Διακοπές 2021

Reaction score
3.412
Αύγουστο στις Πετριές μωρέ; Πιάνει ο βοριάς λέμε .
Καλά τα λες, μακριά λέμε....πηγαίνετε αλλού...
Λιανή άμμος ρε θα την βρει την άκρη στην ταβέρνα
Αν και ο σποκ είναι Αεκτζής όποτε κλιμακι τον βλέπω να τρώει
'Αλλος από δω....η ταβέρνα στη Λιανή παρασύρθηκε από κατολίσθηση, το κλιμάκι καταστράφηκε από τροπικό κυκλώνα και γενικά το μέρος είναι χάλια...
Αν πάντως έρθεις εσύ μετά τις 20 Αυγούστου κερνάω σπέσιαλ πούρο με φοβερή σοκολατόπιτα και σούπερ παγωτό...;)
Και για να σου θυμίσω λίγο περασμένα μεγαλεία πάρε κι αυτή...
DSC02244.JPG

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Πολύ περίεργα τα πράγματα αυτό το καλοκαίρι, για διάφορους λόγους και μας προέκυψε Τήνος. Κάθε πρόταση, συμβουλή από κάποιον που έχει πάει, καλοδεχούμενη.
Σε ποια περιοχη θα μεινεις?

D

deleted user 10898

Guest

'Αλλος από δω....η ταβέρνα στη Λιανή παρασύρθηκε από κατολίσθηση, το κλιμάκι καταστράφηκε από τροπικό κυκλώνα και γενικά το μέρος είναι χάλια...
Αν πάντως έρθεις εσύ μετά τις 20 Αυγούστου κερνάω σπέσιαλ πούρο με φοβερή σοκολατόπιτα και σούπερ παγωτό...;)
View attachment 217314
Όχι ρε φίλε, ποια παραλία ήταν αυτή; Με τον πρύτανη κλπ ε;
Ιούλιο θα πάω λίγο ίσως και τέλη Αυγούστου

Reaction score
5.502

View attachment 217314
Ποιο club όργωσε την παραλία?

Reaction score
1.560
Φέτος το πρόγραμμα έχει Σκόπελο που έχω ακούσει τα καλύτερα και μετά Μεσσήνη στο εξοχικό
Πήγα και μια Τζιά το τριήμερο αλλά δεν νομίζω να ξαναπάω ποτέ

Reaction score
3.967
Φέτος το πρόγραμμα έχει Σκόπελο που έχω ακούσει τα καλύτερα και μετά Μεσσήνη στο εξοχικό
Τέρμα δεξιά στο λιμάνι, ταβέρνα Κυρατσώς.
Αξίζει να δοκιμάσεις τη σκοπελίτικη κρεμμυδόπιτα και τυρόπιτα, ροφό στιφάδο, κλπ κλπ.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.712
Αγαπημένο νησί η Σκόπελος. Έχει και την αγαπημένη μου παραλία, Μηλιές.

Η Κέα είναι λίγο, ιδιαίτερη θα έλεγα. Όχι τίποτα σπουδαίο, ή θα σου αρέσει ή όχι. Αν και είμαι 10' από το Λαύριο, έχω πάει μόνο μια φορά στα 15 χρόνια που μένω εδώ μόνιμα. Αντίθετα στο άλλο αγαπημένο το Αγκίστρι που είναι στην άλλη άκρη της Αττικής για μένα έχω πάει καμία δεκαριά φορές.

Reaction score
1.560
Μα ναι
Αγκίστρι και Κύθνος πολύ πιο όμορφα νησιά και σχετικά κοντά
Πήγα στη Χώρα στην Τζια και δεν ήξερα τι να κάνω
Καμία ομορφιά, μόνο μαγαζιά για φαγητό και τίποτα άλλο

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.358
Πήγα στη Χώρα στην Τζια και δεν ήξερα τι να κάνω
Καμία ομορφιά, μόνο μαγαζιά για φαγητό και τίποτα άλλο

- η Τζιά είναι νησί με καταπληκτικές παραλίες , προσβάσιμες με σκάφος και όχι με αυτοκίνητο ( οι δρόμοι είναι σπαστήρια , επίτηδες αφημένα έτσι ) , ''άντρο'' ιστιοπλόων που μάλλον αναζητούν απομονωση . . . ακόμα και οι βίλες είναι καλά καμουφλαρισμένες για τον ίδιο λόγο

. . . παραλίες σχετικά εύκολες με τζίπ όμως ; ξύλα , οτζιάς , σπαθί , πίσσες ( αδιάφορη αλλά πας με απλό street όχημα ) . . . must το μοναστήρι της Καστριανής . . . φιλοξενεί/νούσε κιόλας

1625552081673.png

. . . την αγαπάω , έχει σπίτι φίλος στην μεσαριά στην χώρα , και έχω πάει πάμπολλες φορές

ΥΓ : - ωτοασπίδες γιά όποιον μείνει στην χώρα δεκαπενταύγουστο ( 48 ώρες πανηγύρι nonstop local music ) . . . δεν έχει ποτέ ζέστη . . . πολύ ακριβό ποτό και φαγητό

Reaction score
3.412
Όχι ρε φίλε, ποια παραλία ήταν αυτή; Με τον πρύτανη κλπ ε;
Ιούλιο θα πάω λίγο ίσως και τέλη Αυγούστου
Χερόμυλος 2006 B.R.A.T. beach party, όλα τα καλά παιδιά ήταν εκεί...
Ιούλιο μπορεί να σκάσω μύτη καταδρομικά μερικές μέρες αλλά δεν ξέρω πότε, τέλη Αυγούστου θα πάω να αράξω για 3 εβδομάδες να ηρεμήσω λιγάκι, ρίξε σύρμα αν έρθεις...;)

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.712
ακόμα και οι βίλες είναι καλά καμουφλαρισμένες για τον ίδιο
Λατρεύω τα σπίτια που προσαρμόζονται στο χώρο. Πόσο μάλλον αυτά που χρησιμοποίησαν τοπικά υλικά όπως την πέτρα και "εξαφανίστηκαν.

Reaction score
7.067
Σκόπελο έχω πάει τρεις φορές.....πολύ καλές παραλίες,κάποιες μικρές έχουν πήξιμο,αλλά οι περισσότερες είναι μεγάλες.Στις μικρές θα πρέπει να πάς νωρίς και να φύγεις όταν πλακώσει ο κόσμος. Βασικό το πολύ καλό οδικό δίκτυο,τουλάχιστον στον βασικό άξονα. Το ιδανικό για μένα ,είναι να μείνεις Πάνορμο,που είναι βολικό για όλα,αφού είναι ουσιαστικά στη μέση από όλα (εκτός απο την μακρινή Γλώσσα) και έχεις και μια μεγάλη και καλή παραλία πολύ κοντά,για απόγευμα ή όταν δεν θέλεις να οδηγήσεις. Αγαπημένη παραλία ,αν και θέλει περπάτημα για να φτάσεις και φουλ εξοπλισμό (ομπρελα,ψυγειακι,νερα,κλπ) το Χόβολο.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.733
Members
38.488
Νεότερο μέλος
nikpapageo