Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
τωρα μου εκοψες τα ποδια. χχαχαχαΕγώ το βλέπω για κατηγορία 95ΕΝ τουλάχιστον.
το ειχα για ποιο ευκολο την επιλογη κεφαλης . αστα να πανεΠάντως το αντίστοιχο νέο πικάπ που έχει βγάλει η technics φοράει την ortofon 2m red.
![]()
Technics SL-1500C review
A beautifully made and fuss-free record player with a fine built-in phono stagewww.whathifi.com
Homepage
STEREO – Alle News und Tests zu HiFi und Audio: Lautsprecher, Verstärker, Kopfhörer, Plattenspieler und mehr ausführlich getestet.stereo-magazine.com
Ρίξε ένα διαβασματάκι κι εδώ, μπορεί να σε διαφωτίσει κάπως:το ειχα για ποιο ευκολο την επιλογη κεφαλης . αστα να πανε
- Αφού βάζεις ως μέτρο σύγκρισης την 2000Ε/3.τωρα μου εκοψες τα ποδια. χχαχαχα
υπαρχει βιντεο που εχει και τις 2 κεφαλες η ΑΤ εχει ποιο μουντο ηχο σε σχεση με την m2 . η m2 εχει ποιο καθαρο ηχο και καλυτερα πριμα στα αυτια μου,αλλα ενταξει το ενα εχει 55 και το αλλο 100.Ρίξε ένα διαβασματάκι κι εδώ, μπορεί να σε διαφωτίσει κάπως:
![]()
Ortofon 2M Red
Type: Moving Iron (MI)Stylus: Bonded EllipticalCompliance: MediumPrice: £95 Background I was puzzled as to why the Ortofon 2M Red was attracting such mixed opinions on forums and in reviews. So, I …phono-cartridge-reviews.co.uk
σταυρο και εσυ θεμα με την γυναικα?το θεμα ειναι οτι ειχα μαθει στην empire και αν βαλω καμια κατωτερη και δεν μου αρεσει ισα τα πεταξα απο το μπαλκονι ολα. ηδη η γυναικα μου εχει τρελαθει να με βλεπει ολη μερα να ψαχνω κεφαλες και βελονες
αργησαν να την φερουν? ηταν κομπλε?Ως κατοχος της ιδιας empire αγορασα απο wiliam thakker γερμανια την ιδια ανταλακτικη βελονα tonar οπως στο ολλανδικο σαιτ που ανεφερε καποιος στη πρωτη σελιδα, ειναι στην ουσια μια aftermarket jico japan ελλειπτικη βελονα πολυ καλης ποιοτητας με ενδεικτικο βαρος αναγνωσης οπως η original, εγω την εχω στα 1,2g με λιγο λιγοτερο απο 1g antiskate και ειναι πολυ καλα. Πιστευω επισης πως ειναι πολυ ανωτερη απο την 2mRED η της entry level της ΑΤ.
μεταφορικα κτλ ουτε 50 ευρω δε πληρωσα συνολο
μια χαραοχι ηρθε μετα απο 8-9 μερες απ την μερα που παρειγγειλα και ηταν μια χαρα πακεταρισμενη και "κομπλε" !! Τωρα με τις καραντινες δεν ξερω αν αργησει λιγο αλλα θα ερθει, 3 φορες πειρα δισκους απο Δανια, Ιταλια και Γερμανια μεσα στη καραντινα κανανε απο 10 ως 25 μερες αλλα ηρθαν τελικα (και τα 3 ηταν με το πιο απλο ταχυδρομειο)
δισκους απο site περνεις?μια χαρα