Ποδήλατο

Reaction score
2.324
Χαλαρά σήμερα στη καταπράσινη (ακόμα) πλευρά της Πάρνηθας. View attachment 163352 View attachment 163354
View attachment 163356 View attachment 163354 View attachment 163355 View attachment 163353
Συγχαρητήρια για τα χιλιόμετρα που βάζεις και με αφορμή τις φωτογραφίες που δημοσίευσες θα ήθελα να σε ρωτήσω για το demo bike της shimano που βλέπω πως έχεις με την di2 την γνώμη σου... Θετικά -αρνητικά βάρος αν γνωρίζεις (απο αυτό που καταλαβαίνω δεν έχεις αλλάξει κάτι) οτιδήποτε αν δεν βαριέσαι να γράψεις... Επίσης τι νούμερο είναι και τι ύψος έχεις? Ευχαριστώ και καλές βόλτες.

Reaction score
455
Εδώ πάντως με αυτό το Γαλλάκι του 72 που πήρα πριν κάμποσα χρόνια από ebay καμία εξηνταρια ευρώ και με ότι υπήρχε στην αποθήκη, έχω στήσει ένα εργαλείο που με πάει όπου βαστάνε τα πόδια μου....
View attachment 163747 View attachment 163748
κουκλί είναι!

εγώ θα έβαζα και μία brooks για να δείξει (καφέ ή μαύρη)

υγ: το τιμόνι δεν πολυκολλάει, αλλά φαντάζομαι βολεύει.
:thumbsup:
φτου φτου!

Reaction score
5.502
Τιμόνι και λαιμός όχι απλά δεν κολλάνε..... Είναι τελείως άσχετα αλλά βολεύουν....
Όσο για Brooks.... Λατρεία!

Reaction score
25.272
Χρήστο άμα βρεις ακουστικά βρες μου και δύο τροχούς μεταχειρισμένους στο 100αρικο να με κάνεις άνδρα

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.471
Συγχαρητήρια για τα χιλιόμετρα που βάζεις και με αφορμή τις φωτογραφίες που δημοσίευσες θα ήθελα να σε ρωτήσω για το demo bike της shimano που βλέπω πως έχεις με την di2 την γνώμη σου... Θετικά -αρνητικά βάρος αν γνωρίζεις (απο αυτό που καταλαβαίνω δεν έχεις αλλάξει κάτι) οτιδήποτε αν δεν βαριέσαι να γράψεις... Επίσης τι νούμερο είναι και τι ύψος έχεις? Ευχαριστώ και καλές βόλτες.
Έχεις βρει το ίδιο?

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.471
1.80 - 56
Μεγάλο ρε συ, το δικό μου είναι 52-1.74 ακριβώς.
Το καβάλησες?
Ο σκελετός είναι giant, πολύ επιθετικός και άκαμπτος, η ηλεκτρονική σειρά που φοράει είναι πολύ αξιόπιστη αλλα άμα έχεις απαιτήσεις χρειάζεται αναβαθμίσεις στα σημεία για να μπορείς να έχεις όλες τις νέες λειτουργίες μέσω του e tube.
Τι τροχούς φοράει?
Τιμή?

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.471
Ναι το φαντάστηκα οτι θα είναι μεγάλο... δεν το έχω δοκιμάσει - τιμή 2κ απο ίντερνετ. Τροχοί shimano as30 δες το εδώ. Αξίζει λες να πάω να το δώ?
https://www.orthopetalia.gr/product_det.asp?colid=324&productId=3514
Είναι καινούριο, το ξέρω το ποδήλατο το έχω δει από κοντά, είναι όμως μεγάλο.
Η γνώμη μου και όχι μόνο λέει πως ένας επιθετικός σκελετός πρέπει να είναι προς το μικρό σε σχέση με το ύψος του αναβάτη για να κουμπωσεις απόλυτα σωστά.
Άμα είσαι ως τόσο κοντά και γνωρίζεις 5 πράματα, πήγαινε να το δεις και να το καβαλήσεις.
Χαιρετισμούς στο Πέτρο ;)

Reaction score
2.324
Σωστά το ίδιο προτείνει και η canyon στο εργαλείο για επιλογή μεγέθους - με βγάζει small να φανταστείς. Θα πάω να μου φύγει ο καημός, αν πάω θα δώσω χαιρετισμούς να σαι σίγουρος.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.471
Σωστά το ίδιο προτείνει και η canyon στο εργαλείο για επιλογή μεγέθους - με βγάζει small να φανταστείς. Θα πάω να μου φύγει ο καημός, αν πάω θα δώσω χαιρετισμούς να σαι σίγουρος.
Με τα χρήματα που διαθέτεις παίρνεις πολύ καλό κουρσάκι με Ultegra σειρά αλλά μηχανικό.
Η canyon είναι μια πολύ καλή επιλογή, εν καιρώ βάζεις και ένα καλύτερο σετ τροχών και θα είσαι καλυμμένος.
Χρήστο άμα βρεις ακουστικά βρες μου και δύο τροχούς μεταχειρισμένους στο 100αρικο να με κάνεις άνδρα
Τι βάρος έχεις?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.490
Νεότερο μέλος
c01l