ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΝΙΣΧΥΤΗ

Reaction score
15
Καλησπέρα ,θα ήθελα τα φώτα σας ...Καταρχήν έχω ενα πικαπ ΑΚΑΙ AP100C, 2 ηχεία wharfedale vardus 100, έναν ραδιοενισχυτή Yamaha RS201 (ο οποίος δεν έχει phono stage) και έναν προενισχυτή behringer pp400.
Η αλλαγή που θέλω να κάνω για αρχή είναι στον ενισχυτή,σκεφτόμουνα έναν Denon pma520 AE ή έναν Sony STR-DH 190.Θα ήθελα να μου πείτε γνώμες για αυτους τους ενισχυτές ή κατι παρόμοιο .Η μουσική που ακούω είναι κυρίως από πικαπ και το budget που λεω να διαθέσω είναι γυρω στα 250 e max.

ika

News
Reaction score
16.765
Αφού είναι όλοι στην ίδια κατηγορία τιμής, γιατί να αλλάξεις με κάτι λίγο-πολύ ίδιο?

Reaction score
15
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση,ο ενισχυτής που έχω δεν έχει phono stage παίζω με εναν προενισχυτή και έλεγα αμα τον άλλαζα με καποιον σαν αυτους που αναφέρω πιο πάνω μήπως έχω καλύτερο ήχο με το πικαπ

Reaction score
1.127
Αφού οι ενισχυτές που αναφέρεις είναι πάνω κάτω το ίδιο άλλαξε τον προενισχυτη phono με κάτι καλύτερο.
Τώρα ποιον έχεις;
Επίσης θα ήθελα τις εντυπώσεις σου από τα vardus 100.

Reaction score
15
Τώρα έχω ενα behringer pp400. Από τα ηχεία μπορώ να πω οτι είμαι ευχαριστημένος .Απλα θα ήθελα να φτιάξω πιο ζεστό ήχο

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.375
...με ποια (νεκρο)κεφαλη παιζεις ?
Για ασφαλεστερη προσεγγιση , θα βοηθουσε να μας αναφερεις τις διαστασεις του χωρου την αποσταση των ηχειων μεταξυ τους και την αποσταση προς εσενα.
Επισης , για τι σταθμες μιλαμε ?
(εγω ρωταω και το ειδος μουσικης)

Reaction score
15
Κεφαλή φοράει της μάνας του μαυτη που εβγαινε νομίζω PC100 γράφει.Η απόσταση μεταξύ των ηχείων είναι περίπου 3 μέτρα και ο καναπές απέναντι στα 3 μετρα περίπου.Τώρα από είδος ουσικής ακούω διάφορα rock jazz hiphop

Attachments

Last edited:

ika

News
Reaction score
16.765
δεν θα καταλάβουμε κάτι, αν έχει περίπου 1000 ώρες παιξίματος θα θέλει άλλαγμα η βελόνα.

Reaction score
15
Ο προενισχυτής NAD που μου έστειλες έχει μεγάλη διαφορά με αυτον που έχω τώρα?. Θελω να πω θα καταλάβω διαφορά ή πρέπει να αλλάξω και ενισχυτή

Reaction score
15
Θέλω να πω θα δουλεύει καλά με.τον ενισχυτή μου τον yamaha rs201 ή είναι προτιμότερο να αλλάξω ενισχυτή..;

Reaction score
5.901
Προενισχυτής phono με 25 ευρώ! Σαν να μη έχεις τίποτε δηλαδή φίλε μου. Αφού σου αρέσει να ακούς βινύλια, δώσε όλο το budjet (250 ευρώ max όπως αναφέρεις) και πάρε έναν προ phono της προκοπής π.χ
https://www.avsite.gr/forum/threads/Προενισχυτής-phono-cambridge-cp2-βελτιωμένος.170611/
https://www.avsite.gr/forum/threads/phono-stage-schiit-mani.176410/

Reaction score
2.316
Με 300 ευρω παίρνει σίγουρα καλύτερο ενισχυτή (μτχ).Με phono .Δεν ειναι υπερβολικό να δώσει 250 για phono ?

Reaction score
5.901
Με 300 ευρω παίρνει σίγουρα καλύτερο ενισχυτή (μτχ).
και τι να τον κάνει με το phono των 25 ευρώ; Άλλωστε με τα 250 ευρώ που διαθέτει δεν μπορεί να πάρει πολύ καλύτερο ενισχυτή από αυτόν που ήδη έχει.
Αλλά phono stage σίγουρα παίρνει πολύ πολύ καλύτερο και θα ακούσει σίγουρα διαφορά προς το καλύτερο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.928
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv