Black Friday deals

Reaction score
16
Διαφωνώ κυριως με την τοποθέτηση: Με τις αποστάσεις, την ασσυμετρία, και με το οτι θα είσαι κολλημένος στον τοίχο. Αυτά αναγκάζουν να κανεις περισσότερα έξοδα σε treatments και το αποτέλεσμα θα ειναι ακόμα και τοτε μέτριο.
Μια σωστή τοποθέτηση ακόμα και με φτηνό συστηματακι παίζει καλυτερα και απροβλημάτιστα απο τα αποδυτήρια.

Μάλλον θα πρέπει να ανοίξει στο φόρουμ και μια κατηγορία “παντοφλοπεριοριζόμενα συστήματα”. :(

Τα σημαντικά -πέραν του χωρου και της τοποθέτησης- είναι
  • τα δυο σαμπ
  • Μεγάλο κεντρικό
  • Μεγάλα μιντγουφερ για τα 3+ μετρα απόστασης
  • Σοβαρό προγραμμα ισοσταθμισης (όχι audyssey-ypao κτλ)
  • Επαγγελματικό στήσιμο και ισοσταθμιση
Με 4.5 χιλιάρικα γίνεται δουλειά πάντως.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Όσον αφορά τα 4,5Κ πχ που λες, πως θα τα κατένημες? Και επίσης αν πρότεινες συγκεκριμένο εξοπλισμό, ποιος θα ήταν αυτός?

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.330
Τα δυο σαμπ της Svs που κάνουν ενα χιλιάρικο που σου γραψανε.
500-800€ για treatments και calibration
Nad αν θελεις παθητικά ηχεία και Yamaha 5200 (με manual eq) αν θελεις ενεργά.

Τα ηχεία μου ειναι αδιάφορα, αρκεί να ειναι μεγάλα αυτα που ειναι μακρυά σου, πολυ μεγάλα. Με τεράστιο κεντρικό.
Θα έβλεπα και τα KRK τα 10ιντσα τα καινούργια για μπροστινή τριάδα για να βγει το μπατζετ

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.844
Δεν βγαίνουν τα φράγκα γιατρέ μου. 2.500 ο Γιαμάχας, χίλια τα σαμπάκια, 500-800 η περιποίηση, φτάσαμε 4-4,5 χιλιάρικα και ηχεία δεν βάλαμε.

Dimifoot

Editor
Reaction score
91.330
Δεν βγαίνουν τα φράγκα γιατρέ μου. 2.500 ο Γιαμάχας, χίλια τα σαμπάκια, 500-800 η περιποίηση, φτάσαμε 4-4,5 χιλιάρικα και ηχεία δεν βάλαμε.
Ta KRK θα μας πάνε όλα 1500. Δεν ξέρω τι γίνεται με Black Friday.
αν δεν βγαίνει με τον Yamaha, Nad.
Μια που θα πάει στην SVS ας δει και εκεί για ηχεια. Μεγάλο κεντρικό να πάρεις.

Dimifoot

Editor
Reaction score
91.330
ναι αλλα μια εξοδο εχει. θα τα συνδεσει σε σειρα;
minidsp, είναι υποχρεωτικό. Πάντα.
(Εξαιρούνται ισως τα απολύτως συμμετρικά δωμάτια)

Reaction score
7.890
ναι αλλα μια εξοδο εχει. θα τα συνδεσει σε σειρα;
Μπορεί να πάρει Maratz με πολλά περισσότερα καλούδια και διαχείριση 2 sub με το audyssey (20€)
και γλυτώνει και το minidsp.

2 sub κλειστά θα πρότεινα μιας και έχουμε δει ότι σε τυπικά σαλόνια δουλεύουν καλύτερα

και ηχεία με όσο πιο μεγάλο woofer (ή πολλά πιο μικρά) τον παίρνει η τσέπη του,

να κοιτάξει σε klipsch ;)

Reaction score
16
Ευχαριστώ πολύ για όλες τις πληροφορίες παιδιά. Δεν σας κρύβω ότι τα περισσότερα μου φαίνονται κινέζικα.
Σχετικά με τον χώρο, δεν είναι ακριβώς σαλόνι. Πιο πολύ play room, σε υπόγειο χώρο. Θα μπορούσε κάποιος να το πει και dedicated room. (Δεν το λέω έτσι γιατί ανοίγω τους ασκούς του Αιόλου)

Όσον αφορά τα Klipsch, ήταν στις σκέψεις μου αλλά πολύ διφορούμενες απόψεις γμτ... Όπου έχω πάει να ακούσω ηχεία, σε καταστήματα εννοώ, όλοι σχεδόν μου λένε τα ίδια πράγματα... Πολύ χρωματισμένα ηχεία, κουραστικά μετά από κάμποση ώρα, αν και εντυπωσιακά στην αρχή κλπ κλπ.
Πολύ μπέρδεμα.

Reaction score
518
Καλα ναι δεν ειναι και οτι καλυτερο τα klipsch αλλα προφανως ο φιλος στα προτεινει για την τιμη σε σχεση με το μεγεθος των ηχειων. Υστερα με κανενα minidsp ή audyssey θα τα κοψεις λιγο απο τον χρωματισμο που εχουν....αλλα οχι θαυματα.

Reaction score
7.890
Καλα ναι δεν ειναι και οτι καλυτερο τα klipsch αλλα προφανως ο φιλος στα προτεινει για την τιμη σε σχεση με το μεγεθος των ηχειων. Υστερα με κανενα minidsp ή audyssey θα τα κοψεις λιγο απο τον χρωματισμο που εχουν....αλλα οχι θαυματα.
Κάθε ηχείο έχει τον χαρακτήρα του, δεν είναι θέμα καλού ή κακού. Λόγο κόρνας έχουν χαρακτηριστικά ψηλά που σε άλλους αρέσουν σε άλλους όχι.
Έχουν βέβαια το καλό ότι είναι πιο ευαίσθητα από το μέσο όρο και αυτό τα κάνει να παιζουν δυνατά.
Με το audyssey μπορείς να τα κόψεις.

Reaction score
518
Το ιδιο ειπαμε με αλλα λογια..

Το καλα ναι εννοωντας οτι καλα ναι,δεν ειναι οτι καλυτερο!...δλδ συμφωνω με οτι ειπε ο φιλος πανω...και οχι οτι οτι δεν ειναι καλα. Ειναι τονισμενα ψηλα και σε χωρο χωρις φροντιδα γινεται ακομα πιο ενοχλητικο το φαινομενο.

+1 οτι ειναι πιο ευαισθητα και δεν χρειαζονται πολλα watt.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.036
Members
38.524
Νεότερο μέλος
dieccast