- Reaction score
- 37.159

Ο Αντρέας που έχει το Redd είναι φίλος μου και μέχρι που έκλεισε το κατάστημα στο Ψυχικό ήμουν εκεί σχεδόν καθημερινά. Στη Γλυφάδα πάω μια-δυο φορές τον μήνα.εμενα μου τα φερνουν σπιτι...πραγματι ειναι τρυπα..η παω τα παρνω και τα τρωω με θεα σαρωνικο.......και καπακι παω εδω.....redd coffee που δουλευει φιλος (μαλλον ο καλυτερος καφες στην γλυφαδα)
Είναι το στέκι μου στα Νότια. Σε τιμή/απόδοση είναι το καλύτερο Ιταλικό της περιοχής.Είχε φιλαράκι Ιταλικό στη Γλυφάδα, το Βιντσέντζο . Είχες δοκιμάσει από εκεί τίποτις ;
Δεν έχω πάει με την νέα ιδιοκτησία. Πριν κάνα χρόνο το έδωσε ο δικός μου.Ο Αντρέας που έχει το Redd είναι φίλος μου και μέχρι που έκλεισε το κατάστημα στο Ψυχικό ήμουν εκεί σχεδόν καθημερινά. Στη Γλυφάδα πάω μια-δυο φορές τον μήνα.
Είναι το στέκι μου στα Νότια. Σε τιμή/απόδοση είναι το καλύτερο Ιταλικό της περιοχής.
Πω πω Γιάννη. Φαίνοντα απίθανα, εξαιρετικό χύλωμα.
Re σεις θα μας πεθάνετε σήμερα
Μου τελείωσε η υπομονή να περιμένω στη ουρά στα σούπερ μάρκετ...Τι έγινε; Σου τελείωσαν οι μπάμιες;
Δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο.Efood και Σκλαβενίτης!
Έρχονται πάντα την ίδια μέρα τα ψώνια αν τα παραγγείλεις μέχρι τις 16:00.![]()
Ναι, λείπω πολλές ώρες από το σπίτι και καταντάει γρίφος καμία φορά η παράδοση όλων των πακέτων στο σπίτι.Από σένα;
Ωχ μωρέ πως κάνεις έτσι;Έχω ένα θέμα με τη προβατοποίηση... Πάντα είχα...