- Μηνύματα
- 13.842
- Reaction score
- 34.081
H κρέμα για τη δική μου σπιτική μπουγάτσα φτιάχνεται με cornflour και σιμιγδάλι ψιλό σε γάλα με μια κουταλιά βούτυρο φρέσκο,ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού κι ένα μόνο αυγό,αφού με περισσότερα θα γινόταν κρέμα για...γαλακτομπούρεκο.
Εξαιρετική !!H κρέμα για τη δική μου σπιτική μπουγάτσα φτιάχνεται με cornflour και σιμιγδάλι ψιλό σε γάλα με μια κουταλιά βούτυρο φρέσκο,ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού κι ένα μόνο αυγό,αφού με περισσότερα θα γινόταν κρέμα για...γαλακτομπούρεκο.
Η παρακάτω εικονιζόμενη εκδοχή έχει φύλλο σφολιάτας προσεκτικά τυλιγμένο για το ενδεδειγμένο εφέ:
View attachment 231200
Η προσθήκη ζάχαρης άχνης και κανέλας γίνεται τη στιγμή του σερβιρίσματος αφού τα κομμάτια πρέπει να καταναλώνονται κάθε φορά ΄΄εν θερμώ΄΄...
View attachment 231201
Το ξέρω,είχα προσέξει το ταψί...Εξαιρετική !!
προς αποκατάσταση των πραγμάτων, η δικιά μου ήταν αγοραστή.
Όλο τον κατάλογο παράγγειλε, έπιανα τους σερβιτόρους και ακύρωνα στα μουλωχτάΩ ρε τι εχασα