- Reaction score
- 3
Καλησπέρα σας! Θα ήθελα τα φώτα σας μιας και είμαι τελείως άσχετος σε θέμα ήχου τα πάω πολύ καλά όμως με τα πληροφοριακά συστήματα δεν ξέρω αν βοηθάει κάπου. Λοιπόν έχω βρει από τον πατέρα μου το εν λόγω από τις φωτογραφίες Hifi να το πω (Πέρα από τον ενισχυτή και το ραδιόφωνο έχει και πικαπ και κασετόφωνο ολα της ίδιας εταιρίας)? Τέλοσπαντων η απορία μου είναι επειδή τα ηχεία είχαν καεί και τα πέταξε ο πατέρας μου σκεφτόμουν τα εξής να μου πείτε:
1. Και πιο βασικό αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ να αγοράσω ηχεία? και αν ναι δεν ξέρω τι ακριβώς να πάρω αν υπάρχει καποιος να με βοηθήσει έλεγα να δώσω το πολυ μέχρι 200 ευρω.
2. Έχω σκοπό όπως το σκεφτόμουν τελοσπαντον θα μου πείτε και εσείς να το συνδέσω με το PC με οπτική και μετατροπέα γιατι επειδή είμαι gamer θα ήθελα απο εκείνα τα ηχεία να παίζει μουσική και απο τα ακουστικά του PC να ακούγεται μονο το παιχνίδι. Και επίσης έχω και με HDMI το PC με την τηλεόραση να τα χρησιμοποιώ στις ταινίες και σειρές που βλέπω.
Αξίζει το όλο concept? Σας ζάλισα λίγο αλλά ευχαριστώ εκ των προτέρων.
1. Και πιο βασικό αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ να αγοράσω ηχεία? και αν ναι δεν ξέρω τι ακριβώς να πάρω αν υπάρχει καποιος να με βοηθήσει έλεγα να δώσω το πολυ μέχρι 200 ευρω.
2. Έχω σκοπό όπως το σκεφτόμουν τελοσπαντον θα μου πείτε και εσείς να το συνδέσω με το PC με οπτική και μετατροπέα γιατι επειδή είμαι gamer θα ήθελα απο εκείνα τα ηχεία να παίζει μουσική και απο τα ακουστικά του PC να ακούγεται μονο το παιχνίδι. Και επίσης έχω και με HDMI το PC με την τηλεόραση να τα χρησιμοποιώ στις ταινίες και σειρές που βλέπω.
Αξίζει το όλο concept? Σας ζάλισα λίγο αλλά ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Attachments
-
198,9 KB Προβολές: 0
-
193,2 KB Προβολές: 0
-
195 KB Προβολές: 0
-
157,8 KB Προβολές: 0