- Reaction score
- 144.384
Παπαρούνες;
... για να μην αναφερουμε και την παρατεταμενη ελλειψη ερωτικης συνευρεσης ...παρωχημενων και ελεεινων ρυζοφαγων
Πάντως εγώ δεν ρώτησα για πλάκα. Γίνεται χαμός πάνω.Παπαρούνες;
Ούτε γω.Πάντως εγώ δεν ρώτησα για πλάκα. Γίνεται χαμός πάνω.
Μαθαίνω από τους κορυφαίους του είδους Δάσκαλε!!
Ιάσωνα , βάντο με ήχο σε περικαλώ. Να ακούσουμε τι λέει και η κυρία δλδ.
Πω ρε παιδί μου πολύ αντρίλα ο Σιμος .... για να μην αναφερουμε και την παρατεταμενη ελλειψη ερωτικης συνευρεσης ...
να το πω ποιο απλα
View attachment 142150
![]()
Πότε τραβάει 4,5kw ? Στην έναυση το καταλαβαίνω , αλλά μετά όταν παίζει , αν τραβάει τόσα , έχεις θέμα. Δεν είναι class d τα ενισχυτικά σου?Εγώ έφερα ηλεκτρολογο, δε τη γλίτωσα.
Όλος ο πίνακας θα αναβαθμιστεί.
Και νέα γραμμή, τα γνωστά..
With great power, ton ipies.
ΥΓ. Τα αγγίζει τα 4,5 κιλοβάτ το θεριό στο τσακιρ κέφι... Αλλά και στο άναμμα...![]()
Όχι, έχω στο σεταπ συνολικά 15 ενεργά ηχεία, τα 11 με 3 ενισχυτικά στάδια μέσα, τα 4 σαμπ, όλα τα ενισχυτικά στάδια σε τάξη ΑΒ..Δεν είναι class d τα ενισχυτικά σου?
τωρα αν εγω θα ακουω μομπυ και να νομιζω οτι ακουω την 9η πετυχυσια μεγαληΧρήστο κάνα μανιτάρι μαζεύεις;
[ /QUOTE] μανιταρι παραισθησιογονο ναι να φαμε ενα με το ,,αυτι,, και να την ακουσουμε μομπυ
στο ζαγορι εχει πολλα μανιταρια ειναι και τα μανιταρια του δον χουαν στον καρλος καστανενταΈχει γιομίσει κεσαρικά και βωλίτες στα μέρη σας!!
Για το Ζαγόρι το γνωρίζω. Το δεύτερο σκέλος της απάντησης δεν 'επιασα...στο ζαγορι εχει πολλα μανιταρια ειναι και τα μανιταρια του δον χουαν στον καρλος καστανεντα
ο καστανεντα ηταν συγγραφεας αμερικανος πηγε στο μεξικο και γνωρισε τον δον χουαν σαμανος του ετριβε τα μανιταρια στα αρ-----α και για 2 ημερες ειχε απιστευτες παραισθησεις αν αυτο το κανουμε στο αυτι θα τον φαει ζωντανο τον λεανδροΓια το Ζαγόρι το γνωρίζω. Το δεύτερο σκέλος της απάντησης δεν 'επιασα.
Τελικά κάνει δουλειά ο amanita muscariaο καστανεντα ηταν συγγραφεας αμερικανος πηγε στο μεξικο και γνωρισε τον δον χουαν σαμανος του ετριβε τα μανιταρια στα αρ-----α και για 2 ημερες ειχε απιστευτες παραισθησεις
Πολυ υγρασια εκει στη λιμνη κι εχει μουχλιασει το πραμα ...τωρα αν εγω θα ακουω μομπυ και να νομιζω οτι ακουω την 9η πετυχυσια μεγαλη
Μα ποιοί είναι αυτοί;πρεοεδρα και αντιπροεδρα
οι αρχηγοι των βλαμενων εγω ειμαι ταμιαςΜα ποιοί είναι αυτοί
Για 9η δεν ξέρω αλλά όσο να 'ναι μια Freude θα την έχεις.τωρα αν εγω θα ακουω μομπυ και να νομιζω οτι ακουω την 9η πετυχυσια μεγαλη
Πάρτε ενεργά με class d !!!όλα τα ενισχυτικά στάδια σε τάξη ΑΒ..
Ωραία τα μανιτάρια... κάνουν δουλειά...ο καστανεντα ηταν συγγραφεας αμερικανος πηγε στο μεξικο και γνωρισε τον δον χουαν σαμανος του ετριβε τα μανιταρια στα αρ-----α και για 2 ημερες ειχε απιστευτες παραισθησεις αν αυτο το κανουμε στο αυτι θα τον φαει ζωντανο τον λεανδρο