Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Reaction score
30.455
Μια συνάδελφος συνταξιοδοτηθηκε και μας έκανε ένα τραπέζι αποχαιρετισμου χθες βράδυ στο παρακάτω μαγαζί, ιδιοκτησίας του γιου της.

Δεν ξέρω αν είναι το πιο χαι εντ ψητοπωλείο της πόλης, όπως με αρκετή δόση υπερβολής αναφέρει το άρθρο, η αλήθεια είναι όμως πως ό,τι δοκίμασα εχθές ήταν από καλό έως εξαιρετικό.
Φωτογραφίες δεν.. Πού να εξηγούσα τώρα στους υπόλοιπους της παρέας για τους βλαμμενους του αβουσαιτ...;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.636
Μια συνάδελφος συνταξιοδοτηθηκε και μας έκανε ένα τραπέζι αποχαιρετισμου χθες βράδυ στο παρακάτω μαγαζί, ιδιοκτησίας του γιου της.

Δεν ξέρω αν είναι το πιο χαι εντ ψητοπωλείο της πόλης, όπως με αρκετή δόση υπερβολής αναφέρει το άρθρο, η αλήθεια είναι όμως πως ό,τι δοκίμασα εχθές ήταν από καλό έως εξαιρετικό.
Φωτογραφίες δεν.. Πού να εξηγούσα τώρα στους υπόλοιπους της παρέας για τους βλαμμενους του αβουσαιτ...;
Θα το επισκεφτώ. Το σημείο φιλοξενούσε ένα από τα πιο γνωστά Ιταλικά των περασμένων δεκαετιών, το A MODO MIO.
Από τότε που έκλεισε, πολλά χρόνια πριν, έχουν γίνει διάφορα "πειράματα" αλλά κανένα δεν ευδοκίμησε.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Το σημείο φιλοξενούσε ένα από τα πιο γνωστά Ιταλικά των περασμένων δεκαετιών, το A MODO MIO.
Ωραίο μαγαζί , πήγαινα τα παλιά χρόνια...
Είχε και στην Ν.Ερυθραία νομίζω.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.636
Ωραίο μαγαζί , πήγαινα τα παλιά χρόνια...
Είχε και στην Ν.Ερυθραία νομίζω.
Στη Φωκίωνος Νέγρη είχε και στο Κολωνάκι.
Από αυτήν την εποχή έχει μείνει μόνο το La Strada στο Νέο Ψυχικό.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis