Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.517
εμενα μου τα φερνουν σπιτι...πραγματι ειναι τρυπα..η παω τα παρνω και τα τρωω με θεα σαρωνικο.......και καπακι παω εδω.....redd coffee που δουλευει φιλος (μαλλον ο καλυτερος καφες στην γλυφαδα)
Ο Αντρέας που έχει το Redd είναι φίλος μου και μέχρι που έκλεισε το κατάστημα στο Ψυχικό ήμουν εκεί σχεδόν καθημερινά. Στη Γλυφάδα πάω μια-δυο φορές τον μήνα.
Είχε φιλαράκι Ιταλικό στη Γλυφάδα, το Βιντσέντζο . Είχες δοκιμάσει από εκεί τίποτις ;
Είναι το στέκι μου στα Νότια. Σε τιμή/απόδοση είναι το καλύτερο Ιταλικό της περιοχής.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
ο μπαριστα ειναι φιλος της μιας δασκαλας γιογκα..μου......το ιταλικο δεν ειναι αυτο που ηταν πριν 14 χρονια........το λα στρεγκα επιλεκτικα εχει καποια ενδιαφεροντα πιατα.......

Reaction score
7.038
Ο Αντρέας που έχει το Redd είναι φίλος μου και μέχρι που έκλεισε το κατάστημα στο Ψυχικό ήμουν εκεί σχεδόν καθημερινά. Στη Γλυφάδα πάω μια-δυο φορές τον μήνα.

Είναι το στέκι μου στα Νότια. Σε τιμή/απόδοση είναι το καλύτερο Ιταλικό της περιοχής.
Δεν έχω πάει με την νέα ιδιοκτησία. Πριν κάνα χρόνο το έδωσε ο δικός μου.
Πάντως όσο το είχε ο Στελάρας ήταν εγγύηση. Μακάρι να συνεχίσει έτσι...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.554
Efood και Σκλαβενίτης!

Έρχονται πάντα την ίδια μέρα τα ψώνια αν τα παραγγείλεις μέχρι τις 16:00. ;)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
κατι τεμαχια παναρισμενου πουλιου απο τον παλασκα (της γλυφαδας) και λιγη ροκα

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.734
Από σένα;
Ναι, λείπω πολλές ώρες από το σπίτι και καταντάει γρίφος καμία φορά η παράδοση όλων των πακέτων στο σπίτι.
Πάντως μου τη έδωσε σήμερα, ήθελα να αγοράσω καφέ για τη δουλειά, πήγα στο σούπερ 07.30 είχε μεγάλη ουρά, λέω θα αγοράσω όταν και άμα σχολασω, περνάω το απόγευμα πάλι ουρά, λες και έχουμε πόλεμο...
Αι σιχτίρ λέω και έφυγα τέρμα γκάζι από τα νεύρα... Έχω ένα θέμα με τη προβατοποίηση... Πάντα είχα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.870
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef