Δικάναλο χάος...? (ερωτήσεις - απορίες ενός "νέου & άσχετου" με το είδος)

Μηνύματα
244
Reaction score
690
Εν τω μεταξύ που είσαι @Moz_art ?
Αν είσαι Θεσσαλονίκη έλα σπίτι μου ΤΏΡΑ.... :rofl: Να ακούσεις τα ηχεία για να μη τα πάρεις....μη σε βάζουμε και σε έξοδα!!!
Αφού δε θα μπορείς να τα βάλεις πάνω από την μέση...... Θα σε διώξουν και από καμιά οικοδομή αν είσαι.... Έλα σου λέω θα σε γλυτώσω από έξοδα...:lolsign:
 


Μηνύματα
3.764
Reaction score
6.732
Δουλειά του ενισχυτή είναι να ενισχύει το σήμα που παίρνει από τον προενισχυτή και τίποτα άλλο.
Δουλειά πολύ απλούστερη από του ηχείου
Ούτε "χαρακτήρα" πρέπει να έχει ούτε μέικ απ στις χροιές να κάνει.
Έτσι, το βάρος πέφτει στον αδύναμο κρίκο, τα ηχεία ντε...
Απόλυτα σύμφωνος. Όταν η γυναίκα είναι όμορφη το μόνο που καταφέρνει με το βάψιμο
είναι να χάνει αυτή την ομορφιά. Το καλύτερο μέικ απ λοιπόν είναι αυτό που δεν φαίνεται ;)
 

Μηνύματα
7.234
Reaction score
11.774
Σοβαρά τώρα: όλοι παραδέχονται ότι το καλύτερο καλώδιο, είναι το ανύπαρκτο καλώδιο. Στη περίπτωση των ενεργών έχουμε όλα τα καλώδια πλην των ηχείων. Στα παθητικά ηχεία, έχουμε και τα μισητά jumpers.
Επιπλέον, δεν είναι λίγο πράγμα η απουσία του παθητικού κροσόβερ ( τόσο απο πλευράς διαδρομής του σήματος, όσο και της υποβάθμισης της ποιότητάς του. Αλλιώς είναι να λειτουργεί σε χαμηλότερη ένταση ένας ενισχυτής και αλλιώς να περνάει το σήμα απο συμπληγάδες για να υποβαθμιστεί και να ταιριάξουν έτσι οι μονάδες μεταξύ τους ). Συν το γεγονός ότι - συνήθως - σε αυτή τη κατηγορία τιμής ( ~300€ ) τα υλικά είναι για κλάματα. Νομίζω;
 

Μηνύματα
1.296
Reaction score
2.568
12 τ.μ είναι εύκολα.
Βάλε σχέδιο του χώρου σου
Οριακά με τα 1000 ευρώ θα τα καταφέρεις.
Τα 10άρια που προτάθηκαν δύσκολα θα τα φέρεις χωρίς ισοστάθμιση σοβαρή και sub.
Στα λέω αυτά γιατί πριν μερικούς μήνες και εγώ ψαχνόμουν και δεν ήξερα που παν τα 4.
Στον χώρο που είχα χρειαζόμουν πολλααα λεφτά για να έρθει.
Έτσι επειδή δεν μου περίσσευαν, άλλαξα τον χώρο μου και έφτιαξα για ακρόαση έναν 12τ.μ
 


P

PMC

Guest
Όταν η γυναίκα είναι όμορφη το μόνο που καταφέρνει με το βάψιμο
είναι να χάνει αυτή την ομορφιά.

Άσχετο αλλά το άκουσα και θέλω να το πω.....
Η καλύτερη καμπύλη της γυναίκας είναι...............το χαμόγελο της ;)
 




Μηνύματα
12.831
Reaction score
10.048
Εν τω μεταξύ που είσαι @Moz_art ?
Αν είσαι Θεσσαλονίκη έλα σπίτι μου ΤΏΡΑ.... :rofl: Να ακούσεις τα ηχεία για να μη τα πάρεις....μη σε βάζουμε και σε έξοδα!!!
Αφού δε θα μπορείς να τα βάλεις πάνω από την μέση...... Θα σε διώξουν και από καμιά οικοδομή αν είσαι.... Έλα σου λέω θα σε γλυτώσω από έξοδα...:lolsign:
Ώχου μωρέ! Κι εσύ εκεί πάνω είσαι;;; Πάνω που θα φόρτωνα το μικρόφωνο και ένα στικάκι αγαπημένα μου να περάσω από κει...
 

Μηνύματα
103
Reaction score
155
Πωωω...!!! Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Μόλις μπήκα και βρήκα τόσα πολλά μηνύματα! Νομίζω ότι χρειάζομαι χρόνο για να αφομοιώσω τόσες πληροφορίες. :unsure:
Μόνο, σας παρακαλώ, μια επισήμανση. Μη σπαμαρετε το νήμα. Ίσως αύριο να υπάρξει κάποιος με παρόμοιες απορίες και να θελήσει να διαβάσει το νήμα μου. Όμως το spam θα κάνει δύσκολο το διάβασμα με αποτέλεσμα να αποθαρρυνθεί και να αναγκαστεί να ανοίξει καινούριο νήμα (κάτι που ίσως δεν θα χρειαζόταν να το κάνει σε διαφορετική περίπτωση). Δεν ξέρω αν υπάρχει chat να τα πείτε εκεί, αλλά σας παρακαλώ και πάλι, μη μου "λερώνετε" το νήμα.
Παρακαλώ, αν γίνεται, κάποιος διαχειριστής να σβήσει τα μηνύματα που είναι άσχετα με το θέμα μου.
 

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Μηνύματα
8.136
Reaction score
26.695
Σωστά. Κάποιοι βρήκαν πάλι ευκαιρία να ξεκινήσουν τις αιώνιες διαμάχες.
Προς το παρόν ένα μόνο θα πω. Επειδή έγινε αναφορά στα μηχανήματα που αναφέρατε στην πρώτη ανάρτηση του νήματος. Ειδικά αυτά αγνοήστε τα. Αφού χρησιμοποιείτε υπολογιστή για πηγή, ο οποίος προφανώς μπαίνει στο ίντερνετ, τι να τούς κάνετε τους ραδιοενισχυτές?? Το ραδιόφωνό τους είναι περιττό, περιττή επιβάρυνση, τόσο λειτουργική όσο και οικονομική.
 

Μηνύματα
244
Reaction score
690
Ώχου μωρέ! Κι εσύ εκεί πάνω είσαι;;; Πάνω που θα φόρτωνα το μικρόφωνο και ένα στικάκι αγαπημένα μου να περάσω από κει...
Τι να πω....δε ξέρω....!!!!! Είσαι ο τρίτος από Αθήνα που προσφέρθηκε να πάρει το μικρόφωνό του και να έρθει..!!!! :headbang:

Σε ευχαριστώ και μόνο που το είπες!
 

Μηνύματα
103
Reaction score
155
Τόσο καιρό άκουγες "ψεύτικη" μουσική. Και λίγο ακόμα να κάνεις υπομονή, υπέρ σου είναι. Μη βιάζεσαι, το θέμα είναι να στήσεις ένα σύστημα που να σε ικανοποιεί και να το κρατήσεις για πολύ καιρό.
Έχετε δίκιο. Όμως, κάποιες φορές η λαχτάρα για κάτι που περιμένεις χρόνια σε οδηγεί σε παρόμοιες συμπεριφορές. Στην προκειμένη περίπτωση η ασχετοσύνη μου, αλλά και η καλή σας διάθεση να με βοηθήσετε δεν μου επιτρέπει βιαστικές κινήσεις. Απλά, είπα (έγραψα) φωναχτά μια σκέψη της στιγμής...

Φίλε Γιανννη καλά κάνεις και το αναφέρεις αλλά από προσωπική εμπειρία θα ήθελα να αναφέρω ότι όταν κάποιος με μηδαμινό παρελθόν σε ποιοτικά συστήματα κάνει την υπέρβαση για αυτόν και φτάσει σε ένα μπάτζετ των 1000€ πχ. και με τις επιλογές που έχει σήμερα.....η μοναδική λέξη που μπορεί να τον ακολουθήσει είναι ο ενθουσιασμός....!!!!

Σε οποιαδήποτε επιλογή και αν καταλήξει.....!
Αυτό ακριβώς.

Επειδή έχουν πέσει στο "τραπέζι" πολλές συσκευές θα πω δύο τρία πράγματα μήπως βοηθήσω.

Το Kali είναι απλά Bluetooth interface
Το ifi Zen έχει τεράστιο μειονέκτημα την έλλειψη τηλεχειρισμού, αν κάποιον δεν τον ενοχλεί τότε είναι καλή επιλογή.
Το Yamaha είναι player, παίζει μουσική από το τοπικό δίκτυο, από το διαδίκτυο κτλ

Τα krk που προτάθηκαν είναι γομάρια, θέλουν το χώρο τους που δεν ξέρω αν υπάρχει σε αυτό το σχετικά μικρό δωμάτιο. Αν υπάρχει ο χώρος και το χιλιάρικο είναι άριστη επιλογή.

Δεν κάνω πρόταση για να μην μπερδέψω περισσότερο τον φίλο μας, που ήδη πρέπει να τα 'χει χάσει. Πάντως αλλιώς θα μοίραζα το budget.
Πράγματι "τα έχω χάσει", αλλά ελπίζω να καταφέρω να βγάλω κάποια άκρη. Τα krk είναι γομάρια σε μέγεθος ή σε ένταση; Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας, εάν δεν σας κάνει κόπο. Πώς αλλιώς,δηλαδή, θα μοιράζατε το budget σας;

... αν καταφερεις να βγεις απο τα στερεοτυπα και τα μοντελα που προβαλονται ... θα καταλαβεις τι λεγεται εδω.
Μη πσαρωνεις απο τα μεγεθη των ηχειων που ειδες, ειναι για να καλυψουν τον ηχο που τους λειπει.
Το κρατώ αυτό που λέτε.

Όπως είπα και πριν, @Moz_art καλό είναι να μη βιαστεί ακόμα, να δει ( και να ακούσει αν μπορεί ) αρχικά τις επιλογές που του δίνονται και μετά να του γίνει ένα ιδιαίτερο σχετικά με τις δυνατότητες ενσωμάτωσης sub(s). Δηλαδή, με ποιο τρόπο έρχονται να λειτουργήσουν σωστά στον χώρο, οπότε να καθορίσει τα μελλοντικά του βήματα.
Για παράδειγμα: το ifi θα του κάνει μεν τη δουλειά, αλλά δεν αποκλείεται στο μέλλον να χρειαστεί άλλο μηχάνημα που θα κοντρολάρει τα ηχεία, δορυφόρους και sub(s). Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πουλήσει το ifi. Άρα, θα πρέπει να μάθει για τα κόστη, να δει αρχικά αν τον παίρνει να πάει τόσο μακριά και αν ναι, σε τί βάθος χρόνου, οπότε να αποφασίσει αν μπορεί να κάνει δουλειά με τα ηχεία ελεγχόμενα απο τον υπολογιστή ή αν θα χρειαστεί το ifi ( ή όποιο άλλο "κέντρο ελέγχου" ).
Και πάλι έχετε δίκιο. Σχετικά με τις δυνατότητες ενσωμάτωσης των sub(s) τι εννοείτε. Έχω καταλάβει (ελπίζω σωστά) ότι τo sub αποτελεί σημαντικό κομμάτι του ηχοσυστήματος. Θα προτιμούσα, αρχικά, να αγοράσω κάτι ως βασικό κομμάτι και το οποίο δεν θα χρειαστεί να πουλήσω αργότερα.

Αυτό ακριβώς ήθελα να πω....
Το κυριότερο για εμένα είναι να αποφασίσει αν τα 1000€ είναι το τελικό μπάτζετ ή αν αργότερα θα ήθελε να βελτιώσει περαιτέρω οποιαδήποτε αγορά κάνει τώρα με αυτά τα χρήματα!
Νομίζω ότι δεν θα είναι το τελικό budget αυτό και ότι σίγουρα θα κάνω βελτιώσεις στο μέλλον(όχι βέβαια να γεμίσω με sub το χώρο). Διότι ξέρω ότι αν αρχίσω να απολαμβάνω τη μουσική μου, θα θελήσω ίσως κάτι ως συμπληρωματικό και το οποίο θα συμβάλλει σε "μεγαλύτερη" απόλαυση. :)

Αστρονοτ, ολα θα του αρεσουν, χωρις να καταλαβει το λογο, εδω χαμπαρι δε παιρνουν οι γηραιωτεροι.. :lolsign:
... συμφωνω να ακουσει τα προτεινομενα (που συμφωνω με τα προιοντα, και με τον τροπο σκεψης) αλλα να μην βιαστει να αποφασισει, η αναφερομενη λαχταρα δεν ειναι θετικος συμβουλος σε αγορες.
Πηγαινοντας σε ενεργα σε σχεση με τα παθητικα, στην αρχη πιθανο-σε-καποιον-να φανουν αποθαρρυντικα** (η σωστοτερη αποδοση της ηχογραφισς ενα απο τα πλεονεκτημα τους δηλαδη γινεται μοιονεκτημα), αλλα εκει ειναι το θεμελιο στο οποιο και θα βασιστει το υπολοιπο συνολο χωρου μουσικης κτλ...
** ε θελει θαρρος η μουσικη...χιχιχιχι...
Πώς γίνεται το πλεονέκτημα να γίνεται μειονέκτημα; Εκτός κι αν εννοείτε, ότι, λόγω της συνήθειας των αυτιών μου να ακούνε "ψεύτικη" μουσική, στο άκουσμα πραγματικής μουσικής, και επειδή δεν είμαι μυημένος σ' αυτή, να θεωρήσω "απογοητευτικό" το αποτέλεσμα.

Αφού πρώτα πρέπει να ξεκλειδώσεις το τηλ και να μπεις στην εφαρμογή και βράσε όρυζα.
Το ίδιο λέμε να ξέρεις, απλά για εμένα η μουσική είναι η λύση μου στα δύσκολα της καθημερινότητας και τα παραπάνω μου τη δυσκολεύουν πάρα πολύ ( τη μουσική ).
:acute:

Νταξ, όχι ακριβώς. Τώρα ξεφύγαμε λίγο, αλλά θα περιγράψω αυτό που κάνω.

Όταν λοιπόν θέλω να ακούσω μουσική ξάπλα στο κρεβάτι, βάζω τον υπολογιστή να παίζει, ανοίγω την εφαρμογή, βλέπω playlist, αυτό που παίζει και το επίπεδο της έντασης. Κλείνω τηλέφωνο. Μετά αν θέλω να αλλάξω ένταση (που συνήθως σπάνια θέλω) απλά πατάω το κουμπί και κάνω swipe up την οθόνη. Η εφαρμογή είναι εκεί και δείχνει πάλι αυτό που παίζει. Καθόλου δύσκολο για μένα.
Αλλά είπαμε ο καθένας όπως βολεύεται.
Έτσι όπως το περιγράφετε, φαίνεται εύκολο. :idk:
 

Μηνύματα
244
Reaction score
690
Νομίζω ότι δεν θα είναι το τελικό budget αυτό και ότι σίγουρα θα κάνω βελτιώσεις στο μέλλον(όχι βέβαια να γεμίσω με sub το χώρο). Διότι ξέρω ότι αν αρχίσω να απολαμβάνω τη μουσική μου, θα θελήσω ίσως κάτι ως συμπληρωματικό και το οποίο θα συμβάλλει σε "μεγαλύτερη" απόλαυση. :)
Αν θες μεγαλύτερη απόλαυση πρέπει να γεμίσεις με subs τον χώρο όπως κατάλαβες.... Ειδάλλως μείνε σε αυτό το μπάτζετ δεν υπάρχει λόγος να ξοδέψεις περαιτέρω!
 

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Μηνύματα
27.246
Reaction score
78.924
Αν θες μεγαλύτερη απόλαυση πρέπει να γεμίσεις με subs τον χώρο όπως κατάλαβες.... Ειδάλλως μείνε σε αυτό το μπάτζετ δεν υπάρχει λόγος να ξοδέψεις περαιτέρω!
Καλά, περίμενε....ακόμα δεν είδες (άκουσες) τίποτα :biggrin:
 

Μηνύματα
244
Reaction score
690
Καλά, περίμενε....ακόμα δεν είδες (άκουσες) τίποτα :biggrin:
Για πες..... :biggrin: τι άλλο θα ακούσω???
Για μένα δε το λες??

Εγώ ξέρεις τι έχω πάθει με τα ηχεία έτσι?
Έχεις καταλάβει.....
 

Μηνύματα
7.234
Reaction score
11.774
Πώς γίνεται το πλεονέκτημα να γίνεται μειονέκτημα; Εκτός κι αν εννοείτε, ότι, λόγω της συνήθειας των αυτιών μου να ακούνε "ψεύτικη" μουσική, στο άκουσμα πραγματικής μουσικής, και επειδή δεν είμαι μυημένος σ' αυτή, να θεωρήσω "απογοητευτικό" το αποτέλεσμα.
Γίνεται μειονέκτημα γι'αυτούς που έχουν μάθει να ακούνε χρωματισμένα.
 

Μηνύματα
103
Reaction score
155
Σου στελνω καποια λινκσ για καποιες προτασεις για καρτα ηχου που συνδεεται με usb στον υπολογιστη σε συνδυασμο με καποια προτεινομενα ενεργα ηχεια.
Ριξε μια ματια, και μπορεις επισης να τα δεις και σε ελληνικα καταστηματα τα αντιστοιχα προιοντα.

κι αργοτερα , αν θελεις προσθετεις και sub - subs.
Κανε την αρχη , κι αναλογως απαιτησεων κι οικονομικων προχωρας.




Θα τα μελετήσω και ελπίζω να καταλάβω έστω κάτι... Σας ευχαριστώ!

Συγγνώμη αν γράψω κάτι λάθος, δεν έχω διαβάσει 100% όλα τα μηνύματα.

Μήπως επειδή 1. το budget αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να ξεπεράσει -κατά πολύ- τα 1.000€ και 2. επειδή ο χρήστης είναι κ@βλωμένος αυτές τις μέρες (και δεν είναι υπολογίσιμο πόσο θα κρατήσει αυτό ή αν θα προκύψουν έκτακτα άλλα έξοδα), να έπαιρνε τελικά τα 2 x KRK Rokit RP10-3 G4 που του προτείνατε (1.000€ ντάν) μαζί με ένα από τους πιο φθηνούς volume controllers με xlr; Π.χ.


Να έχει να ακούει μέχρι να μαζέψει χρήματα για τις επόμενες αγορές: βάσεις, καλούλη dac, sub (ουσιαστικά γι'αυτά παίζει να χρειαστεί άλλα 1.000€ ακόμη ή και παραπάνω... δεν γνωρίζω ποιό sub του προορίζετε της KRK των 400€; Των 700€; κάποιο άλλο; )
Είναι υπολογίσιμο... ;) Ευχαριστώ για τις προτάσεις! Θα τις κοιτάξω.

Φίλε @Moz_art , άκουσε με και ανέβασε ένα σκαρίφημα κάτοψης σε χαρτοπετσέτα έστω αν δεν θες να ανεβάσεις φώτο. Τα πολύ αξιόλογα KRK είναι η μόνη επιλογή που σου έχει προταθεί για ενεργά λόγω των μέτρων ακρόασης που είπες.

Επειδή όπως λες, δεν ξέρεις, η θέση ακρόασης που φαντάζεσαι μπορεί να είναι τελείως λάθος και η απόσταση να μικρύνει αισθητά και να έχεις πολύ περισσότερες και ίσως καλύτερες επιλογές στο ίδιο περίπου budget.
Θα το κάνω.

Πάντως @Moz_art αν και ξαναλέω πως είμαι φίλος των ενεργών (παίζω με 2xKRK 6 + 2xKRK subs 10), αν και πιστεύω πως με τα KRK θα βγάλεις πολύ περισσότερο γκάζι από παθητικές λύσεις στα ίδια χρήματα, αν και είμαι φανατικός στη χρήση του υπολογιστή σαν πηγή....
μη βιαστείς να απορρίψεις τους ενισχυτές που πρότεινες στην αρχή...

Έτσι κι αλλιώς το budget σου με τα συγκεκριμένα KRK θα το ξεπεράσεις γιατί όπως κατάλαβες θα χρειαστείς και κάποια ακόμη συσκευή που θα προσφέρει κάτι αλλά καμία δε θα τα έχει όλα.... σε αντίθεση με τους ενισχυτές που τα έχουν "όλα"...
Και dac & volume & bluetooth & wifi & headphone amp & & & έξτρα "δώρα" όπως ραδιόφωνο, τηλεκοντρόλ, streaming services, tone control, loudness κλπ κλπ κλπ .... αααα και έξοδο για subwoofer αν/όταν αποφασίσεις να βάλεις....
Μένει δηλαδή να βρεθούν κατάλληλα ηχεία.

Οπότε καλείσαι να αποφασίσεις αν θες να ακούς μουσική σαν "άνθρωπος" (μια συσκευή όλα μαζεμένα + το τηλεκοντρόλ στο χέρι) με το συμβιβασμό "λιγότερο γκάζι" (που και πάλι σχετικό είναι, βάζεις sub στο μέλλον και γίνεται της πόπης)
ή
σαν πολλούς από εμάς εδώ μέσα που ψάχνουμε να βγάλουμε απ τη μύγα ξύγκι (απ τω δωμάτιο μπάσο) και προτιμήσαμε το ..."ξύγκι" από την ευκολία :p

Τα είπα και ησύχασα, νίπτω τας χείρας μου και αμαρτία ουκ έχω!! :p :p
Πόντιε Πιλάτε, :) ευχαριστώ για την αναλυτική σκέψη και πρότασή σας! Το "λιγότερο γκάζι" δεν είναι ζητούμενο για μένα. Άλλωστε πόσο "γκάζι" να δώσεις σ' ένα χώρο όπου δεν ζεις μόνος. Εκτός κι αν το "χαμηλό γκάζι" μεταφράζεται ως απώλεια απόλαυσης της μουσικής εμπειρίας.


Μια μέρα μετά τη Τσικνοπέμπτη, λίγο σικέ το βλέπω το ματσάκι... Κι εγώ ξύγκι θα ψήφιζα! :p
:whistling:

2 τεμάχια presonus eris e8 xt =500e
Sub presonus temblor t10=375e
Zen dac=150e
1025 και είσαι κομπλέ.

Και από Ελλάδα όλα. Κρίμα να πάρεις καινούργιο ηχείο και να ακούς από την κάρτα του λαπτοπ.
Καινούργια πρόταση; Ωχ... ελπίζω να μη "χαθώ στη μετάφραση".
Για τη κάρτα, νομίζω ότι έχετε δίκιο διότι αμφιβάλλω πόσο ποιοτική μπορεί να είναι. Το λαπτοπ μου (Dell) είναι σχετικά "φτωχό" σε hardware.

ααααα:biggrin::biggrin:

τι είναι το dirac?:p
Αλήθεια, τι είναι το dirac;
Οκ το διάβασα.

Ίσως αλλά υπό προϋποθέσεις.
Και οι οποίες είναι;


Ναι, αλλά αυτό το ηχείο έχει τρεις ενισχυτές, ένα για κάθε μονάδα. Τριενίσχυση, ουπς. Κανένας ενισχυτής δεν έχει σχέση με άλλη μονάδα. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσει καλώδιο ηχείων ( και δεν το λέω απο πλευράς κόστους... ). Επιπλέον, δεν έχει παθητικό κροσόβερ, αλλά ενεργό, ο κάθε ενισχυτής οδηγείται για συγκεκριμένες συχνότητες. Όχι ένας ενισχυτής για όλες τις συχνότητες. Και βέβαια, γνωρίζουμε τί συμβαίνει όταν ένας ενισχυτής ζοριστεί,ε? Κλιπάρισμα, γεια σας τουιτεράκια.
Ως προς το ενεργό κροσόβερ, να σημειώσουμε ότι συνήθως τα ηχεία της τάξης των 300€ έχουν χάλια υλικά στο κροσόβερ τους.
Α! Έχει και ενσωματωμένο dsp. Μπααααα, μπούρδα ηχείο. Καλύτερα παθητικό.
Τι είναι το παθητικό κροσόβερ; Έχω μπερδευτεί...
Εν τω μεταξύ που είσαι @Moz_art ?
Αν είσαι Θεσσαλονίκη έλα σπίτι μου ΤΏΡΑ.... :rofl: Να ακούσεις τα ηχεία για να μη τα πάρεις....μη σε βάζουμε και σε έξοδα!!!
Αφού δε θα μπορείς να τα βάλεις πάνω από την μέση...... Θα σε διώξουν και από καμιά οικοδομή αν είσαι.... Έλα σου λέω θα σε γλυτώσω από έξοδα...:lolsign:
:dance: Κι από ποιότητα να φανταστώ ε;

12 τ.μ είναι εύκολα.
Βάλε σχέδιο του χώρου σου
Οριακά με τα 1000 ευρώ θα τα καταφέρεις.
Τα 10άρια που προτάθηκαν δύσκολα θα τα φέρεις χωρίς ισοστάθμιση σοβαρή και sub.
Στα λέω αυτά γιατί πριν μερικούς μήνες και εγώ ψαχνόμουν και δεν ήξερα που παν τα 4.
Στον χώρο που είχα χρειαζόμουν πολλααα λεφτά για να έρθει.
Έτσι επειδή δεν μου περίσσευαν, άλλαξα τον χώρο μου και έφτιαξα για ακρόαση έναν 12τ.μ
Κι αν όχι 10αρια, τότε ποια;

Σωστά. Κάποιοι βρήκαν πάλι ευκαιρία να ξεκινήσουν τις αιώνιες διαμάχες.
Προς το παρόν ένα μόνο θα πω. Επειδή έγινε αναφορά στα μηχανήματα που αναφέρατε στην πρώτη ανάρτηση του νήματος. Ειδικά αυτά αγνοήστε τα. Αφού χρησιμοποιείτε υπολογιστή για πηγή, ο οποίος προφανώς μπαίνει στο ίντερνετ, τι να τούς κάνετε τους ραδιοενισχυτές?? Το ραδιόφωνό τους είναι περιττό, περιττή επιβάρυνση, τόσο λειτουργική όσο και οικονομική.
Όμως, όπως προανέφερα, η κάρτα ήχου του laptop είναι αμφιβόλου ποιότητας. Δεν θα υπάρχει πρόβλημα με το πόσο καλά θα ακούγεται ο ήχος;
 
Last edited:


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.317
Μηνύματα
2.858.297
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top