christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 15.612
θα σε περιμενω με μεγαλη χαρα
Εγώ πάντως, είχα χάζει το μυαλό μου το 1981 με τα κλασικά ESLμε τα καλσικά ESL.
Ναι ρε, δε μπορούν. Για πέταμα είναι.
Μόνο για υπόκρουση, σε χαμηλές στάθμες καμιά νύχτα με φεγγάρι που κάνεις κάτι άλλο, οπότε δεν έχει νόημα πόσο καλά παίζουν, άρα άχρηστα εντελώς.
Έτσι είναι και όλα τα 6-ιντσα, για πέταμα. Ρε δε πα να'ναι ακριβά και atc και ο,τι θες; Για πέταμα, δε κάνουν.
Καμπανάκια μόνο.
Αγάπη μόνο.
Ιδιοκατασκευή?πολυπριζο σπεσιαλε
μα δεν χρησιμοποιω αλλο πλην της ιδιοκατασκευησ μου .'σταυρο οι πριζες δεν ειναι εν σειρα αλλα τοπολογια αστερα τα κα λωδια μεσα ειναι 6 μμ εσωτερικα τα τοιχωματα εχουν επενδυση μολυβδου η χαλκουΙδιοκατασκευή?
Και HARD CORE PUNK!!!!!Εύγε, δικό μας παιδί είσαι.
Τον κύριο Μόμπι τον ξέρεις;
Ξάδερφος του καβακου, μεγάλωσε με κλασσική.
Αντε να χαθεις, βουρκωσα απ' τα γελια.Έτσι προβλέπεται και στο λάιβ, ένα σετακι ντράμς έχει η ροσιναντε για πέρνα λίγο να σε φτιάξει τον κοχλία στιφάδο...![]()
![]()
![]()
Σιγά μην αντέξεις δεκάλεπτο στην Ρόζι, ούτε πεντάλεπτο δε βγάζεις καημένε μου, συγκοποέμφραγμα θα πάθεις.![]()
![]()
![]()
![]()
Με τη σωστή μουσική, και σε μένα δε βγάζεις δεκάλεπτο εύκολα, μάλλον θα φύγεις με ναυτία για την τουαλέτα να πας να ξεράσεις μέχρι και τα χθεσινοβραδινά φαγητά..![]()
Ετσι ειναι βρε παιδια, τι να κανουμε. ΟΛΑ τα οργανα στον πλανητη ακουγονται ΔΥΝΑΤΑ...Τις μέρες αυτές των εθνικών εορτών και παρελάσεων, όλο και κάποια μπάντα θα έτυχε να ακούσετε από κοντά, στρατιωτική ή όχι, να παίζει εμβατήρια.
Με τα γνωστά όργανα, "φυσικά" που λέμε στο Χάι Εντ, ε, να, αυτά φανταστείτε ένα στέρεο να σας τα βγάζει στο σπίτι σε φυσική στάθμη, λάιβ.
Μη χτίζετε παλάτια στην άμμο με 6-ιντσα, δε βγαίνει τίποτα, όχι φλάουτο, όχι φλογέρα και κλαρίνο, ούτε κλανιά από τρομπόνι, μηδέν δε βγαίνει, κιχ. Αυτό λέω. Τα υπόλοιπα σας αφήνω να τα συμπληρώσετε κατά το δοκούν, μου είναι αδιάφορο.
Υπ'αυτο το πρίσμα, σε έναν άνθρωπο σα το Χρήστο δω, με τέτοια λάιβ ακούσματα, ξέρω εύκολα τον τρόπο να στηθεί ένα σεταπ να τα βγάζει αυτά σωστά, όσο σωστά γίνεται με τους περιορισμούς των ηχογραφήσεων δηλαδή. Αλλά τουλάχιστον, να μη κολλάνε τα ρημάδια τα μεγάφωνα, αυτό είναι πρακτικά απλό.![]()
-Μη χτίζετε παλάτια στην άμμο με 6-ιντσα, δε βγαίνει τίποτα, όχι φλάουτο, όχι φλογέρα και κλαρίνο, ούτε κλανιά από τρομπόνι, μηδέν δε βγαίνει, κιχ. Αυτό λέω. Τα υπόλοιπα σας αφήνω να τα συμπληρώσετε κατά το δοκούν, μου είναι αδιάφορο.
αυτο ειναι ενα θεμα η οικονομια πρωτα. αλλα εγω χερ ντοκτορ θα σου το κανω δωρεα με την προυποθεση να αναρτησεις ριβγιου αν εχει υγρες χαμηλες απαλες μεσαιες και αραχνωυφαντες ψιλες
και δεν πρεπει να ξεχναμε οτι η ακαρλ λαμπορατορης εχει κανει ριβιου με ιδιοκτητα μετρητηκα οργανα και ελαβα διθυραμβικη κριτηκη
Εξαρτάται από την απόσταση ακρόασης και τις δυνατότητες max spl του εν λόγω ηχείου, για να δεις αν επαρκεί στο σεταπ σου για χρήση ως δορυφόρος.-
Γιατρέ μου ,
Με δυό 6,1/2 άρια γούφερ στό κάθε ηχείο .....θά βρω την γιατριά μου ;
ή
Να τα πάω μέχρι την ταράτσα καί να τους δώσω μιά να πάνε κάτω να δώ τί θόρυβο θά κάνουν ;
-
Από την άλλη, και ομολογουμένως, δεν έχει κανείς (ή σχεδόν κανείς) τη διάθεση να ακούσει σε λάιβ στάθμη μια μπάντα να παίζει εμβατήρια στο σαλόνι του, και να του πάρει το κεφάλι.
Σαν να βάλατε νερό στο κρασί σας γιατρέ μου, ενώ μέχρι πρότινος με το που βλέπατε δικάναλο ανοίγατε τον κάδο απορριμάτων. Χμμμμ...Δηλαδή, τα γνωστά, 85 ντεσιμπέλ μέση στάθμη, κορυφές στις πρώτες οκτάβες μέχρι 105 στη θέση ακρόασης, με λίγη άνεση για ισοστάθμιση και χεντρουμ.
Μάλλον έχεις παρεξηγήσει...Σαν να βάλατε νερό στο κρασί σας γιατρέ μου, ενώ μέχρι πρότινος με το που βλέπατε δικάναλο ανοίγατε τον κάδο απορριμάτων. Χμμμμ...