- Reaction score
- 20.883
Για τον υπολογισμό, είναι μάλλον σύνθετο θέμα, όλα αυτά μαζί μπορεί...φαντάζομαι έχει να κάνει και με το πόσο πίεσες εκείνη τη μέρα , σε τι κατάσταση ήσουν γενικά.
το άλλο που υποψιάζομαι επίσης είναι οτι δεν έχει τους σφυγμούς ηρεμίας σου καταγεγραμένους στο garmin connect που είμαι σχεδόν σίγουρος οτι τους χρησιμοποιεί για τον υπολογισμό.
αν πχ τον έχει με 60 σφυγμούς αντί 40 λίγο που έχει βγάζει μεγάλη διαφορά. από την άλλη πιστεύω ότι το διορθώνει σιγά σιγά με χρήση κάποιου αλγόρυθμου.
πάρε και ένα fenix να κλείσεις το σετάκι.
βέβαια σαν εφαρμογή το garmin connect είναι λίγο γτπ
φοράω ρολόι πχ και το 530 και βγαίνω βόλτα. δεν συγχρονίζουν οι δραστηριότητες στις συσκευές.
το 530 βλέπει 100χλμ και 2500 θερμίδες , το ρολόι καταγράφει στο background μια δραστηριότητα αλλά με λειψή ακρίβεια και βλέπει 1700 (γιατί δεν καταγράφει σωστά τους παλμούς). θα περίμενα (=απαιτούσα) όταν το 530 συγχρονίσει , να διορθώσει τα δεδομένα του το ρολόι αλλά που...
ένα άλλο κουλό , ενώ ο λογαριασμός έχει όλες τι διαδρομές σωσμένες δεν αναγνωρίζει ούτε την μακρύτερη ούτε την ψηλότερη - αυτό δεν έχω καταλάβει γιατί. επίσης δε με δείχνει vo2max στην web εφαρμογή
άκυρο το βρήκα είναι στα reports
Τώρα για τον συγχρονισμό δεν έχω ιδέα γιατί δεν έχω τέτοιο ρολόι. Στο strava φαίνονται ξεχωριστές δραστηριότητες όσο έχω δει (από όσους έχουν και τα δύο, και αφήνουν και τις δύο εγγραφές χωρίς να απενεργοποιήσουν/διαγράψουν/κάνουν private την μία από τις δύο).
Για τις μακρύτερες και ψηλότερες διαδρομές, τα έχει στα ατομικά ρεκόρ...