Ζητώ MHTΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ για λάπτοπ.

Reaction score
21
ΖΗΤΩ Μotherboard για τον λάπτοπ toshiba satellite σειράς P70-B (2015). Διαθέτω μέχρι 200 ευρώ. Παρακαλώ καλέστε στο 2103443578 ή 6948553883. Ευχαριστώ

Reaction score
21
κατεστραμμένη κάρτα γραφικών (λόγω υπερθέρμανσης). Λειτουργεί με την "μικρή" της intel αλλά με κακή ποιότητα βίντεο (λίγα frames per second).

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.486
κατεστραμμένη κάρτα γραφικών (λόγω υπερθέρμανσης). Λειτουργεί με την "μικρή" της intel αλλά με κακή ποιότητα βίντεο (λίγα frames per second).
ωραία...και γιατί δεν την πας κάπου να σου την επισκευάσουν σωστά ?

να ξέρεις ότι από την στιγμή που συνέβη μία φορά...έχεις μεγάλο ποσοστό και η επόμενη ίδια πλατφόρμα-μητρική να πάθει τα ίδια
λόγω κακού υπολογισμού της ψύξης
από τον σχεδιαστή

είναι ρίσκο όπως κ να το δεις;)

Reaction score
21
καλή ιδέα μου φαίνεται, αλλά σε όσους απευθύνθηκα μου είπαν ότι δεν αναλαμβάνουν. Επι τη ευκαιρία φαίνεται ότι η σειρά αυτή της toshiba παρουσιάζει συστηματικά αυτό το πρόβλημα. Το διαδίκτυο είναι γεμάτο από μητρικές τηε εταιρίας με καμμένη κάρτα γραφικών. Αν γνώριζες που να απευθυνθώ, ίσως αυτό βοηθούσε. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Toshiba δεν προσφέρει πλέον καμία υποστήριξη, φαίνεται να αποσύρεται από την αγορά laptop.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.486
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Toshiba δεν προσφέρει πλέον καμία υποστήριξη.
καμία εταιρία δεν έχει τέτοιου είδους υποστήριξη

καλή ιδέα μου φαίνεται, αλλά σε όσους απευθύνθηκα μου είπαν ότι δεν αναλαμβάνουν. Επι τη ευκαιρία φαίνεται ότι η σειρά αυτή της toshiba παρουσιάζει συστηματικά αυτό το πρόβλημα. Το διαδίκτυο είναι γεμάτο από μητρικές τηε εταιρίας με καμμένη κάρτα γραφικών. Αν γνώριζες που να απευθυνθώ, ίσως αυτό βοηθούσε.
σε ποια πόλη βρίσκεσαι?
λογικά όλο και κάποιο μέλος θα έχει παρόμοια εμπειρία και αντίστοιχη καλή επισκευή
κάνε λίγη υπομονή....κάποιος θα απαντήσει

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.416
... το ιδιο (επαθα και σε) asus παροτι η καρτα γραφικων ηταν αποσπωμενη απο το τοτε λαπτοπ (8-10 χρονια πριν).
Θα εκανα μπακαπ και αναβαθμιση σε νεο υπολογιστη, το γρηγοροτερο δυνατο.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.054
καλή ιδέα μου φαίνεται, αλλά σε όσους απευθύνθηκα μου είπαν ότι δεν αναλαμβάνουν. Επι τη ευκαιρία φαίνεται ότι η σειρά αυτή της toshiba παρουσιάζει συστηματικά αυτό το πρόβλημα. Το διαδίκτυο είναι γεμάτο από μητρικές τηε εταιρίας με καμμένη κάρτα γραφικών. Αν γνώριζες που να απευθυνθώ, ίσως αυτό βοηθούσε. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Toshiba δεν προσφέρει πλέον καμία υποστήριξη, φαίνεται να αποσύρεται από την αγορά laptop.
Το πρόβλημα συνηθέστατα (για να μην πω πάντοτε) ανακύπτει επειδή τα φύλλα του ψυγείου είναι φραγμένα από χνούδια - τρίχες - σκόνη, με αποτέλεσμα να μην κυκλοφορεί ο αέρας. Εν πάση περιπτώσει...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.054
... και επειδή σε τέτοιες περιπώσεις το πρόβλημα το έχει το ίδιο το chip και όχι η κόλλησή του, αν έλθετε σε επαφή με οποιοδήποτε εργαστήριο που αναλαμβάνει τέτοια δουλειά, εξετάστε οικονομικά και το ενδεχόμενο αντικατάστασης του chip με καινούργιο, εφ' όσον αυτό μπορεί να βρεθεί.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm