Νέο πικάπ για αρχάριο

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.424
αυτο ναι,μαλιστα... ετσι πιανεται σωστο. αλλες 2 απαντήσεις.. αλλιως θα ανοιξω θεμα... :onthequiet:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.326
Άλλος ένας λόγος να πάρεις πικάπ:

Για να τον παίζεις, χωρίς να τον παίζεις.

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Κονφούκιος. (ή Βούδας)

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.126
Σωστά τα λες γέροντα...
Πωωω ρε ντοκτορ!!!
Έχεις απόλυτο δίκιο!!:thumbsup::thumbsup:
Κι έψαχνα εγώ να βρω για το λόγο που ακούει κάποιος ψηφιακά...:biggrin::biggrin::biggrin:
Αυτά είναι....
Άμα ο άνθρωπος είναι επιστήμονας!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Post automatically merged:

Άλλος ένας λόγος να πάρεις πικάπ:

Για να τον παίζεις, χωρίς να τον παίζεις.

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Κονφούκιος. (ή Βούδας)
Σωστός κι εδώ ντοκτορ!!
Μπράβο ρε φίλε!!....
Ενώ με τα ψηφιακά, τον παίζεις και το φχαριστιεσαι!!.. παραδοσιακά ρε παιδί μ!!!
Παίξιμο με τα όλα του!!:gamer::gamer:

αυτο ναι,μαλιστα... ετσι πιανεται σωστο. αλλες 2 απαντήσεις.. αλλιως θα ανοιξω θεμα... :onthequiet:
1) για να ξαναβγάλει ο ντοκτορ μαλλιά! :rolleyes:
2) για να χτυπάει το κ@λο της κάτω η.. μαϊμού!!:rofl:
Φιξντ!!
Δε χρειάζεται να ανοίξεις θρεντ, όλες σου οι απορίες λύθηκαν!!:dance2::dance2:

Last edited:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.424
Πωωω ρε ντοκτορ!!!
Έχεις απόλυτο δίκιο!!:thumbsup::thumbsup:
Κι έψαχνα εγώ να βρω για το λόγο που ακούει κάποιος ψηφιακά...:biggrin::biggrin::biggrin:
Αυτά είναι....
Άμα ο άνθρωπος είναι επιστήμονας!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σωστός κι εδώ ντοκτορ!!
Μπράβο ρε φίλε!!....
Ενώ με τα ψηφιακά, τον παίζεις και το φχαριστιεσαι!!.. παραδοσιακά ρε παιδί μ!!!
Παίξιμο με τα όλα του!!:gamer::gamer:

1) για να ξαναβγάλει ο ντοκτορ μαλλιά! :rolleyes:
2) για να χτυπάει το κ@λο της κάτω η.. μαϊμού!!:rofl:
Φιξντ!!
Δε χρειάζεται να ανοίξεις θρεντ, όλες σου οι απορίες λύθηκαν!!:dance2::dance2:
πραγματικα απορω γιατι βαζεις το δισκο στο πλατω, ειμαι πεπεισμένος -δεδομενου του τροπου που βγαζεις συμπερασματα- οτι και μονο που το κοιτας το δισκο ξερεις ακριβως τι θα ακουσεις.. :focus::download:

Reaction score
666
Ένα πικαπ rega από 2o χέρι ή έστω ένα dual, θα κάνει τη δουλειά του μια χαρά και δεν θα χρειαστεί να πάρει ο φίλος αυτό που σκέφτεται αρχικά. Θα ξοδέψει κάτι παραπάνω αλλά θα χαρεί τους δίσκους του χωρίς αν τους φθείρει.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.126
πραγματικα απορω γιατι βαζεις το δισκο στο πλατω, ειμαι πεπεισμένος -δεδομενου του τροπου που βγαζεις συμπερασματα- οτι και μονο που το κοιτας το δισκο ξερεις ακριβως τι θα ακουσεις.. :focus::download:
όχι, ρε μαϊμού..
εγώ ακούω μάναμ...ακούω... άλλοι διαβάζουν τι θ' ακούσουν.. :punish: ..

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
34.002
Κανείς δεν είπε του ανθρώπου, προτού πληρώσει πικάπ, να κοιτάξει την κατάσταση των δίσκων των γονιών του. Εγώ θα έλεγα να πάει να τού τούς ψηφιοποιήσουν, να τούς έχει και να τούς ακούσει, να κρίνει κι αν σώνει και καλά γουστάρει πικάπ, τότε να αρχίσει να το ψάχνει.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.505
Κανείς δεν είπε του ανθρώπου, προτού πληρώσει πικάπ, να κοιτάξει την κατάσταση των δίσκων των γονιών του. Εγώ θα έλεγα να πάει να τού τούς ψηφιοποιήσουν, να τούς έχει και να τούς ακούσει, να κρίνει κι αν σώνει και καλά γουστάρει πικάπ, τότε να αρχίσει να το ψάχνει.
ναι...κρίμα θα ναι να τους βρει απλά έτοιμους σε ψηφιακή μορφή και να χάσει το τσακ τσουκ + το κόστος ψηφιοποίησης :cry:

Reaction score
5
Ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά για το ενδιαφέρον και τις συμβουλές... Για μεταχειρισμένο δεν ειμαι, γιατί μενω επαρχια, και είμαι και άσχετος όπως ειπα πριν, οπότε φοβαμαι ότι θα φαω τα μούτρα μου. Επίσης, όπως καταλαβαίνετε δεν θέλω να δώσω πολλά χρήματα, και για αυτό ζητησα απόψεις για budget πικαπ. Απλά αν γίνεται δείτε το λιγο και απο τα δικά μου μάτια, που δεν ξέρω και πολλά, και δεν ζητάω να ακούσω και τον απόλυτο ηχο. Την πλακα μας θέλουμε να κάνουμε, δώρο στην κοπέλα θα γίνει το πικαπ και θα το έχουμε να βάζουμε κανα παλιο δίσκο όπως ειπα πιο πριν. Δεν θα ακούω 24/24, ούτε θα ζω και θα αναπνέω για να παω σπίτι να το βαλω να παιξει. Έχω δει και το Denon DP-200USB , στα 150€ περίπου, το οποίο ξεφεύγει λιγο αοο τον προϋπολογισμό, αλλα θα ήθελα μια αποψη. Σας ευχαριστώ και παλι.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.951
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa