Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
γιαννη εχεις παει και σε αυτο που εβαλα ?
αν ναι οκ......καλο ειναι και το τζοιντ....

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.345
κανα βραδυ τρωω κανα σερφερ η κανα γκαουτσο απο εδω...........ο καλυτερος της γλυφαδας

Αργύρη, στο Just Burgers πήγαινα αρκετά συχνά. Και ήταν ανέκαθεν μέσα στα καλύτερα μπεργκεράδικα στη λίστα μου. Το πρόβλημα για μένα ήταν ο χώρος που είναι μικρός και άσχημος. Όταν κάνω ταξίδι για να κατέβω από τα βόρεια, δεν μου πάει να "κρυφτώ" σε μια τρύπα για να φάω.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Αργύρη, στο Just Burgers πήγαινα αρκετά συχνά. Και ήταν ανέκαθεν μέσα στα καλύτερα μπεργκεράδικα στη λίστα μου. Το πρόβλημα για μένα ήταν ο χώρος που είναι μικρός και άσχημος. Όταν κάνω ταξίδι για να κατέβω από τα βόρεια, δεν μου πάει να "κρυφτώ" σε μια τρύπα για να φάω.
εμενα μου τα φερνουν σπιτι...πραγματι ειναι τρυπα..η παω τα παρνω και τα τρωω με θεα σαρωνικο.......και καπακι παω εδω.....redd coffee που δουλευει φιλος (μαλλον ο καλυτερος καφες στην γλυφαδα)

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.477
Σήμερα είχαμε: θράψαλα και γαρίδες στη σχάρα, μελιτζανούλα σχαρα που έγινε μελιτζανοσαλατα, πιπεριές σχάρα, αντίδια βραστά, σαλάτα μαρούλι βαλεριάνα λόλα τοματίνια ρόκα ραπανακια, πατατοσαλάτα από πατατούλες στη σχάρα, παντζάρι... αυτά νομίζω.

IMG_20200425_135529.jpg

IMG_20200425_140938.jpg

IMG_20200425_144645.jpg

IMG_20200425_150153.jpg

(τα κεφάλια τους κρατήθηκαν για μπισκ για την αυριανή μακαρονάδα)

Reaction score
7.038
εμενα μου τα φερνουν σπιτι...πραγματι ειναι τρυπα..η παω τα παρνω και τα τρωω με θεα σαρωνικο.......και καπακι παω εδω.....redd coffee που δουλευει φιλος (μαλλον ο καλυτερος καφες στην γλυφαδα)
Είχε φιλαράκι Ιταλικό στη Γλυφάδα, το Βιντσέντζο . Είχες δοκιμάσει από εκεί τίποτις ;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.826
Members
38.503
Νεότερο μέλος
Panagiotis Pou