- Reaction score
- 144.354
Πρόσεξε μη πα να σου πιάσει τον κ@λο.
Αυτά τα παπουδια που δίνουν καραμέλες να φοβάσαι.
Αυτά τα παπουδια που δίνουν καραμέλες να φοβάσαι.
ασ τα διαλα ρε. μρε κιοραταδες το τι γελιο εχω κανει με σαςΠρόσεξε μη πα να σου πιάσει τον κ@λο.
Ναι ναι Χρηστο, θα τον βλεπεις μπλε μετα τον Λεανδρουκο. Μπλου χεβεν Χρηστο.Κι άμα τον δεις να παίρνει κάνα χαπακι δήθεν για την πίεση, και να σε γλυκοκοιταζει, τρέξε.
Βιαγρα θα'ναι.
τι λες ρε ντοκτορ του ανθρώπου??Κι άμα τον δεις να παίρνει κάνα χαπακι δήθεν για την πίεση, και να σε γλυκοκοιταζει, τρέξε.
Βιαγρα θα'ναι.
Γιατί οι άλλοι νομίζεις ακούνε;ρε με κολησατε σττον υπολογιστη και δεν ακουω μουσικη
Join the club. Αυτά που ήξερες να τα ξεχάσεις.ρε με κολησατε σττον υπολογιστη και δεν ακουω μουσικη
Κι εφόσον δεν απασχολούμαστε πλέον με χώρο μέλους,μπορεί κάποιος παρατηρητικός να εξασκήσει την αυστηρότητά του.View attachment 142017
Post automatically merged:
η δεξια πλευρα του αντιπροεδρα
View attachment 142018
η αριστερη πλευρα που αρεσει στον χαρουλη
Το dac του απο την άλλη, έχει κάνει εμένα να κλαίω. Αλλά εδώ επαναφέρω την απάντηση που έδωσα στον Κώστα: στα χρήματά του θα κοίταζα για προενισχυτή - προσέσορα - (με ποιοτικό) dac.
Και τα δύο Νικόλα "σκοτώνουν"!
Χωρίς να είμιαι ειδικός αλλά από προσωπική εμπειρία υποθέτω ότι η υλοποίηση αλλά και κάποιοι άλλοι παράμετροι στην κάθε κατασκευή και ας αφορά τα ίδια τσιπάκια παίζει φοβερό ρόλο και αλλάζει δραστικά το αποτέλεσμα.Κι εδώ...αντίστροφα το παίρνεις.Στη δική σου ειδικώς περίπτωση,θ'απαιτούσες ποιοτικό ... DAC μετά επεξεργαστή.
Τα ΑΚ 4490 πάντως είναι τσιπάκια γύρω από τα οποία φτιάχνονται ποιοτικές - και όχι...ποιητικές - υλοποιήσεις της αγοράς.
Άσε δε που περιλαμβάνεται μέχρι και...Non-Oversampling προφίλ στο εγγενές λογισμικό τους.Μη το σκέφτεσαι όμως καν αυτό το τελευταίο όπου θα εφαρμοζόταν διόρθωση στην απόκριση.
Lamictal...![]()
Ααααυτό ακριβώς. Οπότε εσύ είσαι ο άνθρωπός μου. Αν και ο τρινόβ είναι σε άλλη κατηγορία, το ίδιο είναι και το dac σου. Με τον trinnov λοιπόν να έχει τον πλήρη έλεγχο και να κάνει τα δικά του, υποθέτω ότι το τελικό αποτέλεσμα ξεπερνά κατά πολύ τον προ και το dac σου;Τα σαμπ είναι πολύ σπουδαίο πράγμα ......
Ο χώρος είναι ένα άλλο .....( που επεμβαίνει ο τριννοβ απίστευτα )
Σε προγράμμα χωρίς ισοσταθμηση ....μόνο εκεί μπορεί να υπάρξει κουβέντα. ( ο τριννοβ με όλα τα φίλτρα εκτός. Να παίζει σαν προ γραμμής...)
Όταν έρθεις, θα το πεις και σ'εμένα. Μέχρι τότε θα έχω και αυτοκίνητο. Του κερατά. Φέρε και 5 πάνελς διάχυσης να βρίσκονται.λεανδρε αν ερθω στον πειραια θα με βγαλεις εξω θα μου παρης γλυκο και παγωτο
Όσον αφορά το αποτέλεσμα σε εκείνο το δωμάτιο τότε το μικρό με υποκειμενικά κριτήρια (το αισθητήριο της ακοής) - αλλά σίγουρα και με αντικειμενικά εάν είχαμε μετρήσεις - έχεις απόλυτο δίκιο. Ήτανε σίγουρα η μεγαλύτερη απογοήτευση της έκθεσης εκείνη την χρονιά και γενικά από τους χειρότερους ήχους που έχω ακούσει ποτέ σε δωμάτια εκθέσεων. Καλύτερα να τα είχανε στατικά.@alexis , επειδή και στις δύο τελευταίες εκθέσεις υπήρχαν στημένα τα kii, και μάλιστα στη προπέρσινη έκθεση είχαν δικό τους δωμάτιο, είπα να τ ακούσω με τη δέουσα προσοχή μιας και μια μεγάλη μερίδα στο avsite τα εκθείαζε..
Η πλήρης απογοήτευση!!
Γιατί οι άλλοι νομίζεις ακούνε;![]()
Εσένα σε κλείνω να πάμε μαζί στην έκθεση που περιμένουμε. Θα πάρω και μπεμπιλίνο μαζί αν νιώσεις την ανάγκη να κάνεις παρατεταμένη ακρόαση!Όσον αφορά το αποτέλεσμα σε εκείνο το δωμάτιο τότε το μικρό με υποκειμενικά κριτήρια (το αισθητήριο της ακοής) - αλλά σίγουρα και με αντικειμενικά εάν είχαμε μετρήσεις - έχεις απόλυτο δίκιο. Ήτανε σίγουρα η μεγαλύτερη απογοήτευση της έκθεσης εκείνη την χρονιά και γενικά από τους χειρότερους ήχους που έχω ακούσει ποτέ σε δωμάτια εκθέσεων. Καλύτερα να τα είχανε στατικά.
Αλλά: Αυτό δεν λέει τίποτα επί της ουσίας. Προφανώς δεν έφταιγε το ηχείο αλλά το σετάπ γενικότερα. Πέρυσι δεν έπαιζε άσχημα όπως τα είχε στήσει ο Χατζηστάμου. Μπορεί όχι όπτιμαλ - να μην γινότανε - αλλά χάλια δεν τα έλεγες σε καμία περίπτωση.
Εάν κάνεις λάθος επιλογές είτε αυτές είναι λάθη χρήσης (αποστάσεις κλπ) είτε λάθος επιλογή συνοδών μπορεί το αποτέλεσμα να είναι τελείως μα τελείως διαφορετικό ανά περίπτωση.
Εάν μιλήσουμε με χαιεντικούς όρους και μηχανήματανα θυμίσω το σετάπ το 2010 εδώ στην Αθήνα με τα Soulution ηλεκτρονικά και τα Sonus Faber Stradivari και το 2011 με ίδια ηχεία, νομίζω ίδιο δωμάτιο με Angstrom (λάμπα) ηλεκτρονικά. Την πρώτη χρονιά σε κλασσική ήτανε μια μαγεία - PRAT- χροιές - δυναμικά - ησυχίες - υγρασίες - από ούλα. Πήγα 2 μέρες σερί κι έκατσα από 4 - ναι σωστά άκουσες - 4 ώρες. Δεν μπορούσα να σηκωθώ. Την δεύτερη χρονιά νομίζω πως έκατσα για 1 λεπτό περίπου. Μιλάμε για την απόλυτη μλκ. Το πόρισμα ποιό είναι? Πως το Stradivari ήτανε μάπα? Δεν νομίζω...
Εντελώς φιλικά..