ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

Status
Not open for further replies.
Reaction score
393
Μετά από ένα μικρό ξεκαθάρισμα της αποθήκης, χαρίζονται τα παρακάτω:
- Ταμπλέτα (μάλλον) LENOVO χωρίς SIM CARD, απολύτως λειτουργική, μοντέλο διετίας, πρέπει να είναι στις 8 ίντσες, θα το κοιτάξω αργότερα.
- Ρολόι CASIO, απλή σειρά quartz με δείκτες σε ασημί χρώμα, τίποτα ιδιαίτερο, έχει φορεθεί μια φορά για δοκιμή.
- Έπιπλο στερεοφωνικού δέκα θέσεων, μασίφ ξύλο, μάλλον καρυδιά, σε σχεδόν άριστη εμφανισιακή κατάσταση, πλήρως λειτουργικό. Είναι κατάλληλο για ευρωπαϊκών διαστάσεων μηχανήματα και όχι για καναδοαμερικάνικα.
Παραλαβή από το σπίτι μου στην Ριζούπολη αφενός λόγω βάρους και αφετέρου διότι η ΠΦΑ σε μια βαθύτατα δημοκρατική κίνηση, έκλεισε το πλησίον σε μένα ταχυδρομείο.

Reaction score
118
Καλημέρα, δηλώνω ενδιαφέρον για το τάμπλετ, μπραβο για την προσφορά σου.

Reaction score
393
Δηλαδη?
Πολλά αμεικανοκαναδέζικα έχουν αρκετά μεγάλο βάθος σε σχέση με τα ευρωπαϊκά. Το συγκεκριμένο έπιπλο έχει στο πίσω μέρος υποστηρικτική σανίδα , η οποία δεν επιτρέπει την τοποθέτηση τέτοιου μεγέθους μηχανημάτων. Παράδειγμα αυτού, οι τελικοί της Sonic Frontiers, εάν τους έχετε δει, το 1/4 του μηχανήματος κρέμεται εκτός ραφιού.

Reaction score
393
Πιστεύω μια φώτο θα ήταν πολύ δελεαστική για ολους :)
Δεν ξέρω πως ανεβαίνει, προς το παρόν έχω μάθει να την στέλνω με email από το τηλέφωνο, οπότε στείλε μου ένα email, να σου στερίλω μια φωτογραφία (την πάνω σανίδα, διότι οι λοιπές είναι κάτω από το κρεββάτι).

Reaction score
596
Συγχαρητήρια για την κίνηση
Αυτούς τους δύσκόλόύς κάίρόύς.

Reaction score
204
Καλημέρα και συγχαρητήρια,
θα με ενδιέφερε και μένα το έπιπλο για τα μηχανήματα!

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.244
Members
38.542
Νεότερο μέλος
v.angelos