wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 22.372
Καλή, ξε-καλή, ήταν η μόνη που είχε στο supermarket. Για €2,90 αυτήν και €0,58 για τις λεπίδες, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά.
Καλή, ξε-καλή, ήταν η μόνη που είχε στο supermarket. Για €2,90 αυτήν και €0,58 για τις λεπίδες, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά.
Λοιπόν.Α, ρε σατανάδες, πλύση εγκεφάλου μου κάνατε...
Χθεσινά αποκτήματα από το supermarket της γειτονιάς:
View attachment 149981
Καλό "σφάξιμο" να μου ευχηθείτε...![]()
Ποιο σουπερμαρκετ?η μόνη που είχε στο supermarket
Το ξερω Γιωργο! Ελεγα μηπως η φιρμα υπαρχει και Ελλαδα.Όχι στην Ελλάδα Γιάννη
Αυτό ακριβώς!Λοιπόν.
Θα ξεκινάς κάθε ξύρισμα αναφωνώντας: Lord have mercy!!!
Και όλα θα πάνε κατ' ευχήν.
Ioannides BrosΠοιο σουπερμαρκετ?
Το μέταλλο (ο Αλλάχ να το κάνει) κατασκευής τους εφθάρη πολύ γρήγορα και η κεφαλή παρέδωσε πνεύμα.Όταν λες "βγήκαν μάπα" τι εννοείς; Ποια δυσλειτουργία παρουσίασαν;
Κυκλοφορούν ακόμα τα Astor ;Α, ρε σατανάδες, πλύση εγκεφάλου μου κάνατε...
Χθεσινά αποκτήματα από το supermarket της γειτονιάς:
View attachment 149981
Καλό "σφάξιμο" να μου ευχηθείτε...![]()
wizzy Απο το επισημο καταστημα της Qsave https://www.aliexpress.com/item/327...chweb0_0,searchweb201602_6,searchweb201603_53μια ρυθμιζόμενη (αντίγραφο της Merkur Futur) που είναι κορυφή και έχω κλείσει πλέον αυτό το κεφάλαιο.
Σε ολα τα σουπερ μαρκετ.Κυκλοφορούν ακόμα τα Astor ;
Μασούτη, Βασιλόπουλο και Σκλαβενίτη δεν τα έχω δειwizzy Απο το επισημο καταστημα της Qsave https://www.aliexpress.com/item/327...chweb0_0,searchweb201602_6,searchweb201603_53
Συμφωνω απολυτα με τον gid για το αντιγραφο της Futur. Eγω την πηρα απο Ελλαδα στα 17€ μαζι με την βαση της.
Αψογη κατασκευη,και ξυρισμα.
![]()
Ρυθμιζόμενη ξυριστική μηχανή (Αντίγραφο της Merkur Futur)
Ρυθμιζόμενη ξυριστική μηχανήΣυνοδεύεται από μεταλλική βάσηΚατασκεάζεται από τη QshaveΚατασκευάζεται στη Κϊναwww.wellshaved.gr
Σε ολα τα σουπερ μαρκετ.
My market....Κυκλοφορούν ακόμα τα Astor ;
Τι είναι η αυτή τελοσπαντων;μουστόγρια