B&W club


H

HuxFlux

Guest
Δεν περίμενα κάτι παραπάνω από σένα...σταματώ εδώ γιατί αλλιώς προβλέπω κανένα banάκι...όχι στη θάλασσα , αλλά από το Zizikάκο :tongue:
Ποσως με απασχολει τι περιμενες.
Οσον αφορα τις γλυφοπαρακινησεις να με ban-αρουν, ο mod που επικαλεισαι εχει ζητησει να αποφευγονται οι χαρακτηρισιμοι επι προσωπικου.
Μεχρι να μου βρεις εσυ εστω κι ενα ποστ που να εχω κανει κατι τετοιο εγω, αφηνω αυτα εδω να υπαρχουν (βαζεις και κεφαλαια τρομαρα σου μη τυχον και δεν το δουνε):
Έχουμε γεμίσει ξερόλες και ΚΟΥΦΟΥΣ..

( αφορούσε σε μεγάλα δαπέδου ηχεία....ναι αυτά τα μπαμ-μπούμ μπούμ...τσικ, τσάκ, τσούκ:biggrin:...δώστε στο λαό αυτό που θέλει..)
.επιπλέον,..δε χρειάζεσαι και ιδιαίτερες μελέτες ή pdfs , για να καταλάβεις ότι το 805 που αναφέρθηκε πιό πάνω π.χ , είναι για το γάιδαρο καβάλα..:geek:
(αρκεί μιά ακρόαση)
:thumbsdown::thumbsup:



μου φαίνεται ότι, εκτός από ¨ΚΟΥΦΟΣ.¨..είσαι και ¨ΤΥΦΛΟΣ.¨...:headbang:
( με το ΑΥΤΙ , λέμε τα ίδια πράγματα....)
Κι αν οι "κουφοι" και οι "τυφλοι" ηταν χαβαλες οπως θα σπευσεις να πεις, το αλλο κρατα τον για το εαυτο σου και καλυτερα φωναξε τους mods να με μαλωσουν που αντιμιλησα στα παραμυθια σου και τους χαρακτηρισμους σου... Τα ιδια δηλαδη που εκανες για οση ωρα σου ζητουσα να δωσεις διευκρινησεις επι της ουσιας για τα παραμυθια (οπως αποδεικνυεται εν τελει) που μας διηγηθηκες αρχικα.
 

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.104
Reaction score
124.664
ηχεία με σωρεία σχεδιαστικών λαθών, έντεχνα κρύβουν τις αδυναμίες τουσ πίσω από αυτή τη λέξη και έτσι καταφέρνουν να ξεγελάσουν κόσμο και κοσμάκη και να δημιουργούν ψευδείς εντυπώσεις, περί της ηχητικής τους αξίας
Ακόμα κι αυτό το προτέρημα του δυναμικού εύρους είναι υπό αμφισβήτηση.

Ναι μεν τα γουφερ έχουν υψηλές αντοχές σε ισχύ, και εκ της πείρας πολλών κατόχων τους είναι αναγκαία η μεγάλη ισχύς, αλλά ταυτόχρονα αυτό αποτελεί συμβιβασμό με αναντίρρητη δυναμικη συμπίεση (ισχύος), και βασική παράμετρος είναι προφανώς το πολύπλοκο και μεγάλο παθητικό κρος.

Ταυτόχρονα, η αποτυχία τους στην πρώτη οκταβα, οδηγεί σε τζάμπα ταλαιπωρία τα ενισχυτικά στάδια και επιπρόσθετη δυναμική συμπίεση.

Βεβαίως παίζει δυνατά. Οι φελλοί ενθουσιάζονται.
Αϊ σιχτιρ...


Εδώ και δεκαετίες έχω απογοητευτεί από τη φίρμα αυτή που κάποτε όλοι αγαπήσαμε, και ιδίως με το θρυλικό πλέον 801, το ηχείο αυτό με το ευμεγεθες ευαίσθητο γουφερ σε κλειστή καμπίνα (fs) και την εξαιρετική κρουστική στην απολαυστική τρίτη οκταβα, και γενικώς ένα αρκετά ισορροπημένο και (κάποτε) ευαίσθητο ηχείο, που δε χρειαζότανε πάνω από 100 βατ για να σηκώσει απρόσμενα υψηλές στάθμες και χορταστικά δυναμικά.

Πάντα ήθελε σάμπ, είχαν φτιάξει οι άνθρωποι της φίρμας ωραιότατο σαμπ για το 801, ήξεραν, μόνο τυχαίοι δεν ήταν, ίσα ίσα ήταν πρωτοπόροι για την εποχή τους και στην τεχνολογία της καμπίνας εστιψαν πολύ το μυαλουδακι τους, και δικαίως, μια εποχή μάλιστα που οι ψαροκασελες εκ της αγγλικής νήσου έκαναν σταδιοδρομία!
 
Last edited:

C

chrispo

Guest
...για να σε βοηθήσω ..(..μπας και καταλάβεις), το banάκι ¨πήγαινε ¨ για μένα...:headbang::rolleyes:
 

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.104
Reaction score
124.664
To 808 ήταν μια εξαιρετική πρόταση για reference ήχο, ήταν ένα 801 με 2 γουφερ και μπας ριφλεξ, την εποχή που ήταν ακουστικής ανάρτησης το 801, σε μια προσπάθεια να καλύψουν και την πρώτη οκταβα.

Και βέβαια πολύ ευαίσθητο, δεν ήθελε πάνω από 100 βατ για να σε ταρακουνήσει για τα καλά, σε λάιβ στάθμες.

Μηδενική δυναμική συμπίεση, πραγματικά δυναμικός ήχος, το απολαυσα αυτό το ηχείο στο σπίτι μου σε πληθώρα μουσικών, όντως έδινε το στίγμα μιας φίρμας που ήξερε τι έπρεπε να γίνει.

Μετά προχώρησαν σε κείνο το έκτρωμα με τις τρίγωνες καμπίνες των γουφερ, σε μια προσπάθεια να συμμαζέψουν την απαράδεκτη καμπίνα του 808, από απλό σκέτο λεπτό κόντρα πλακέ. Ψαροκασελα ήταν, κακά τα ψέματα.

Πώς έφτασαν από κει στα σημερινά εκτρώματα που είναι αχόρταγα στην ισχύ που θα τους δώσεις, δεν το κατάλαβα ποτέ.

Καταδίκασα προσωπικά πολλές φορές τα μαγκνεπαν ως σχεδιαστικά εκτρώματα, διότι απαιτούσαν κιλοβάτ για να δουλέψουν σωστά, και το ίδιο κάνω και για τα σύγχρονα μπιενταμπλεγιου, τα καταδικάζω ως σχεδιαστικά εκτρώματα, πραγματικές αποτυχίες. Αν ήταν μάγκες, ας τα έβγαζαν ενεργά. Δεν είναι.
 

Μηνύματα
22.267
Reaction score
15.542
(ηχεία με σωρεία σχεδιαστικών λαθών, έντεχνα κρύβουν τις αδυναμίες τους πίσω από αυτή τη λέξη και έτσι καταφέρνουν να ξεγελάσουν κόσμο και κοσμάκη και να δημιουργούν ψευδείς εντυπώσεις, περί της ηχητικής τους αξίας)
ολα τα γατονια εδω μεσα ειναι :lolsign:

καλο βραδυ .....με τις υγειες σας
 
Last edited:

H

HuxFlux

Guest
ολα τα γατονια εδω μεσα ειναι :lolsign:
Του το πε ο μπατζανακης του κολητου του που πηγε στην εκθεση στην Αγγλια πριν καμια 20ετια ντε, που στριμωξε τον υπευθυνο της b&w κι εκεινος παραδεχτηκε οτι κανουν εν γνωσει τους προβληματικα ηχεια. Πρωτοι εδω.
 


wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
13.871
Reaction score
20.362
Βεβαίως το σαλιγκάρι θα το ήθελα. Ενεργό, τριενισχυόμενο, κουκλί. Ασταδγιάλα.
Τετρα-ενισχυόμενο. ;)
Λίγοι θα είναι αυτοί σα το Γουίζι να το βάλουν νιαρφιλντ και να απολαμβάνουν σωστά διορθωμένη ον αξις με χώρο λίαν απορροφητικό.
Ο wizzy έχει το D2, του οποίου, αν δεν απατώμαι (πρέπει να βρω τις μετρήσεις και τώρα δεν μπορώ), έχει λιγότερα προβλήματα από το D3.
 

Μηνύματα
426
Reaction score
516
Του το πε ο μπατζανακης του κολητου του που πηγε στην εκθεση στην Αγγλια πριν καμια 20ετια ντε, που στριμωξε τον υπευθυνο της b&w κι εκεινος παραδεχτηκε οτι κανουν εν γνωσει τους προβληματικα ηχεια. Πρωτοι εδω.
και έτσι δεν πούλησαν ποτέ ηχειάκια, η εταιρεία πήρε τον κατήφορο, δεν μπήκαν λεφτά στα ταμεία, το Ην.Βασ. δεν έγινε γνωστό για τα προιόντα του ,η έρευνα μίκρυνε ,οι ανθρωποι που εργαζονταν απολύθηκαν με αποτέλεσμα σήμερα να μην την θυμάται κανείς πιά ...............
αντίθετα εδώ (που όλα τα ξέραμε-ξέρουμε) διαπρέψαμε επί παντός σε κατασκευές που τις θαυμάζουν σε όλο το κόσμο και φυσικά σε .........θεωρίες (20-30 χρόνια μετά όμως) σώζοντας εκατομμυρια κόσμο ενημερώνοντας τον να μην αγοράσει 'χρεπια' από την απάτη εταιρεία
πάλι εμείς σώσαμε τη γη (κουραστικό αυτό )
 

C

chrispo

Guest
Έχει διαφορά να έχω ένα ηχείο και να ξέρω τις αδυναμίες του, από το να νομίζω ότι έχω το ¨τέλειο ¨ ηχείο δίχως αδυναμίες.
Ορισμένοι , δεν έχουν πάρει γκάβο τι παίζει στο χώρο και ούτε πρόκειται.
Όπως ότι οι εταιρείες σχεδιάζουν, με γνώμονα το αγοραστικό τους κοινό.
Σαφώς και μιά μεγάλη εταιρεία θα μπορούσε να βγάλει μιας άλλης κατεύθυνσης ηχεία , που να προσεγγίζουν το ιδανικό. Το ότι δεν το κάνει δε σημαίνει απαραίτητα ότι δε μπορεί , αλλά ξέρει ότι αν το κάνει δε θα πουλήσει ....γιατί δεν πρόκειται να το εκτιμήσουν οι υποψήφιοι αγοραστές.
Τις μετρήσεις της b&w , αν τις δώσεις σε χρήστες της Atc θα φύγουν τρέχοντας...όπως και το αντίστροφο.
Αρκετοί ¨κολλλημμένοι ¨ , δεν καταλαβαίνουν το αυτονόητο..
Το 802 d3, π.χ . έχει χάλια μετρήσεις, ειδικά για ηχείο των 22000..
Η B&w δηλαδή , νομίζετε ότι δε το γνωρίζει αυτό και ¨κοιμάται ¨ , όπως μερικοί άλλοι? ...ή μήπως δε μπορεί να το διορθώσει και να μετράει πολύ πιό σωστά.. :rolleyes:
Δεν τους ενδιαφέρει και ούτε θέλουν να το διορθώσουν, γιατί αν το κάνουν θα χάσουν μέρος των πωλήσεών τους από το ηχείο, καθότι η πληθώρα των αγοραστών τους, δεν πρόκειται να εκτιμήσουν τις αλλαγές και κυρίως ΕΤΣΙ τους αρέσει να ακούνε...:geek:
Έχουν βάλει το νερό στο αυλάκι , χρόνια τώρα και περνάνε τέτοιου είδους ηχεία στους αγοραστές τους ( όπως και πολλές άλλες εταιρείες).
Το παράδοξο , είναι ότι έχουν καταφέρει να πουλάνε ηχεία με ακουστές και μετρήσιμες αδυναμίες με μεγάλη επιτυχία. Λογικό μου φαίνεται καθότι, από ότι βλέπω και δώ, υπάρχουν άτομα που δεν τα αντιλαμβάνονται αυτά και αρέσκονται να ακούνε με τον τρόπο τους...OK
Καλά κάνουν και ας συνεχίσουν έτσι....αλλά καλό είναι να γνωρίζουν μερικές παραδοχές, παραδοχές που οι εταιρείες κάνουν για να πουλήσουν...γιατί αυτό τους ενδιαφέρει και ΟΧΙ να σχεδιάσουν το ¨τέλειο ¨ ηχείο, που αν το κάνουν αυτό, τότε θα έχουν πρόβλημα στις πωλήσεις.
Πρόβλημα , γιατί οι περισσότεροι δε θα το εκτιμήσουν και ούτε θα το αγοράσουν...και αυτό συμβαίνει γιατί ΑΥΤΟΙ υπερτερούν σε αριθμούς και ορίζουν το παιχνίδι..:geek: (βλέπε πωλήσεις καθώς έτσι έχουν επιβιώσει μέχρι τώρα και θα συνεχίσουν)
Αυτό το φαινόμενο συμβαίνει σε σχεδόν όλες τις εταιρείες..
Αν μερικοί δεν το καταλαβαίνουν ή αρνούνται εγωιστικά να το καταλάβουν , δε φταίω εγώ....ούτε η B&W ( η οποία κάνει εξαιρετικά τη δουλειά της )

...όλα τα άλλα περί μπατζανάκηδων , κολλητών και γενικεύσεις της τοπικής ¨πραγματικότητας ¨ στο χώρο του hifi, προσπαθώντας έτσι να εξωραΐσουμε μια κατάσταση, σύμφωνα με πιστεύω μας, τα βρίσκω τουλάχιστον φαιδρά.
Όποιος κατάλαβε...κατάλαβε ( δε θα αρχίσουμε τώρα, να κάνουμε μαθήματα κοινής λογικής και εξαγωγής αυτονόητων συμπερασμάτων βασιζόμενα σε αυτή )

παρακάτω ένα μικρό παράδειγμα των παραπάνω...
AE14183E-CC4B-4FC9-8C7D-63F0F8199C9E.jpeg
E16B091C-3C64-42A9-883D-3184C2F3FB85.jpeg


το πάνω είναι το 802 d3, με 22000€
το κάτω κάνει 1000€ ( δεν είναι atc)

...αν δε σας λένε τίποτα τα παραπάνω γραφήματα..καλά κάνουν και δε σας λένε...(ούτε πρόκειται ποτέ).. και συνεχίστε ευτυχισμένοι τον ¨ύπνο του τέλειου ηχείου ¨.:biggrin:
 
Last edited by a moderator:

Μηνύματα
426
Reaction score
516
τώρα μπαίνουν τα πράγματα σε μια λογική συζήτησης νομίζω πως κανείς δεν μίλησε για τέλειο ηχείο άλλωστε 40-45 χρόνια πριν κανείς δεν άκουγε με γραφήματα και οι λογικοί αγόραζαν μετά από δοκιμές (δεν τα 'χώναμε' όλοι επειδη το έγραψε ο ειδικός τύπος)
οι γενικεύσεις περί "χρεπίων" πειράζουν
 


H

HuxFlux

Guest
Αν και το γνωριζεις πολυ καλα σε τι αναφερομαι οταν μιλαω για μπατζανακηδες και κολλητους, καταλαβαινω οτι παριστανεις το αναποδο.
Αυτο εδω ειναι το ποστ που καποιοι γραψανε για μπατζανακηδες, κι αυτο εδω ειναι ο ορισμος της γενικευσης, της αοριστιας και του παραμυθιου.
Εαν δε το εγραψες εσυ πριν μολις λιγες ωρες, τοτε ψαξε ποιος σου χακαρε το ακαουντ. Γρηγορα.
Αν το εγραψες εσυ, ακομα περιμενουμε να μας πεις συγκεκριμενα τις σχεδιαστικες αδυναμιες που εθιξε ο μπατζανακης σου, που του παραδεχτηκε η B&W οτι εν γνωσει της τα πουλαει με αυτες τις αδυναμιες, να μας αποδειξεις με μετρησεις αυτες τις συγκεκριμενες αδυναμιες και τελος να μας πεις σε ποια ηχεια ακριβως αναφεροταν.
Μεχρι τοτε, η αντιληψη σου μπορει να μη σου επιτρεπει να ανακαλεσεις το παρακατω παραμυθι, αλλα τουλαχιστον θα σταματησεις να μας κουνας το δαχτυλο οταν αναφερομαστε σε κατι που ολομοναχος ηρθες κι εγραψες και ποτε δεν εξηγησες. Καλα κανεις και αλλαζεις κουβεντουλα, το δαχτυλακι ομως δε θα το κουνας σαν να μην ξερεις τι εγινε, σε οσους αναφερονται στην παρακατω μπουρδα. Σου ξαναθυμιζω οτι ακομα δεν εχω παρει θεση επι του θεματος ουτε υπερ, ουτε κατα της B&W αφου δεν μας εχεις αναφερει τιποτα συγκεκριμενο απο την ιστορια του μπατζανακη σου.
Πρίν αρκετά χρόνια ( 15 περίπου), είχα μια κουβέντα με ένα τεχνικό ήχου, με μεγάλη εμπειρία και αρκετά χρόνια στο αντικείμενο ,στην Ευρώπη.

Η κουβέντα κατευθύνθηκε στα B&W και μου μετέφερε ένα περιστατικό.
Ήταν σε μια επίσημη παρουσίαση της B&W, στην Αγγλία , όπου παρουσιάζανε την καινούργια γκάμα τους. Παράλληλα ρωτούσαν το κοινό , τη γνώμη τους, έπειτα από ακρόαση.

Όλοι και όλα καλά , μέχρι που ένας γνωστός του ( ειδικός στον ήχο), άρχισε να κάνει πολύ ¨στοχευμένες ¨ παρατηρήσεις , που αναδείκνυαν τις αδυναμίες σχεδίασης και επέφεραν αρνητικές επιπτώσεις ,στο τελικό ηχητικό αποτέλεσμα.
Μετά το πέρας της παρουσίασης, τον πλησίασε κάποιος από τους υπεύθυνους της παρουσίασης.

Τότε προς έκπληξή του, του επιβεβαίωσε όλα όσα είχε παρατηρήσει και απλά του είπε ότι έχει δίκιο καθότι...
-έτσι έχουν μάθει και ΕΤΣΙ θέλουν να ακούν ( ο κόσμος)... και αυτοί εν γνώση τους, αυτό τους δίνουν...:geek:
 
Last edited by a moderator:


costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.104
Reaction score
124.664
και έτσι δεν πούλησαν ποτέ ηχειάκια, η εταιρεία πήρε τον κατήφορο,
Ο αριθμός των πωλήσεων δεν πάει πακέτο με την ποιότητα των προϊόντων, αλλά με την επιτυχία στο μαρκετινγκ.

Να θυμίσουμε πως τα κλιψ πουλάνε σα πατατάκια. Θες να δούμε μετρήσεις; Από οποιαδήποτε, μέχρι το κλιψχορν. Όλα είναι ένα κι ένα. Κι όμως πουλάνε σα ζεστές τυρόπιτες, σα στραγάλια τα παίρνουν.


Η φίρμα ναι, πήρε τον κατήφορο. Νομίζω πουλήθηκε σε γνωστή φίρμα καλωδίων.
Πιθανώς να είχε λιγότερες πωλήσεις από όσες νομίζετε, ή από όσες είχε άλλες εποχές.
Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
αντίθετα εδώ (που όλα τα ξέραμε-ξέρουμε)
διαπρέψαμε επί παντός σε κατασκευές που τις θαυμάζουν σε όλο το κόσμο και φυσικά σε .........θεωρίες (20-30 χρόνια μετά όμως) σώζοντας εκατομμυρια κόσμο ενημερώνοντας τον να μην αγοράσει 'χρεπια' από την απάτη εταιρεία
πάλι εμείς σώσαμε τη γη (κουραστικό αυτό
Όλα δε τα ξέρουμε, αλλά πρέπει να παραδεχτείς πως υπάρχουν αξιόλογες ελληνικές εταιρείες που αντέχουν τον ανταγωνισμό ακόμα.
Και κατεβαίνουν σε εκθέσεις.
Δεν είμαστε η γηραιά Αγγλία, και για την μικρή ελλαδίτσα, καλά τα πάμε, μην υποτιμάς λοιπόν έτσι αλόγιστα τις ελληνικές προσπάθειες και γνώσεις..
Στο κάτω κάτω της γραφής, τι κερδίζεις μειώνοντας αυτές τις περιπτώσεις; Αντιπρόσωπος της μπιενταμπλεγιου είσαι; Χαλάρωσε μωρέ..

Όσο για το αν "σώσαμε" τους "αγοραστές" εδώ στο φόρουμ, δεν νομίζω πως είναι εφικτός στόχος, μόνο η ενημέρωση είναι, αλλά δύσκολα αλλάζουν οι άνθρωποι και πιο δύσκολα μαθαίνουν.. Ιδίως μερικοί φελλοί, είναι καμμένα χαρτιά, δε σώζονται ούτε με ένεση στον εγκέφαλο, ο οποίος δυσλειτουργεί γιατί τρώνε πολύ ξύλο σπίτι απ'τη γυναίκα, τους το σπάει το κεφάλι. :lol:
 

Μηνύματα
426
Reaction score
516
Ο αριθμός των πωλήσεων δεν πάει πακέτο με την ποιότητα των προϊόντων, αλλά με την επιτυχία στο μαρκετινγκ.

Να θυμίσουμε πως τα κλιψ πουλάνε σα πατατάκια. Θες να δούμε μετρήσεις; Από οποιαδήποτε, μέχρι το κλιψχορν. Όλα είναι ένα κι ένα. Κι όμως πουλάνε σα ζεστές τυρόπιτες, σα στραγάλια τα παίρνουν.


Η φίρμα ναι, πήρε τον κατήφορο. Νομίζω πουλήθηκε σε γνωστή φίρμα καλωδίων.
Πιθανώς να είχε λιγότερες πωλήσεις από όσες νομίζετε, ή από όσες είχε άλλες εποχές.
Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Όλα δε τα ξέρουμε, αλλά πρέπει να παραδεχτείς πως υπάρχουν αξιόλογες ελληνικές εταιρείες που αντέχουν τον ανταγωνισμό ακόμα.
Και κατεβαίνουν σε εκθέσεις.
Δεν είμαστε η γηραιά Αγγλία, και για την μικρή ελλαδίτσα, καλά τα πάμε, μην υποτιμάς λοιπόν έτσι αλόγιστα τις ελληνικές προσπάθειες και γνώσεις..
Στο κάτω κάτω της γραφής, τι κερδίζεις μειώνοντας αυτές τις περιπτώσεις; Αντιπρόσωπος της μπιενταμπλεγιου είσαι; Χαλάρωσε μωρέ..

Όσο για το αν "σώσαμε" τους "αγοραστές" εδώ στο φόρουμ, δεν νομίζω πως είναι εφικτός στόχος, μόνο η ενημέρωση είναι, αλλά δύσκολα αλλάζουν οι άνθρωποι και πιο δύσκολα μαθαίνουν.. Ιδίως μερικοί φελλοί, είναι καμμένα χαρτιά, δε σώζονται ούτε με ένεση στον εγκέφαλο, ο οποίος δυσλειτουργεί γιατί τρώνε πολύ ξύλο σπίτι απ'τη γυναίκα, τους το σπάει το κεφάλι. :lol:
Αυτό που λέω είναι πως εκ των υστέρων (40 χρόνια μετά) λέμε και παίζουμε τους ξερόλες (τι κάναμε τόσα χρόνια πριν?)
Καθόλου δεν υποτιμώ τους Ελληνες κατασκευαστες και πολλές φορές έχω καταθέσει τον οβολό μου στα ταμεία τους (άλλοι πληρώνανε για ηχεία τα ποσά που αγοραζαν αυτοκίνητο) υποδείξεις λοιπόν αλλού
Προφανώς επειδή πιάστηκαν κάποιοι 'Κότσοι' από τις εταιρείες τόσα χρόνια (πληρώνοντας τρελλά κι αγοράζοντας με το τι είπε ο ειδικός τύπος) παίρνουν την 'εκδίκηση΄τους απαξιώνοντας εταιρειες και προιόντα
Γενικά οι εμμονές και το άσπρο -μαύρο δεν είναι καλό πράγμα
Όντως αλλάζουν δύσκολα οι άνθρωποι και οι φελλοί με τα σκ@τ@ ακόμη επιπλέουν
 

C

chrispo

Guest
Ο αριθμός των πωλήσεων δεν πάει πακέτο με την ποιότητα των προϊόντων, αλλά με την επιτυχία στο μαρκετινγκ.

Να θυμίσουμε πως τα κλιψ πουλάνε σα πατατάκια. Θες να δούμε μετρήσεις; Από οποιαδήποτε, μέχρι το κλιψχορν. Όλα είναι ένα κι ένα. Κι όμως πουλάνε σα ζεστές τυρόπιτες, σα στραγάλια τα παίρνουν.
συμφωνώ μαζί σου...ok τσιμπάνε στο μάρκετινγκ και αγοράζουν..
Ρε, ΑΥΤΙ ..όταν τα πάνε σπίτι τους και τα ακούνε με την ησυχία τους, εκεί τι γίνεται? :idk:
Μήπως η απάντηση , βρίσκεται αλλού?:rolleyes:
 

Μηνύματα
426
Reaction score
516
συμφωνώ μαζί σου...ok τσιμπάνε στο μάρκετινγκ και αγοράζουν..
Ρε, ΑΥΤΙ ..όταν τα πάνε σπίτι τους και τα ακούνε με την ησυχία τους, εκεί τι γίνεται? :idk:
Μήπως η απάντηση , βρίσκεται αλλού?:rolleyes:
το θέμα είναι να τα ακούσουν πριν τα πάνε σπίτι τους μετα την απομάκρυνση από το ταμείο .....
 

C

chrispo

Guest
Γενικά οι εμμονές και το άσπρο -μαύρο δεν είναι καλό πράγμα
....πολύ σωστά.

το θέμα είναι να τα ακούσουν πριν τα πάνε σπίτι τους μετα την απομάκρυνση από το ταμείο .....
...πού, στον αντιπρόσωπο ή σπίτι?
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.312
Μηνύματα
2.858.188
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top