Νέο πικάπ για αρχάριο

gid

Reaction score
10.191
Συζητάμε κι εδώ και σε άλλο νήμα για οικονομικα πικάπ των 150-200Ε, όταν - όπως είδα όταν είπα να ψάξω σήμερα από περιέργεια - ένας δίσκος βινυλίου παίζει στα 20Ε ή και λίγο παραπάνω... Αν λοιπόν είναι κάποιος αποφασισμένος να μπει στο χώρο του βινυλίου για τους ΧΨΖ μυστήριους λόγους, ε, ας μην τσιγκουνευτεί να δώσει 300-400Ε για ένα αξιοπρεπές μηχάνημα όταν ο κάθα δίσκος θα του κοστίζει 20Ε.... Θα ήταν πραγματικά μυωπική κίνηση να πάρει πικάπ των 150Ε...

Reaction score
12.626
Συζητάμε κι εδώ και σε άλλο νήμα για οικονομικα πικάπ των 150-200Ε, όταν - όπως είδα όταν είπα να ψάξω σήμερα από περιέργεια - ένας δίσκος βινυλίου παίζει στα 20Ε ή και λίγο παραπάνω... Αν λοιπόν είναι κάποιος αποφασισμένος να μπει στο χώρο του βινυλίου για τους ΧΨΖ μυστήριους λόγους, ε, ας μην τσιγκουνευτεί να δώσει 300-400Ε για ένα αξιοπρεπές μηχάνημα όταν ο κάθα δίσκος θα του κοστίζει 20Ε.... Θα ήταν πραγματικά μυωπική κίνηση να πάρει πικάπ των 150Ε...
Και άντε να του εξηγήσεις ότι με τα 150 δεν θα ακούσει μπάσο, αλλά βαβούρα απο τις δονήσεις που θα ρουφάει και τη τραμπάλα που θα κάνει ο βραχίονας. Και ότι δεν θα μπορεί να ακολουθήσει το αυλάκι για να αποδώσει τις λεπτομέρειες του υλικού. Μετά, μαγευτικός ο ήχος του βινυλίου και θεός μπροστά στα ψηφιακά. Αϊ αϊ αϊιιιιιι!!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.327
Εγώ θα ήθελα να πάρω ένα γραμμόφωνο που να δουλεύει άψογα, με κείνο το χωνί, ούτε ενισχυτές ούτε τίποτα, και να μαζέψω δίσκους να παίζει.

Τι προτείνετε;

Σε δεύτερο χρόνο, θα ήθελα να πάρω μια λατέρνα, υψηλής ποιότητας όμως.

Ακούω προτάσεις.

ΥΓ. Κάνε με αντ, είμαι μπλοκ.

A

AKARL

Guest
Εγώ θα ήθελα να πάρω ένα γραμμόφωνο που να δουλεύει άψογα, με κείνο το χωνί, ούτε ενισχυτές ούτε τίποτα, και να μαζέψω δίσκους να παίζει.

Τι προτείνετε;
Εδώ είμαστε για να βοηθάμε τους συμφορουμίτες μας. Ειδικά για σένανε που έχεις υψηλό κι εκλεπτυζμένο γούστο σου βρήκα το κατάλληλο γραμμόφωνο με μόλις 6600 ντάλαρζ:

Ακούω προτάσεις.
Για την πάρτη σου βρε αρχηγόπουλο και λατέρνα χαϊέντ βρήκα με μόλις 9000 γιουρόπουλα. Δυστυχώς Μόμπυ σε κύλινδρο δεν κυκλοφορεί αλλά με παραγγελιά κάτι θα γίνει. Μιλάμε θα είσαι το Λατέρνατιβ Αρχηγόπουλο του αβουσάιτ.

:tongue::roflmao:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.126

Τι προτείνετε;

Ακούω προτάσεις.

δες αυτό ντόκτορ, και γραμμόφωνο και τζακούζι σοκολάτας και οπτικό υπερθέαμα!...
Άμα είναι ο άνθρωπος μερακλής... μπράβο ντόκτορ!!:biggrin::biggrin:
επιτέλους, απεμπλέκεσαι σιγά-σιγά από την απάτη της πολυφωνίας!!..εύγε!!:hi::hi:

λατέρνα σου βρήκει ο @AKARL ...τι άλλο θες???? :idk:

Last edited:

Reaction score
12.626
δες αυτό ντόκτορ, και γραμμόφωνο και τζακούζι σοκολάτας και οπτικό υπερθέαμα!...
Άμα είναι ο άνθρωπος μερακλής... μπράβο ντόκτορ!!:biggrin::biggrin:

τώρα για λατέρνα, δες αυτή την αγγελία, ευκαιρία λέμε! :whistling: :whistling:
Ο ορισμός των γλυκών αρμονικών!!

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
34.003

Τι προτείνετε;

Ακούω προτάσεις.

Ο ορισμός των γλυκών αρμονικών!!
και υγρών μεσαίων, βεβαίως βεβαίως

wnet

Nearfield
Reaction score
18.435

Τι προτείνετε;

Ακούω προτάσεις.
Έχω κληρονομήσει αυτό αν ενδιαφέρεσαι!
Θα σου κάνω καλή τιμή :p

philips.jpg

(το έχω στ' αλήθεια)

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.609

Τι προτείνετε;

Γιατρε μου, η λατερνα ειναι οργανο. Επομένως, το πικαπ δεν δυναται να αναπαραγάγει σωστα ουτε τη λατερνα... :roflmao:

Reaction score
891
θα ήθελα να πάρω μια λατέρνα, υψηλής ποιότητας όμως.

Ακούω προτάσεις.
Τουλάχιστον με τη λατέρνα θα μαζέψεις και κανα ψιλό στο δρόμο. Θα έχεις και μια ταμπέλα να λέει "ο,τι έχετε ευχαρίστηση, υπέρ ιμέρσιβ ταμείου".

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.327
Εδώ είμαστε για να βοηθάμε τους συμφορουμίτες μας. Ειδικά για σένανε που έχεις υψηλό κι εκλεπτυζμένο γούστο σου βρήκα το κατάλληλο γραμμόφωνο με μόλις 6600 ντάλαρζ:

Για την πάρτη σου βρε αρχηγόπουλο και λατέρνα χαϊέντ βρήκα με μόλις 9000 γιουρόπουλα. Δυστυχώς Μόμπυ σε κύλινδρο δεν κυκλοφορεί αλλά με παραγγελιά κάτι θα γίνει. Μιλάμε θα είσαι το Λατέρνατιβ Αρχηγόπουλο του αβουσάιτ.

:tongue::roflmao:
Α, το μπάτζετ μέχρι 150€. Αν το αξίζει, να ανέβω στα 200€.

Δίσκους δεν έχω, αλλά θα παίρνω, ένα τη βδομάδα.

ika

News
Reaction score
16.777
Παρ' της δωρο πικαπ και γατες. Τουλαχιστον θα εχει γελιο...

View attachment 142478
Για να της πάρει και γατάκια και SL-1210 και να τα αφήνει να παίζουν με το πικαπ, θα πρέπει να την έχει δαγκώσει πολύ την λαμαρίνα.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.126
Α, το μπάτζετ μέχρι 150€. Αν το αξίζει, να ανέβω στα 200€.

Δίσκους δεν έχω, αλλά θα παίρνω, ένα τη βδομάδα.
στα 200€ πάιρνεις εργαλείο ντόκτορ! :wink:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members