5.1 7.1

wnet

Nearfield
Reaction score
18.456
Αστα σάπια.
Δεν εξέφρασες προτίμηση. Κοροϊδεύεις την πρόοδο/εξέλιξη, και εδώ και στο άλλο νήμα σήμερα.

Τα γραπτά σου μένουν.
Ναι, μένουν, όλων.
Και αν κάποιος έχει την απορία που κοροϊδεύω την πρόοδο/εξέλιξη και στο άλλο νήμα που λες.... να βοηθήσω..
Ξεκινάω από δω, και 2-3 μηνύματα ακόμη:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.035
Και αν κάποιος έχει την απορία που κοροϊδεύω την πρόοδο/εξέλιξη
Για να δούμε, κοροϊδεύεις;
Και 7.1 και 7.2 και 7.4.2 και 9.4.2 και και ....
Κάθε χρόνο ή 2 χρόνια max βάζουν και μερικά ηχεία :p
Όρεξη να 'χεις :p
Δε θα τρέχουμε και μεις σε κάθε ...γκάβλα της ντολμπυ
πιστεύεις πως έχεις φέρει το ...μουσικό δρώμενο και τους ...μουσικούς στο σπίτι σου... οκ :p
Βάλε και άλλα τεμάχια μην τυχόν και δεν ήρθαν όλοι οι μουσικοί!
Εντάξει;

wnet

Nearfield
Reaction score
18.456
Νόμιζα πως θα σταματούσες αφού δεν είπα και τίποτα στο τελευταίο μήνυμα... αλλά όχι, εκεί ε;;;
οκ λοιπόν.... αφού δεν ξέρεις και συ τι να κάνεις Σαββατιάτικα...

Και 7.1 και 7.2 και 7.4.2 και 9.4.2 και και ....
Κάθε χρόνο ή 2 χρόνια max βάζουν και μερικά ηχεία :p
Όρεξη να 'χεις
Λέω ψέμματα;;;;;;;;;;

Δε θα τρέχουμε και μεις σε κάθε ...γκάβλα της ντολμπυ
Προσωπική προτίμηση ξεκάθαρα, αν εσύ θες να τρέχεις μαγκιά σου ή πρόβλημα σου - ο καθένας ας βάλει ότι γουστάρει.

πιστεύεις πως έχεις φέρει το ...μουσικό δρώμενο και τους ...μουσικούς στο σπίτι σου... οκ :p
Είναι ένα απόσπασμα που για να το καταλάβει κάποιος πρέπει να διαβάσει όλο το μήνυμα και ίσως και 2-3 προηγούμενα.
Όλο το μήνυμα είναι το:

Ναι άμα ποτέ ανοίξει thread, mono vs stereo ας το χρησιμοποιήσουν
Για την ίδια ηχογράφηση και κει ισχύει αφού το θες....
Δεν είναι καλύτερα ένα mono PA ηχείο που βαράει αλύπητα από μια κλανιά stereo;;;
Επίσης καλύτερο και από ένα πολυκάναλο από αυτά που πουλάνε με το κιλό στα καταστήματα με στερεοφωνικά και ψυγεία.
Αυτό δε σημαίνει πως γενικά το mono είναι καλύτερο από το stereo ή το πολυκάναλο. Ούτε πως πρέπει να πετάξουμε το stereo για να βάλουμε mono όπως πιθανότατα υπονοείς.
Σημαίνει μόνο αυτό που είπα, πως η στερεοφωνική εικόνα δεν είναι πάντα προτεραιότητα, ειδικά σε κάποια είδη μουσικής.
Το mono μια χαρά έχει τη θέση του στα φορητά ηχειάκια. Για τα υπόλοιπα γίνεται η κουβέντα ..... stereo vs πολυκάναλο... ε, άμα εσύ με το πολυκάναλο ακούς κάποια εικόνα σ' αυτα τα κομμάτια σαν αυτό που παρέθεσα και πιστεύεις πως έχεις φέρει το ...μουσικό δρώμενο και τους ...μουσικούς στο σπίτι σου... οκ :p
όπου το νόημα μου είναι τα Bold.

Όπως και να χει, αν νομίζεις πως κοροιδεύω την εξέλιξη και την πρόοδο, δεν είναι αυτός ο σκοπός μου και υπόσχομαι να προσπαθήσω να μην ξαναγραψω σε νημα για πολυκαναλό....
ΔΕΝ με αφορά το πολυκάναλο. ΔΕΝ μ' ενδιαφέρει.

Συνεχίστε να γράφετε για κρεμαστάρια σαν γεροντομπιζμπικια που καμαρώνουν για την porsche τους.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.419
Όσα δε φτάνει η αλεπού.

ΥΓ. Ωραίες μουσικές ακούς, μη τις υποτιμάς. Θα έλεγα ιδανικές για πολυκάναλο. ;)

Last edited:

Reaction score
15.548
μια χαρα τα λες wnet ;)
.....η αποψη του καθενα ειναι σεβαστη ...

φρεσκοι ειναι και αυτοι....ειδικα ο ενας πριν 2 -3 χρονια ορκιζοταν οτι θα πεθανει με το δικαναλο και ηχεια χωρις sub :lolsign:

θα ηθελα να ρωτησω ... μιας και ολες οι ταινιες ειναι γραμμενες 5.1 γιατι επιλεγουμε ενισχυτες 7.1 η 9.1 ;;; εχουν αλλο σημα τα εξτρα πισω ηχεια ;; και αν ναι , σε ποιο προγραμμα επιλεγουμε τον ενισχυτη μας για την σωστη αποδοση αυτων ;; εχω τον rxv 2400 χωρις hdmi . υπαρχουν ταινιες και 7.1 ;;
μεχρι 13.1 ειναι γραμενες καποιες ταινιες....
.... το βασικο setup ξεκιναει απο 5.1 απο εκει και περα οσα θες βαζεις...

για να ακουσεις ολα αυτα θελεις νεο AV και μαλιστα φρεσκο...

Last edited:

Reaction score
39
Δηλαδή τι απ' όλα δεν κατάλαβες;

A. Υλικό με πολύ περισσότερα από 5.1 κανάλια υπάρχει απεριόριστο
Β. Πάρε ένα player που να μπορεί να το αναπαράγει
Γ. Πάρε καινούριο AV ενισχυτή

Δες πόσα κανάλια μπορεί να παίξει ένας σύγχρονος AV

Άλλη απορία;
το γνωριζω οτι βγαζουν 11.1 ομως το αν παιζουν διαφορετικα τα εξτρα καναλια δεν μου το απαντησε κανενας .. το αναφερω γιατι νομιζω οτι το ιδιο ακουω οπως και πριν που ηταν 5.1. την απορια μου για το σε ποιο προγραμμα πρεπει να παιζει ο amp δεν μου την ελυσε κανενας σας. φυσικα κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος και ευχαριστω πραγματικα ολους οσους χαραμιζουν τον χρονο τους για μενα. ομως ... αρχιζω να απορω , γιατι στο θεμα μου τα γραφωμενα ηταν πολλα , αλλα η απαντηση ...καμια !!! επισης σε προηγουμενες αποριες μου για οσους ασχοληθηκαν μαζι μου, αναφερθηκατε οτι δεν κανει ο ενισχυτης μου λογο δυναμης να οδηγησει τα ηχεια μου... κανενας σας δεν μου ειπε οτι δεν παιζει σε αυτα τα format οπως τα λετε ! οπως κανεις δεν μου ειπε οτι εχει pre out και οτι μπορει να δεχτει τελικο !!! κανεις δεν μου υπεδειξε ενισχυτη που να μου κανει!!! δεν θελω στην τιμη αυτοκινητου !!! και για να τελειωνω , το ολο σκεπτικο μου ειναι οτι μηπως δεν χρειαζωντε τα 2 εξτρα πισω ηχεια , και ισως χωρις αυτα ο ενισχυτης μου ειναι ικανος να οδηγησει τα υπολοιπα ;;;; επισης υπαρχει πιθανοτητα να συνδεσω επαγγελματικο 2 καναλο τελικο για να μου οδηγηση τα μπροστια μου ;;υπαρχει ραντεβου με ειδικο αλλα 15 μερες τωρα ..... περιμενω !
Post automatically merged:

Δηλαδή τι απ' όλα δεν κατάλαβες;

A. Υλικό με πολύ περισσότερα από 5.1 κανάλια υπάρχει απεριόριστο
Β. Πάρε ένα player που να μπορεί να το αναπαράγει
Γ. Πάρε καινούριο AV ενισχυτή

Δες πόσα κανάλια μπορεί να παίξει ένας σύγχρονος AV

Άλλη απορία;
το γνωριζω οτι βγαζουν 11.1 ομως το αν παιζουν διαφορετικα τα εξτρα καναλια δεν μου το απαντησε κανενας .. το αναφερω γιατι νομιζω οτι το ιδιο ακουω οπως και πριν που ηταν 5.1. την απορια μου για το σε ποιο προγραμμα πρεπει να παιζει ο amp δεν μου την ελυσε κανενας σας. φυσικα κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος και ευχαριστω πραγματικα ολους οσους χαραμιζουν τον χρονο τους για μενα. ομως ... αρχιζω να απορω , γιατι στο θεμα μου τα γραφωμενα ηταν πολλα , αλλα η απαντηση ...καμια !!! επισης σε προηγουμενες αποριες μου για οσους ασχοληθηκαν μαζι μου, αναφερθηκατε οτι δεν κανει ο ενισχυτης μου λογο δυναμης να οδηγησει τα ηχεια μου... κανενας σας δεν μου ειπε οτι δεν παιζει σε αυτα τα format οπως τα λετε ! οπως κανεις δεν μου ειπε οτι εχει pre out και οτι μπορει να δεχτει τελικο !!! κανεις δεν μου υπεδειξε ενισχυτη που να μου κανει!!! δεν θελω στην τιμη αυτοκινητου !!! και για να τελειωνω , το ολο σκεπτικο μου ειναι οτι μηπως δεν χρειαζωντε τα 2 εξτρα πισω ηχεια , και ισως χωρις αυτα ο ενισχυτης μου ειναι ικανος να οδηγησει τα υπολοιπα ;;;; επισης υπαρχει πιθανοτητα να συνδεσω επαγγελματικο 2 καναλο τελικο για να μου οδηγηση τα μπροστια μου ;;υπαρχει ραντεβου με ειδικο αλλα 15 μερες τωρα ..... περιμενω ! επισης θα ηθελα να βοηθησω καποιους με τις δικες μου γνωσεις !!!!! του διαδυκτιου !!! οτι υπαρχει και το face book . και θα ηταν καλο να βρουνε αλλο τροπο να ΥΠΑΡΧΟΥΝ εδω ,εστω και πισω απο την κουρτινα ,γραφωντας της σκεψης τους τα νοσηματα

Last edited:

Dimifoot

Editor
Reaction score
91.035
επισης υπαρχει πιθανοτητα να συνδεσω επαγγελματικο 2 καναλο τελικο για να μου οδηγηση τα μπροστια μου ;
Επειδή δεν μπορει να παίξει τα HD format ήχου, σε συμβουλεύω να μην το κάνεις αλλα να πάρεις κατι πιο σύγχρονο.
την απορια μου για το σε ποιο προγραμμα πρεπει να παιζει ο amp δεν μου την ελυσε κανενας σας.
Σε κανένα λέμε, πάρε άλλον. Δεν μπορει να παίξει τα φορματ που θα αξίζει τον κόπο να ακουσεις σε 7.1.
αλλα η απαντηση ...καμια !!!
Απάντηση πήρες, και στο αλλο θέμα και εδώ. Δεν κάνει το μηχάνημα, πάρε αλλο.
Το μόνο που αξίζει να συζητήσουμε ειναι ποια θα ειναι η καλύτερη επιλογή για σένα, ποιο το διαθέσιμο μπατζετ και τα υπόλοιπα δεδομένα του χωρου ακροασης.

Last edited:

Reaction score
5.683
Νομίζω ότι η απάντηση είναι πολύ απλή .
Το σύστημα σου εάν θες να είσαι σωστός παίρνεις νέο πολυκάναλο ενισχυτή και του ορίζεις πόσα ηχεία έχεις .
Εννοείται ότι έχεις στήσεις τα ηχεία σου όσο σωστότερα γίνεται .
Και άσε αυτόν να παίξει μπάλα με την αποκωδικοποίηση .
Εάν έχεις παλιό ενισχυτή ισχύ το ίδιο .
Εάν θες ακολουθείς την εξέλιξη .
Εάν έχεις τρελα με το άθλημα ακολουθείς εάν όχι βλέπεις όπως θες .
Μια κοινωνική ταινία την βλεπουνε κ από τάμπλετ πολλοί όπως κ εγώ πχ σε ένα ταξίδι .
Είναι τελείως υποκειμενικό το πώς βλέπουμε και ακούμε .
Μεγαλύτερη αναβάθμιση θα πάρεις εάν καλιμπραρεις εικόνα και ήχο με τα υπάρχοντα που έχεις και θα έχεις εκμετάλλευτεις 100% το υπάρχον σύστημα σου .
Πετας και ένα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με αυτό που έχω όταν σε ρωτούν και καθάρισες ...
Απλά μην υποστηρίζεις ότι γ.μ.ς και δέρνεις όποιον σε ρωταει και πολύ περισσότερο και χειρότερο μην το λες μόνος σου για τον εαυτό σου χωρίς να σε ρωτούν .
Επίσης μπορείς να πηγαίνεις και σινεμά με πολύ χαμηλό κόστος ώστε να δηλώνεις και σινεφίλ .
Να ξέρεις και τι χάνεις σε απόδοση .
Βέβαια το ότι η ακουστική του εκάστοτε σινεμά είναι ντροπή για κάποια συστήματα εδώ μέσα δεν το συζητώ καν , είναι δεδομένο .
Συγκρίνεις λοιπόν αυτό το χάλια με το δικό σου σε τι κατάσταση είναι και κρίνεις .
Το βασικότερο λοιπόν όλων είναι να λες δεν με ενδιαφέρει .
Είμαι ευτυχισμένος με αυτό που έχω και δεν με ενδιαφέρει καθόλου , οπότε θέλω πάω σινεμά λόγω άποψης .
Ελπίζω να σε βοήθησα ...
Και τα γράφω τελείως φιλικά όλα αυτά ...

Reaction score
6.236
Γράψε μας αν θες τι διαστάσεις έχει ο χώρος σου και τι διαθέσιμο μπάτζετ έχεις. Επίσης πες μας αν είναι dedicated χωρος και βάλε και καμιά φωτογραφία αν θες ώστε να έχουμε καλύτερη άποψη

Reaction score
39
Νόμιζα πως θα σταματούσες αφού δεν είπα και τίποτα στο τελευταίο μήνυμα... αλλά όχι, εκεί ε;;;
οκ λοιπόν.... αφού δεν ξέρεις και συ τι να κάνεις Σαββατιάτικα...

Λέω ψέμματα;;;;;;;;;;

Προσωπική προτίμηση ξεκάθαρα, αν εσύ θες να τρέχεις μαγκιά σου ή πρόβλημα σου - ο καθένας ας βάλει ότι γουστάρει.

Είναι ένα απόσπασμα που για να το καταλάβει κάποιος πρέπει να διαβάσει όλο το μήνυμα και ίσως και 2-3 προηγούμενα.
Όλο το μήνυμα είναι το:

όπου το νόημα μου είναι τα Bold.

Όπως και να χει, αν νομίζεις πως κοροιδεύω την εξέλιξη και την πρόοδο, δεν είναι αυτός ο σκοπός μου και υπόσχομαι να προσπαθήσω να μην ξαναγραψω σε νημα για πολυκαναλό....
ΔΕΝ με αφορά το πολυκάναλο. ΔΕΝ μ' ενδιαφέρει.

Συνεχίστε να γράφετε για κρεμαστάρια σαν γεροντομπιζμπικια που καμαρώνουν για την porsche τους.
Επειδή δεν μπορει να παίξει τα HD format ήχου, σε συμβουλεύω να μην το κάνεις αλλα να πάρεις κατι πιο σύγχρονο.

Σε κανένα λέμε, πάρε άλλον. Δεν μπορει να παίξει τα φορματ που θα αξίζει τον κόπο να ακουσεις σε 7.1.

Απάντηση πήρες, και στο αλλο θέμα και εδώ. Δεν κάνει το μηχάνημα, πάρε αλλο.
Το μόνο που αξίζει να συζητήσουμε ειναι ποια θα ειναι η καλύτερη επιλογή για σένα, ποιο το διαθέσιμο μπατζετ και τα υπόλοιπα δεδομένα του χωρου ακροασης.
ακουω προτασεις !!

Νομίζω ότι η απάντηση είναι πολύ απλή .
Το σύστημα σου εάν θες να είσαι σωστός παίρνεις νέο πολυκάναλο ενισχυτή και του ορίζεις πόσα ηχεία έχεις .
Εννοείται ότι έχεις στήσεις τα ηχεία σου όσο σωστότερα γίνεται .
Και άσε αυτόν να παίξει μπάλα με την αποκωδικοποίηση .
Εάν έχεις παλιό ενισχυτή ισχύ το ίδιο .
Εάν θες ακολουθείς την εξέλιξη .
Εάν έχεις τρελα με το άθλημα ακολουθείς εάν όχι βλέπεις όπως θες .
Μια κοινωνική ταινία την βλεπουνε κ από τάμπλετ πολλοί όπως κ εγώ πχ σε ένα ταξίδι .
Είναι τελείως υποκειμενικό το πώς βλέπουμε και ακούμε .
Μεγαλύτερη αναβάθμιση θα πάρεις εάν καλιμπραρεις εικόνα και ήχο με τα υπάρχοντα που έχεις και θα έχεις εκμετάλλευτεις 100% το υπάρχον σύστημα σου .
Πετας και ένα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με αυτό που έχω όταν σε ρωτούν και καθάρισες ...
Απλά μην υποστηρίζεις ότι γ.μ.ς και δέρνεις όποιον σε ρωταει και πολύ περισσότερο και χειρότερο μην το λες μόνος σου για τον εαυτό σου χωρίς να σε ρωτούν .
Επίσης μπορείς να πηγαίνεις και σινεμά με πολύ χαμηλό κόστος ώστε να δηλώνεις και σινεφίλ .
Να ξέρεις και τι χάνεις σε απόδοση .
Βέβαια το ότι η ακουστική του εκάστοτε σινεμά είναι ντροπή για κάποια συστήματα εδώ μέσα δεν το συζητώ καν , είναι δεδομένο .
Συγκρίνεις λοιπόν αυτό το χάλια με το δικό σου σε τι κατάσταση είναι και κρίνεις .
Το βασικότερο λοιπόν όλων είναι να λες δεν με ενδιαφέρει .
Είμαι ευτυχισμένος με αυτό που έχω και δεν με ενδιαφέρει καθόλου , οπότε θέλω πάω σινεμά λόγω άποψης .
Ελπίζω να σε βοήθησα ...
Και τα γράφω τελείως φιλικά όλα αυτά ...
λοιπον.... δεν ειμαι ευχαριστημενος με αυτο που ακουω !! εαν ειμουν δεν θα εψαχνα απαντησεις εδω. οι ταινιες που ενοικιαζα πριν δεκα χρονια νομιζω οτι εχοουν τον ιδιο τροπο εγγραφης με αυτες που βλεπω απο το netflix σημερα ! οι ολες μου αποριες γενηθηκανε οταν πηρα 2 νεα ηχεια paradigm premier 800 kai κεντρικο και που κατα την γνωμη μου ο ηχος που βγαζουν δεν με ικανοποιει και τον rxv 2400 για καλυτερα ,απο τον 730 που ειχα.. πριν με ta DM 303 ειμουν πολυ ευχαριστημενος εχω την διαθεση να διαθεσω καποιο ποσο για να στηθει σωστα αυτο που εχω , αλλα που δεν εχω την γνωση να δω τι πρεπει να αλαξω. και ενταξει να αλαξω ενισχυτη. ομως καποιοι απο εδω μου εγραψαν οτι ειναι λιγος σε δυναμη ο 2400 .... οκ.. δεν βρισκω ομως πολυκαναλο πανω απο 140 watt ana καναλι ! αα μπορω να διαθεσω εως 800-1000 . οποτε λοιπον , μπερδεμενος καθως ειμαι , εχω ενα μηνα τωρα στασιμος , μιας και δεν ερχετε και ο τεχνικος να μου δωση την γνωμη του , και προσπαθωντας να βγαλω ακρη εστω και απο εδω .

Last edited:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.753
το γνωριζω οτι βγαζουν 11.1 ομως το αν παιζουν διαφορετικα τα εξτρα καναλια δεν μου το απαντησε κανενας .. το αναφερω γιατι νομιζω οτι το ιδιο ακουω οπως και πριν που ηταν 5.1. την απορια μου για το σε ποιο προγραμμα πρεπει να παιζει ο amp δεν μου την ελυσε κανενας σας. φυσικα κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος και ευχαριστω πραγματικα ολους οσους χαραμιζουν τον χρονο τους για μενα. ομως ... αρχιζω να απορω , γιατι στο θεμα μου τα γραφωμενα ηταν πολλα , αλλα η απαντηση ...καμια !!! επισης σε προηγουμενες αποριες μου για οσους ασχοληθηκαν μαζι μου, αναφερθηκατε οτι δεν κανει ο ενισχυτης μου λογο δυναμης να οδηγησει τα ηχεια μου... κανενας σας δεν μου ειπε οτι δεν παιζει σε αυτα τα format οπως τα λετε ! οπως κανεις δεν μου ειπε οτι εχει pre out και οτι μπορει να δεχτει τελικο !!! κανεις δεν μου υπεδειξε ενισχυτη που να μου κανει!!! δεν θελω στην τιμη αυτοκινητου !!! και για να τελειωνω , το ολο σκεπτικο μου ειναι οτι μηπως δεν χρειαζωντε τα 2 εξτρα πισω ηχεια , και ισως χωρις αυτα ο ενισχυτης μου ειναι ικανος να οδηγησει τα υπολοιπα ;;;; επισης υπαρχει πιθανοτητα να συνδεσω επαγγελματικο 2 καναλο τελικο για να μου οδηγηση τα μπροστια μου ;;υπαρχει ραντεβου με ειδικο αλλα 15 μερες τωρα ..... περιμενω ! επισης θα ηθελα να βοηθησω καποιους με τις δικες μου γνωσεις !!!!! του διαδυκτιου !!! οτι υπαρχει και το face book . και θα ηταν καλο να βρουνε αλλο τροπο να ΥΠΑΡΧΟΥΝ εδω ,εστω και πισω απο την κουρτινα ,γραφωντας της σκεψης τους τα νοσηματα
Μάλλον περιμένεις να επιβεβαιωθείς ότι το 5.1 που έχεις παίζει την ίδια πληροφορία με έναν 11.1 όταν αναπαράγει ένα αρχείο Atmos.

Ε, δεν. Ξέχνα το.

1. Ο AV σου δεν μπορεί να αναπαράξει τον ασυμπίεστο ήχο των νέων φορμά DTS-MA και Dolby TrueHD, που έχουν συνήθως 7.1 διακριτά ασυμπίεστα κανάλια.
2. Ο AV σου δεν μπορεί να αναπαράξει τον ασυμπίεστο immersive ήχο των Dolby Atmos και DTS:X που έχουν τουλάχιστον 7.1.4 διακριτά ασυμπίεστα κανάλια.

Για να καταλάβεις -αν θες βέβαια...- η μπάντα Atmos σε ένα Bluray των 40-45 Gb προσθέτει 3,5-4,5 Gb επιπλέον πληροφορίας. Μια απλή DTS 5.1 ή DD 5.1 μπάντα δεν ξεπερνά τo 1 Gb.

Αυτά είναι τα γεγονότα. Από εκεί και πέρα αρχίζουν τα "μου φτάνει", "δεν ακούω κάτι παραπάνω, "τι άλλο θα βγάλουν για να μας τα πάρουν".....τα γνωστά.

Reaction score
39
ακουω προτασεις !!

λοιπον.... δεν ειμαι ευχαριστημενος με αυτο που ακουω !! εαν ειμουν δεν θα εψαχνα απαντησεις εδω. οι ταινιες που ενοικιαζα πριν δεκα χρονια νομιζω οτι εχοουν τον ιδιο τροπο εγγραφης με αυτες που βλεπω απο το netflix σημερα ! οι ολες μου αποριες γενηθηκανε οταν πηρα 2 νεα ηχεια paradigm premier 800 kai κεντρικο και που κατα την γνωμη μου ο ηχος που βγαζουν δεν με ικανοποιει και τον rxv 2400 για καλυτερα ,απο τον 730 που ειχα.. πριν με ta DM 303 ειμουν πολυ ευχαριστημενος εχω την διαθεση να διαθεσω καποιο ποσο για να στηθει σωστα αυτο που εχω , αλλα που δεν εχω την γνωση να δω τι πρεπει να αλαξω. και ενταξει να αλαξω ενισχυτη. ομως καποιοι απο εδω μου εγραψαν οτι ειναι λιγος σε δυναμη ο 2400 .... οκ.. δεν βρισκω ομως πολυκαναλο πανω απο 140 watt ana καναλι ! αα μπορω να διαθεσω εως 800-1000 . οποτε λοιπον , μπερδεμενος καθως ειμαι , εχω ενα μηνα τωρα στασιμος , μιας και δεν ερχετε και ο τεχνικος να μου δωση την γνωμη του , και προσπαθωντας να βγαλω ακρη εστω και απο εδω .
επισης δεν με ενδιαφερουν τα νεα φορματ του ατμος η οπως το λενε , γιατι ουτε εχω σκοπο να παρω και αλλα ηχεια και ουτε εχω τιποτα ΚΟΡΥΦΗ στην ζωη μου για να βρω στον ηχο το καλυτερο.
Μάλλον περιμένεις να επιβεβαιωθείς ότι το 5.1 που έχεις παίζει την ίδια πληροφορία με έναν 11.1 όταν αναπαράγει ένα αρχείο Atmos.

Ε, δεν. Ξέχνα το.

1. Ο AV σου δεν μπορεί να αναπαράξει τον ασυμπίεστο ήχο των νέων φορμά DTS-MA και Dolby TrueHD, που έχουν συνήθως 7.1 διακριτά ασυμπίεστα κανάλια.
2. Ο AV σου δεν μπορεί να αναπαράξει τον ασυμπίεστο immersive ήχο των Dolby Atmos και DTS:X που έχουν τουλάχιστον 7.1.4 διακριτά ασυμπίεστα κανάλια.

Για να καταλάβεις -αν θες βέβαια...- η μπάντα Atmos σε ένα Bluray των 40-45 Gb προσθέτει 3,5-4,5 Gb επιπλέον πληροφορίας. Μια απλή DTS 5.1 ή DD 5.1 μπάντα δεν ξεπερνά τo 1 Gb.

Αυτά είναι τα γεγονότα. Από εκεί και πέρα αρχίζουν τα "μου φτάνει", "δεν ακούω κάτι παραπάνω, "τι άλλο θα βγάλουν για να μας τα πάρουν".....τα γνωστά.
κατανοητος ο κυριος .... δηλαδη μιας και μπηκα στον χορο με εναν νεο ενισχυτη ....που θα ηταν χαρα μου να μου πρωτεινετε.... και 2 νεα ηχεια για μπροστα ψηλα , μπαινω στο παιχνιδι ;;

ακουω προτασεις !!

επισης δεν με ενδιαφερουν τα νεα φορματ του ατμος η οπως το λενε , γιατι ουτε εχω σκοπο να παρω και αλλα ηχεια και ουτε εχω τιποτα ΚΟΡΥΦΗ στην ζωη μου για να βρω στον ηχο το καλυτερο.

Reaction score
5.683
Πάνω από όλα είναι σωστή τοποθέτηση κ εγκατάσταση
Σου προτείνω να ξεκινήσεις με έναν τελικό εάν δέχεται ο υπάρχων .
Τα πραγματικά βατ σε ολοκληρωμένο δεν είναι πάνω από 60 σε κάθε κανάλι

Σου προτείνω να φωνάξεις κάποιον που να το έχει κάνει άπειρες φορές την τοποθέτηση και αναβάθμιση συστήματος επαγγελματικά .
Σίγουρα θα σου γλυτώσει χρήματα .
Το να αλλάξεις ηχεία η ολοκληρωμένο δεν πάντοτε η σωστή λύση .

Reaction score
15.548
ακουω προτασεις !!

πηρες τα 800f και το 600c ?

μην περιμενης απο κανεναν AV να παιξει αυτα τα ηχεια.

Reaction score
5.683
Τα περί στόχο ζωής κλπ είναι για κατανάλωση μόνο .
Στην ζωή του ο καθένας θα φάει πολλές σφαλιάρες μέχρι να μάθει στα πάντα
Η κορυφή είναι για τους πολύ λίγους που εκτός από ταλέντο έχουν κ σωστή υποστήριξη

Reaction score
39
πηρες τα 800f και το 600c ?

μην περιμενης απο κανεναν AV να παιξει αυτα τα ηχεια.
Τα περί στόχο ζωής κλπ είναι για κατανάλωση μόνο .
Στην ζωή του ο καθένας θα φάει πολλές σφαλιάρες μέχρι να μάθει στα πάντα
Η κορυφή είναι για τους πολύ λίγους που εκτός από ταλέντο έχουν κ σωστή υποστήριξη
μαλλον.....εφαγα σφαλιαρα απο τα ηχεια που πηρα !!! και με βλεπω να ξαναστεινω τα dm se 5,1 και να παιρνω εναν 2 καναλο για τα paradigm. !!!! kai οπως μου ειπε ενας φιλος , ------ δεν ηξερες ! δεν ρωταγες ;;;; !!

Dimifoot

Editor
Reaction score
91.035
Εάν είσαι αποφασισμένος πως δεν θέλεις Atmos, σου προτείνω να πάρεις έναν προενισχυτη προηγούμενης γενιάς μεταχειρισμένο και τελικούς ενισχυτές.
Αν συμφωνείς να αρχίσουμε το ψάξιμο σε αγγελίες.

Reaction score
39
Εάν είσαι αποφασισμένος πως δεν θέλεις Atmos, σου προτείνω να πάρεις έναν προενισχυτη προηγούμενης γενιάς μεταχειρισμένο και τελικούς ενισχυτές.
Αν συμφωνείς να αρχίσουμε το ψάξιμο σε αγγελίες.

https://www.ebay.com/itm/Acurus-A12...GA_HOkhX4I3Pk-cCYnOwn-l8YJ2lGYy42nghS7uIXzfKc την γνωμη σας παρακαλω !!

https://www.ebay.com/itm/Acurus-A12...GA_HOkhX4I3Pk-cCYnOwn-l8YJ2lGYy42nghS7uIXzfKc την γνωμη σας παρακαλω !!
συμφωνω για οποια βοηθεια ..κουραστικα !!!

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas