Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 44.425
... ε δεν θα εκανε για βινυλιο, γλυτωσε κιολας. Κριμα. επομενος...
Με αυτά που του λέτε....Στο μεταξύ ο φίλος "έκοψε λάσπη".....
Μάλλον έβαλε σποτιφαι.......
Σωστά τα λες γέροντα...γιατί είναι στη φύση του ανθρώπου η μ@λακία..
Πωωω ρε ντοκτορ!!!Σωστά τα λες γέροντα...
Σωστός κι εδώ ντοκτορ!!Άλλος ένας λόγος να πάρεις πικάπ:
Για να τον παίζεις, χωρίς να τον παίζεις.
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Κονφούκιος. (ή Βούδας)
1) για να ξαναβγάλει ο ντοκτορ μαλλιά!αυτο ναι,μαλιστα... ετσι πιανεται σωστο. αλλες 2 απαντήσεις.. αλλιως θα ανοιξω θεμα...![]()
πραγματικα απορω γιατι βαζεις το δισκο στο πλατω, ειμαι πεπεισμένος -δεδομενου του τροπου που βγαζεις συμπερασματα- οτι και μονο που το κοιτας το δισκο ξερεις ακριβως τι θα ακουσεις..Πωωω ρε ντοκτορ!!!
Έχεις απόλυτο δίκιο!!
Κι έψαχνα εγώ να βρω για το λόγο που ακούει κάποιος ψηφιακά...
Αυτά είναι....
Άμα ο άνθρωπος είναι επιστήμονας!!!
Post automatically merged:
Σωστός κι εδώ ντοκτορ!!
Μπράβο ρε φίλε!!....
Ενώ με τα ψηφιακά, τον παίζεις και το φχαριστιεσαι!!.. παραδοσιακά ρε παιδί μ!!!
Παίξιμο με τα όλα του!!
Post automatically merged:
1) για να ξαναβγάλει ο ντοκτορ μαλλιά!
2) για να χτυπάει το κ@λο της κάτω η.. μαϊμού!!
Φιξντ!!
Δε χρειάζεται να ανοίξεις θρεντ, όλες σου οι απορίες λύθηκαν!!![]()
όχι, ρε μαϊμού..πραγματικα απορω γιατι βαζεις το δισκο στο πλατω, ειμαι πεπεισμένος -δεδομενου του τροπου που βγαζεις συμπερασματα- οτι και μονο που το κοιτας το δισκο ξερεις ακριβως τι θα ακουσεις..![]()
Παρδόν;;;;Εδώ αγοράζουν ακόμα πισωκίνητα
ναι...κρίμα θα ναι να τους βρει απλά έτοιμους σε ψηφιακή μορφή και να χάσει το τσακ τσουκ + το κόστος ψηφιοποίησηςΚανείς δεν είπε του ανθρώπου, προτού πληρώσει πικάπ, να κοιτάξει την κατάσταση των δίσκων των γονιών του. Εγώ θα έλεγα να πάει να τού τούς ψηφιοποιήσουν, να τούς έχει και να τούς ακούσει, να κρίνει κι αν σώνει και καλά γουστάρει πικάπ, τότε να αρχίσει να το ψάχνει.
Εννοώ ότι από την εμφάνιση της DS κάπου στο τέλος της 10ετίας του 60 και μετά είναι ξεπερασμένα και όμως τα αγοράζουνΠαρδόν;;;;