Ποδήλατο

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.477
Και συ τέκνον Βρούτε;:tongue:
Ναι, ρε φίλε, ναι! Ο μόνος λόγος που σε πειράζω είναι γιατί τις μπάμιες τις μισώ! Τις μισώ, λέμε! Μαζί με τις αγκινάρες, είναι τα δύο φαγητά/λαχανικά/whatever που δεν βάζω ποτέ στο στόμα μου! ΠΟΤΕ! Μπλιαχ, ίου κι έλεος!
Σωστή η επισήμανση είναι όντως 20χλμ/ω. Ήθελα το ζώον να συμπληρώσω κάτι για το go with the flow και έκανα τα νούμερα αχαρταμα.

http://www.copenhagenize.com/2014/08/the-green-waves-of-copenhagen.html
:thumbsup:

Reaction score
5.502
Τι 35χλμ ρε παλικάρια πάτε καλά? Χαλάνδρι λούτσα και πίσω θέλω μιάμιση ωρίτσα χαλαρά.....

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.738
Τι 35χλμ ρε παλικάρια πάτε καλά? Χαλάνδρι λούτσα και πίσω θέλω μιάμιση ωρίτσα χαλαρά.....
τι εννοείς?

Απολαύστε πολιτισμό και το ιδανικό urban cycling
Ασε μη τα βάζεις καθόλου αυτά...γιατί απο αύριο θα κυκλοφορώ με περίστροφο στη αττική :vinsent:

Reaction score
1.566
Το χειρότερο ποδηλατικό σοκ είναι το Amsterdam απείρως πιο στενοί δρόμοι περισσότερη κίνηση σχεδόν σε επίπεδα Αθήνας ποδηλατόδρομοι που κόβονται και συνεχίζουν μέσα σε κανονικούς δρόμους άπειρα ποδήλατα και δε συμβαίνει τίποτα σοκ με τα όλα του λέμε.

Reaction score
5.502
τι εννοείς?
Μπρετσο εννοώ πως τα 35 χλμ την ώρα μου φαίνονται εξωπραγματικα!
Χαλάνδρι λούτσα και πίσω θέλω μιάμιση ώρα.... Το χαλαρά μάλλον σε μπέρδεψε....
Ποδήλατο koga miyata triple butted ογδόντα φεύγα με 105 και εισαγωγικούς shimano τροχους

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.738
Μπρετσο εννοώ πως τα 35 χλμ την ώρα μου φαίνονται εξωπραγματικα!
Χαλάνδρι λούτσα και πίσω θέλω μιάμιση ώρα.... Το χαλαρά μάλλον σε μπέρδεψε....
Ποδήλατο koga miyata triple butted ογδόντα φεύγα με 105 και εισαγωγικούς shimano τροχους
35χλμ/ω avg speed πάω Σούνιο και γυρίζω σε 4,30 ώρες, οχι χαλαρά για να μη μπερδευτείς και εσύ...
Αυτό σημαίνει οτι πάω συνέχεια με 40~ χλμ/ω για 150km.
χαλανδρι-Λουτσα και πισω ειναι περιπου 40km, με τα ποδια το κανω 1,5 ωρα :roflmao:

Last edited:

Reaction score
5.502
Εσύ είσαι εργαλείο, δε συγκρίνεσαι με εμάς τους κοινούς θνητούς.
Εεεε μη μου κλέβεις, στη μιάμιση ώρα έχω γυρίσει πίσω Χαλάνδρι....

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.738
Εεεε μη μου κλέβεις, στη μιάμιση ώρα έχω γυρίσει πίσω Χαλάνδρι....
διόρθωσα :)
1576870796287.png

ωραίο εργαλείο, πολυ τα λατρεύω αυτα τα vintage κουρσακια. ;)

Last edited:

Reaction score
2.803
35χλμ/ω avg speed πάω Σούνιο και γυρίζω σε 4,30 ώρες, οχι χαλαρά για να μη μπερδευτείς και εσύ...
χαλανδρι-Λουτσα και πισω ειναι περιπου 40km, με τα ποδια το κανω 1,5 ωρα :roflmao:

Βρε Χρήστο, βάλε μια GoPro και ανέβασε την διαδρομή κάπου να πάρουμε μάτι οι πεινασμένοι... μόνο μπάμιες θα ανεβάζεις:; :p

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.738
Βρε Χρήστο, βάλε μια GoPro και ανέβασε την διαδρομή κάπου να πάρουμε μάτι οι πεινασμένοι... μόνο μπάμιες θα ανεβάζεις:; :p
Δεν εχω, τα χριστουγεννα μπορεις να μου παρεις μια δωρο και δεν θα ξανα ανεβασω μπαμιες, εχεις το λογο μου ;)

Reaction score
20.816
Πάρε για πρόγευση (πριν βάλει δηλαδή ο Χρήστος από Λούτσα :geek: ) 2-3 δικές μου, καμία σχέση με Αθήνα και Αττική βέβαια (και αρκετά πίσω σε απόδοση σε σχέση με τον Χρήστο, είναι και κάπως παραπάνω τα χρονάκια μου!! ). 8-)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.738
πέραν της πλάκας ενα σύγχρονο κουρσάκι με εναν προπονημένο αναβάτη σε ιδανικές συνθήκες πάει σχετικά εύκολα με ένα ρυθμό 32-35 χλμ/ω.

Edit.
Σωτηρη αμα δεις βιντεο απο εδω πχ. Τροκαντερό μεχρι βουλιαγμένη (σπαει καπως η κινηση μετα) θα κάνεις το σταυρό σου...
Ζεις και πεταλάς στο επίγειο παράδεισο!!:thumbsup:

Last edited:

Reaction score
20.816
Τι σχέσεις έχεις στις ταχύτητες; Θέλει γερά πόδια από ό,τι βλέπω για αναβάσεις! :geek:

Σαν ένα ουγγρικό Pannonia που είχα πριν μερικές δεκατίες! 8-)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.738
πένα το εργαλειο!!
πες οτι εσύ το έφερες σε αυτή τη κατάσταση να γουστάρουμε περισσότερο!!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef