christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 15.437
ΑΑΑ ....... εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος τωρα το πηρα χαμπαρι 

Είναι γαμω τα άτομα και επίσης είναι πιλότος ... sorry αλλά κάνει το πιο k@vlaψυχικές διαταραχές![]()
![]()
Τα παράπονά σου στην διοίκηση του βενιζέλου Νίκο μου.Μας μ@μησες ρε Γιάννη... πάνω που ήθελα να τον σκίσω για την έλλειψη σεβασμού στο πρόσωπο σου και στην απίστευτη ιδιότητα σου...![]()
ρε κ . Μαρκου για μενα δεν εχει εκφραστη ετσι καμια γυναικα εισαι μεγαλη υποθεση μπραβο.......Είναι γαμω τα άτομα και επίσης είναι πιλότος ... sorry αλλά κάνει το πιο k@vla
Επάγγελμα ...![]()
Είναι πολύ μπρουτάλ και με την στολή γίνεται ερωτεύσιμοςρε κ . Μαρκου για μενα δεν εχει εκφραστη ετσι καμια γυναικα εισαι μεγαλη υποθεση μπραβο.......![]()
Είναι ο Τομ Κρουζ του αβουσαιτΕίναι γαμω τα άτομα και επίσης είναι πιλότος ... sorry αλλά κάνει το πιο k@vla
Επάγγελμα ...![]()
και στο ΠΑΣΟΚΤα παράπονά σου στην διοίκηση του βενιζέλου Νίκο μου.![]()
Δεν είμαι μπρουτάλ Νίκο μου. Ούτε η στολή κάνει τον πιλότο.Είναι πολύ μπρουτάλ και με την στολή γίνεται ερωτεύσιμος![]()
Οχι ούτε αυτό είμαι . Αυτός πέταγε μαχητικά . Εγω πετάω πολιτικά.Είναι ο Τομ Κρουζ του αβουσαιτ![]()
Ο ήλιος ο πράσινος, ο ήλιος π’ ανατέλλει μας οδηγείκαι στο ΠΑΣΟΚ![]()
και με echo τροχόδρομο αντί για indiaΟ ήλιος ο πράσινος, ο ήλιος π’ ανατέλλει μας οδηγεί
εμπρός στον αγώνα για μια Ελλάδα λεύτερη σοσιαλιστική...![]()
Τον έχω πετύχει Και ως επιβάτη σε πτηση, με πολιτικά, είναι γλυκύτατος με απίστευτο χαμόγελο και ευγένεια!Είναι πολύ μπρουτάλ και με την στολή γίνεται ερωτεύσιμος![]()
αυτός δεν πέταγε τίποτα τότε...ηθοποιός ήτανΔεν είμαι μπρουτάλ Νίκο μου. Ούτε η στολή κάνει τον πιλότο.
Οχι ούτε αυτό είμαι . Αυτός πέταγε μαχητικά . Εγω πετάω πολιτικά.
Εδώ η Πηνελόπη λέει ότι κάνω το πιο κ@υλα επάγγελμα.Είναι γαμω τα άτομα και επίσης είναι πιλότος ... sorry αλλά κάνει το πιο k@vla
Επάγγελμα ...![]()
ΩωωωωωωΤον έχω πετύχει Και ως επιβάτη σε πτηση, με πολιτικά, είναι γλυκύτατος με απίστευτο χαμόγελο και ευγένεια!![]()
καλό μου κορίτσι...για τον ίδιο μιλάμε?Τον έχω πετύχει Και ως επιβάτη σε πτηση, με πολιτικά, είναι γλυκύτατος με απίστευτο χαμόγελο και ευγένεια!![]()