Mr Spock
demokratischer - sektor
- Reaction score
- 53.464
Υπολογισε πρώτα,ρε συ, (σορρυ για την καθομιλουμένη ) ποια επένδυση είναι πιο προσοδοφόρα μακροχρόνια....Πάρτο ντιμιφουτ, είναι ευκαιρία.
Εγώ δε μπορώ, καταξοδευτηκα τώρα τελευταία...
Άσε που θέλω να πάρω κι άλλους δορυφόρους, δεν, χτύπα το τώρα!
Τα σαμπ.Υπολογισε πρώτα,ρε συ, (σορρυ για την καθομιλουμένη ) ποια επένδυση είναι πιο προσοδοφόρα μακροχρόνια....
Είσαι apolitws apolitos :Algebraic statistics και pdf εδώ και τώρα!Τα σαμπ.
Να δούμε σπινόραμα πρώτα.Πάρτο ντιμιφουτ, είναι ευκαιρία.
τι έτσι απλά?Καλοριζικο. παρακαλω να κλεισει.
όπως κάποτε περνούσε ευχάριστα η ώρα ακούγοντας τις δικές σου...Σε τι αποσκοπεί αυτό το thread ήθελα να' ξερα...
Πιθανώς στον χαβαλέ εν είδει διαδικτυακού καφενείου να περάσει "ευχάριστα" η ώρα με παπαροεξυπνάδες..
Χιλιόμετρα δεν αναφέρεις...Τί θα πεί ....." Καλοριζικο. παρακαλω να κλεισει. "
Δώσε χρόνο άρχοντα ....
Με ενδιαφέρει ζεσσστά και
Αν υπάρχει ενδιαφέρον ,
ανταλλαγή .......με σοβαρό μηχάνημα από τα παρακάτω ;
-
View attachment 181403
-
όσα δείχνουνΧιλιόμετρα δεν αναφέρεις...![]()
σε τι αποσκοπει αυτο το ποστ ηθελα να 'ξερα ...Σε τι αποσκοπεί αυτό το thread ήθελα να' ξερα...
Πιθανώς στον χαβαλέ εν είδει διαδικτυακού καφενείου να περάσει "ευχάριστα" η ώρα με παπαροεξυπνάδες..
Όχι ρε μεγάλε, δεν πάει έτσι. Πρέπει να τις σηκώσουμε, να δούμε από κάτω μην έχει πάρει σασμάν.όσα δείχνουν![]()
Που'σαι ρε φιλε!!!!!Σε τι αποσκοπεί αυτό το thread ήθελα να' ξερα...
Ακούγοντας ή διαβάζοντας;όπως κάποτε περνούσε ευχάριστα η ώρα ακούγοντας τις δικές σου...
αλλά ξεχνάς γρήγορα άλφεε μου![]()
Να την έχει μεγάλη...Άσχετο, για να γίνει κάποιος moderator τι προσόντα χρειάζονται;