- Reaction score
- 4.587
Για να στο πω εγώ πιο απλά Γιάνννης θέλεις καλιμπράρισμαΣτο δεύτερο σκέλος.εκτιμώ ότι το ακουστικό σου αισθητήριο είναι πράγματι οξύ,αλλά εσφαλμένα βαθμονομημένο ως προς τις πρώτες οκτάβες όλα αυτά τα χρόνια …
Για να στο πω εγώ πιο απλά Γιάνννης θέλεις καλιμπράρισμαΣτο δεύτερο σκέλος.εκτιμώ ότι το ακουστικό σου αισθητήριο είναι πράγματι οξύ,αλλά εσφαλμένα βαθμονομημένο ως προς τις πρώτες οκτάβες όλα αυτά τα χρόνια …
Όχι, πλιζ...Μερικές φορές αναρωτιέμαι μήπως θα ήταν λιγότερο οδυνηρό...να έμενα στα σατιρικά κείμενα.
Απο Trinovites?Να μου λειπει!Θα προτιμουσα τους πολυ πιο απολαυστικους Cenobites!Για να στο πω εγώ πιο απλά Γιάνννης θέλεις καλιμπράρισμα.
εγώ δεν είπα ότι το shd φοράει ne5532,εσυ το συμπέρανες από την αντισταση εξοδου και εγώ είπα ότι ακόμα και να ισχύει μια χαρα επαρκέστατοι είναι.Η λυτρωση θα ερθει οταν καποιος ακροαστει το σεταπ μου και το χωρο μου και μεταφερει εδω την αποψη του!Κυριε Ελεηcων!!
Και οπως ξαναειπα,μου αποδειξατε οτι θελω πολλα λεφτα για να το βελτιωσω σωστα!Ας ειναι καλα ο back που μου αποκαλυψε τους τελεστικους!
Το θεμα των τελεστικων δεν το κατεχεις.Αστο.
Προτου παρεις οτι παρεις-γιατι δε δινεις λιγα λεφτα να φτιαξεις το χωρο σου;Τα οφελη που θα παρεις,δε σου τα παρεχει κανενα μηχανημα!Ασε που τοτε θα καταλαβαινεις τις διαφορες απο το πρωτο δευτερολεπτο!
Φιλε,απο μπασσοπαγιδες εχω μια sofit στον μπροστινο τοιχο και καλυμμενο το μεγαλυτερο ποσοστο του πισω τοιχου.Γιατι σου διαφευγει;Δε θυμασαι το waterfall μου;Θα προσθεσω ομως κι αλλες.εγώ δεν είπα ότι το shd φοράει ne5532,εσυ το συμπέρανες από την αντισταση εξοδου και εγώ είπα ότι ακόμα και να ισχύει μια χαρα επαρκέστατοι είναι.
μια λοιπόν και δεινεις και συμβουλές στον στροναυτη γιατί δεν κανεις το ίδιο;
δώσε 60-70 ευρω και πάρε ένα πακέτο πετροβαμβακα να τον χώσεις στις γωνιες από πάτωμα μέχρι ταβάνι και από πάνω mdf 8-10mm να φτιάξεις δηλ μπασοπαγιδες μεμβράνης.
επίσης αφού δε θες να πούλησης το μαγικο dac κρατα το και πάρε ένα minidsp με ψηφιακές μονο εισοδοεξοδους που είναι και πιο φτηνό και κάνα 500ευρω και να τρέξεις ένα dirac και μετά να δώσεις ψηφιακά στο μαματο μαγικο dac σου χωρίς μείωση ποιότητας.
υγ.αλλα τι λέω εσύ δεν θέλεις να βελτιώσεις τον ήχο σου αφού είναι ήδη τέλειος και μετράει και τελεια αλλα να πεισης εμάς την πλέμπα.
......αααααααχααααααα !!!!!!!!!!!! ......τωρα λυθηκε το μυστηριο απωλειας των χαμηλων...πιαστηκαν στο δοκανο/παγιδα.. ειμαι δε απολυτα σιγουρος οτι αμα τις αντικαταστησεις με κανονικες ποντικοπαγιδες... το μπασο θα επανελθει.. xDαπο μπασσοπαγιδες εχω
Όχι, πλιζ...
Να και ολίγον οφθαλμολουτρο προς απόλαυση:
(πρόκειται για αναπαραγωγή πολυκάναλων SACD από σκληρό δίσκο μέσω ρουν)
View attachment 147928
Οι πληροφορίες των αρχείων:
View attachment 147931
Εδώ το στάνταρ:
View attachment 147934
Εδώ με σουαπ των πίσω καναλιών με τα σαραουντ:
View attachment 147932
Εδώ το στάνταρ με ένα ιμερσιβ απμίξινγκ:
(Ντολμπι σαραουντ στην προκειμένη)
View attachment 147933
Όπως φαίνεται από τις ενδείξεις στάθμης των καναλιών, οι στάθμες των άτμος (όπως και των πίσω ηχείων) είναι πρακτικά όμοιες με τα κυρίως ηχεία. Και πρόκειται για όμοια ηχεία στην προκειμένη, σε όμοιες αποστάσεις ακρόασης. Αυτά...
Αυτά είναι τα πραγματικά "Χάι Εντ" στο οντιο. Τα υπόλοιπα είναι μυθοπλασίες.
Ή θα παίζετε με καλώδια (ή Ντακ και κεφαλές στο πικάπ, το ίδιο μου κάνει) σε βινταζ σεταπ, που ομολογουμένως έχουν το χαβαλε τους, ή θα σοβαρευτείτε να δείτε τις πραγματικές σύγχρονες δυνατότητες στην υψηλή πιστότητα αναπαραγωγής, φυσικά βάζοντας πιο βαθειά το χέρι στην τσέπη ώστε να στήσετε ιμερσιβ σεταπ. Ο,τι και να επιλέξετε, μια χαρά θα παίζει τη μουσική σας, αυτό δε το συζητάμε.
Εδώ μέχρι και το μέλος Γιάνννηηηης ευχαριστιέται τη μουσική του από τα ανεπαρκή σαχλοκούδουνα που έχει λάθος τοποθετημένα, τι συζητάμε, οτιδήποτε και να έχετε, καλύτερα θα παίζετε και φυσικά θα το φχαριστηθείτε!
Άντε, καλημέρες.
ΥΓ. Προς νέα μέλη: ακούτε με πολύ προσοχή ό,τι σας λέει το μέλος Γιάνννηηηης. Τι, μόνο μεις να'χουμε να λέμε για τα τζάμπα λεφτά που πετάξαμε τόσα χρόνια; Σειρά σας.![]()
Άλλοι είναι Τρινοβάτες και άλλοι...υπνοβάτες.Απο Trinovites?Να μου λειπει!
Έτοιμο και το δικό σου...εργαλείο βαθμονόμησης :... ρεκτιφιε...
![]()
αυτές που εχεςι δεν κάνουν τίποτα χαμηλά αν δεν βάλεις μπροστά τους μεμβράνη δεν το κατάλαβες ακόμα;Φιλε,απο μπασσοπαγιδες εχω μια sofit στον μπροστινο τοιχο και καλυμμενο το μεγαλυτερο ποσοστο του πισω τοιχου.Γιατι σου διαφευγει;Δε θυμασαι το waterfall μου;Θα προσθεσω ομως κι αλλες.
Το μηχανημα αυτο που λες,ποιο ειναι;Δωσε μου λινκ.
Θα κοιταξω το λινκ.αυτές που εχεςι δεν κάνουν τίποτα χαμηλά αν δεν βάλεις μπροστά τους μεμβράνη δεν το κατάλαβες ακόμα;
απλό είναι από πάτωμα μέχρι ταβάνι όλες τις γωνιες δεν χρειάζεται να γεμίσουν πετροβαμβακα.
πχ.
![]()
DIY Bass Trap Basics | Custom Audio Designs
DIY Bass Trap Basics for those considering building their own DIY bass traps some of this information may be useful.www.customaudiodirect.co.uk
και
DDRC-22D
The DDRC-22D interfaces via digital signals — AES-EBU on balanced XLR; coax/SPDIF on RCA, and optical/TOSLINK. The digital input source can be selected via the front panel or remote control, and all digital outputs are simultaneously active. The DDRC-22D can be simply inserted into the digital...www.minidsp.com
Κααααπωωως....ετσι.Για να μην μπερδευόμαστε.
Όχι εσύ Γιανννη , εσύ είσαι τέλειος.
Οι υπόλοιποι.
Η μέτρηση που ανέβηκε μας δείχνει ότι:
Δεν έχουμε ενέργεια μέχρι τα 100 hz.
Μηδέν, τίποτα, άδειο λέμε.
100 - 400.
Τραμπάλα λόγω κακής τοποθέτησης.
400 - 4k
+5db. Τονισμενα μεσαία που ψάχνουμε να βρούμε από που προέρχονται.
4k -20 k
Αν δεν είχε τα τονισμενα 4κ θα μετρούσε καλά. Αλλά επειδή τα έχει από 4 - 8 πέφτει σαν πέτρα και μετά πάει σωστά.
Υπέροχα Γιάνννης.
Πώς τα κατάφερες ρε μπαγάσα.
Μετά απορείς γιατί φτάσαμε τις 200 σελίδες. Ούτε με χίλιες δεν σώζεται.
Αυτά και τέλος από εμένα.
Γιατί; Θεωρείς ότι εάν τα είχες, θα μπορούσες να τα χειριστείς;Νομιζεις οτι εγω δε θα ηθελα να εχω τα μηχανηματα σου;
Αυτούς ειδικά τους ΄΄γαϊδάρους΄΄ που διαθέτει ο Ear ,άμα μπορείς να τους αποκτήσεις,μην τους κοιτάς στους...τελεστικούς.Κωστακη;Ειπα εγω ποτε οτι εχεις πεταξει εσυ ή καποιος αλλος που εχει ενα πολυ καλο ηχο τα λεφτα του,βρε μπουφο;
Συμμαζεψου λιγο και μην εθελοτυφλεις!Νομιζεις οτι εγω δε θα ηθελα να εχω τα μηχανηματα σου;
Μπα...Ασχετος ειμαι!Συμπασχουμε οπως εσυ που φωναξες επαγγελματια και δεν εκατσες να ασχοληθεις...Γιατί; Θεωρείς ότι εάν τα είχες, θα μπορούσες να τα χειριστείς;
από το spectrogram τι περιμένεις χωρίς ενέργεια αλλα η αποκριση είναι εντελώς χαλια και άντε κάτω από τα 100 δύσκολα παλευεται αλλα από εκεί και πάνω οι μπασοπαγιδες δουλεύουν πράμα που δεν ισχύει σε εσένα.Κωστακη;Ειπα εγω ποτε οτι εχεις πεταξει εσυ ή καποιος αλλος που εχει ενα πολυ καλο ηχο τα λεφτα του,βρε μπουφο;
Συμμαζεψου λιγο και μην εθελοτυφλεις!Νομιζεις οτι εγω δε θα ηθελα να εχω τα μηχανηματα σου;
Θα κοιταξω το λινκ.
Δηλαδη εσυ,με βαση το waterfall μου λες οτι τα κουτια που εχω δεν κανουν τιποτα;
Ξαναδες καλα και ψαξε για cardboard bass trap στο Gearslutz.Με βαση των συμβουλων του Ethan Winer και αλλων επωνυμων στο χωρο,μια χαρα δουλεια εχω κανει!
Οκ!Ανεβασε μου και εσυ το γραφημα που βλεπεις εδω να το αναλυσουμε.από το spectrogram τι περιμένεις χωρίς ενέργεια αλλα η αποκριση είναι εντελώς χαλια και άντε κάτω από τα 100 δύσκολα παλευεται αλλα από εκεί και πάνω οι μπασοπαγιδες δουλεύουν πράμα που δεν ισχύει σε εσένα.