Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.464
κλασσικα v brakes στον τροχο που δινει η ideal στο nergetic του 18
Τι τροχοι είναι μάναμ?
Κέντρα? Αριθμός από ακτίνες? Τύπος ακτίνας? Καψούλια μεταλλικά ή αλουμινένια?

ΥΓ.
Ασε, έψαξα το μοντέλο που έδωσες και οι τροχοι που φοράει είναι πολύ χάλια...
Δες λίγο αυτούς https://www.car.gr/parts/view/18071915-zefgos-troxwn-28-shimano-rs10-v-brake
Για το ποδήλατο που έχεις θα πάθεις πλάκα, υποστηρίζουν άνετα τα κιλά σου και σίγουρα θα είναι πολύ λιγότερο το συνολικό βάρος, στους τροχούς το βάρος είναι πολύ σημαντικό.

Last edited:

Reaction score
25.252
άμα τα ξερά αυτά εδώ θα είμανε;
mach-1 er-10 622x19c γράφει στο στεφάνι
joytech γράφει το κέντρο
32 ακτίνες μέτρησα , μαγνητίζονται
καψούλια φαντάζομαι εννοείς αυτά που δένουν τις ακτίνες στο στεφάνι, και αυτά μαγνητίζονται.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.464
Ναι καψούλια λέγονται αυτά που σφίγγουν τις ακτίνες στο στεφάνι, ακτίνες υπάρχουν πολλοί τύποι.
Οι τροχοί που σου πρότεινα να ξέρεις πως είναι τροχοί πρώτης τοποθέτησης σε καινούρια κουρσάκια χαμηλού κόστους.
Έχουν 20 ακτίνες πίσω και 16 μπροστά, αυτό σημαίνει πως είναι επιδόσεων και δεν κάνουν για να σκαρφαλωνεις πεζοδρόμια κλπ.
Σαν κύλιση σε σχέση με αυτούς που έχεις θα είναι η μέρα με τη νύχτα πολύ μπέσα αλλά θα πρέπει να είσαι και κάπως προσεκτικός.

ΥΓ.
Άμα τώρα σε ενδιαφέρει μπορείς να βάλεις αυτούς https://www.car.gr/parts/view/26495008-mavic-cosmic-carbone
Είναι δική μου αγγελία και για εσένα θα κάνω κάτι καλύτερο... 🤣

Last edited:

Reaction score
25.252
ενδιαφέρον.
ψήνομαι.
Ίσως μπορώ να έχω ένα ζευγάρι για βόλτες με την οικογένεια (δηλαδή και πεζοδρόμια) και ένα για μένα. θα πρέπει να βρώ και κασετίνα με 7 γρανάζια για να δέσει το γλυκό.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.464
Αυτό με τι κασέτα δεν ξέρω αν υπάρχει αποστάτης, οι τροχοι που σου πρότεινα μπαίνει σίγουρα 8,9,10,11 για 7άρα κασέτα δεν ξέρω, πρέπει να το ρωτήσεις.
Δε θα βολευτείς με τα βάλε βγάλε....
Κασέτα εφτάρα γιατί?
Γιατί στα λεφτά που το αγόρασε όλο το ποδήλατο είχε φτωχή σειρά

Reaction score
25.252
η αλήθεια είναι η vfm περίπτωση ΑΝ συνεχίσω τις βόλτες φυσικά , είναι ενά μτχ δεύτερο ποδήλατο.
θα έχει και του τροχούς και όλα τα ροκφόρ.
θα δείξει.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.464
Πως είναι το μικρό σου όνομα?
Σιάξε ένα καλό εργαλείο να παένουμε παρέα βόλτες, θα σε αφήνω να με περνάς στις κατηφόρες που εγώ τις φοβάμαι μέχρι να βγάλω τις λάμες από το ατύχημα ;)

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
Ποδηλαταδες....μια βοηθεια.

Πριν 2-3 χρονια μου εδωσε ενας φιλος ενα ποδηλατο,παρατημενο. Μου ειπε οτι ειναι μαλλον Leader κατα 95%
Πως μπορω να βρω τι ρολο βαραει,αν αξιζει να το αναστησω.Ειναι χρονια παρατημενο,και θελει αρκετα μαζεματα.

View attachment 163918
Αντίο γόνατα με αυτο το ποδήλατο

Reaction score
0
Καλημερα.εχω ένα ποδηλατο 26 ιντσών και φοράει λάστιχο 26x1,5 40-559.Επειδη θελω να το ανεβάσω βουνό (ελαφριά διαδρομή Υμμητο) χρειαζομαι λίγο πιο φαρδύ λάστιχο (στο πίσω πιρούνι υπάρχει περιθώριο 1 πόντος αριστερά και δεξιά του υφιστάμενου λάστιχου ) καθώς επισης χρειαζομαι και μπροστινό πιρούνι με ανάρτηση. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με τις διαστάσεις;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.464
Καλημερα.εχω ένα ποδηλατο 26 ιντσών και φοράει λάστιχο 26x1,5 40-559.Επειδη θελω να το ανεβάσω βουνό (ελαφριά διαδρομή Υμμητο) χρειαζομαι λίγο πιο φαρδύ λάστιχο (στο πίσω πιρούνι υπάρχει περιθώριο 1 πόντος αριστερά και δεξιά του υφιστάμενου λάστιχου ) καθώς επισης χρειαζομαι και μπροστινό πιρούνι με ανάρτηση. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με τις διαστάσεις;
Μπορείς να βάλεις πιο φαρδύ, εννοείται, όσο ανεβαίνει το πλάτος ανεβαίνει και το προφίλ του ελαστικού.
Πιστεύω για το χαλαρή διαδρομή που λες ένα ελαστικό 26χ1.8 46-559 θα είναι Καλό.
Ανάρτηση πόσες παράδες διαθέτεις?
Διαδρομή ανάρτησης?

Reaction score
25.252
Μετά από 8 μέρες απραγιας
Έλα να πάρεις!

Check out my cycling activity on Garmin Connect. #beatyesterday

Τελικά γκρεμός η Κηφισιάς στα Ανάβρυτα. Είχα να περάσω από κει 25χρονια

Ούτε που θυμάμαι πόσες φορές μου έδωσα συγχαρητήρια , πόσο γαμάτος είμαι , ότι είμαι Θεός , ότι γαμαω και δέρνω , ο ένας ο μοναδικός κλπ
Στην επιστροφή εκεί στη Μεσογείων μου φάνηκε ότι άκουσα και χειροκροτήματα, έπαιζε και ο νόστος ένα ωραίο τραγουδάκι , σαν να τερματιζεις στο Καλλιμάρμαρο μαραθώνιο ένα πραμμα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.464
Εγω τα γνωστά, ανάβαση κατσιμίδι, κατάβαση Μαλακάσα και τούμπαλιν, είχε και ωραίο καιρό είχα και καλή διάθεση, καλή παρέα, κομπλέ!!

IMG_20200503_141448.jpg

Reaction score
5.502
Ωραίοι και οι δύο.... Εγώ βγήκα για ένα χαλαρό 10k τρεξίματος.....
Παναγιώτη, αν την επόμενη περάσεις απο Ηρακλείτου αντί Κλεισθένους, σφύρα να βγω να σε χειροκροτήσω!

Reaction score
0
Μπορείς να βάλεις πιο φαρδύ, εννοείται, όσο ανεβαίνει το πλάτος ανεβαίνει και το προφίλ του ελαστικού.
Πιστεύω για το χαλαρή διαδρομή που λες ένα ελαστικό 26χ1.8 46-559 θα είναι Καλό.
Ανάρτηση πόσες παράδες διαθέτεις?
Διαδρομή ανάρτησης?
Όταν λες διαδρομή ανάρτησης;;;
26x1.90 ή 1,95 50-559 βρίσκω.θα μου κάνει άραγε στις ζάντες;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.464
Τι ανάρτηση φοράει τώρα το εργαλείο?
Ποιο ποδήλατο είναι?
Και αυτά τα λάστιχα που βρίσκεις θα μπαίνουν λογικά.

Reaction score
20.667
Μία εξοδούλα προς τα ανατολικά αυτή τη φορά, μέχρι τα σύνορα (περίπου) με το νομό Ρεθύμνου (για να μην έχουμε και κανένα 300αρι επιβάρυνση.... :gamer: :geek: )

Screenshot_2020-05-03 Kournas lake Ride Strava.jpg
IMG_9117.jpg
IMG_9128.jpg
IMG_9133.jpg
IMG_9143.jpg

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.743
Members
38.489
Νεότερο μέλος