- Reaction score
- 7.888
Μόλις έφυγα από κατάστημα ΔΕΗ.Σωστά μέχρι αύριο.
Λάρισα είμαι , ενα κατάστημα έχει και ...πάνε καλά οι δουλειές.
Ηλεκτρονικά δεν δίνει ραντεβού.
Το online δεν το προλαβαίνουμε ούτε από κατάστημα.
Μόλις έφυγα από κατάστημα ΔΕΗ.Σωστά μέχρι αύριο.
Λάρισα είμαι , ενα κατάστημα έχει και ...πάνε καλά οι δουλειές.
Ηλεκτρονικά δεν δίνει ραντεβού.
Παλιά ήμουν ΔΕΗ και είχα ebill. Μετά πήγα σε άλλο πάροχο. Χθες γύρισα στη ΔΕΗ με MyHomeEnter.Μπραβο παιδια!
Προλαβα χτες και εβαλα στη μανα μου το online.
Εγω εχω το Enter εδω και κανα χρονο, αλλα τοτε που τα ειχα κοιταξει, το online δεν ηταν διαθεσιμο για οσους ειχαν ΚΟΤ.
Τωρα ειναι οποτε της το ενεργοποιησα.
Απο 0,096 θα παει 0,17 €/kWh αυριο, σχεδον διπλασιασμος
Το απλο Γ1 εχει 0,11 και μετα σε κοπαναει στην κεφάλα η ρητρα αναπροσαρμογης.
Αρα πολυ καλο το online.
Οσοι εχετε απλο, προλαβαινετε και σημερα, μεσω e-bill με ενα κλικ.
τα προηγούμενα 3 έναντι πόσο ήταν? γιατί το έναντι που γράφει εδώ είναι καθαρά η χρέωση για τη κατανάλωσηΕίμαι στο MyHomeEnter ένα χρόνο.
Σήμερα ήρθε και ο εκκαθαριστικός.
View attachment 231380 View attachment 231381 View attachment 231382
Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο να μην εγκαταστήσεις καν φορτιστή (EVSE).Ναι, μέχρι 7kW μονοφασικό εννοώ ή και ακόμα λιγότερο, γιατί τα 7kW στον χώρο που κοιτάω απαιτούν σημαντικές επεμβάσεις στην καλωδίωση
Αυτο μαλλονθα πρέπει να γίνει νεος ebill λογαριασμος για τη νέα σύνδεση
τα προηγούμενα 3 έναντι πόσο ήταν? γιατί το έναντι που γράφει εδώ είναι καθαρά η χρέωση για τη κατανάλωση
Χοντρικά, στη ΔΕΗ θα πλήρωνες 730€.χονδρικά 500 euro για 2500kwh DEH
και έδωσα 950 για 3650kwh protergia
mmmm..........
Πρέπει να πάρεις από τον ΔΕΗ τον νέο κωδικό εταίρου για να ενεργοποιήσεις άμεσα το e-bill της νέας σύνδεσης.Παλιά ήμουν ΔΕΗ και είχα ebill. Μετά πήγα σε άλλο πάροχο. Χθες γύρισα στη ΔΕΗ με MyHomeEnter.
Μπαινω στο ebill αλλα εμφανίζει τους παλιους λογαριασμους μου και δεν έχει επιλογή για προγράμματα.
Ή δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη η νεα συνδεση, ή θα πρέπει να γίνει νεος ebill λογαριασμος για τη νέα σύνδεση.
Μπα, μεγάλο σπίτι, μεγάλες καταναλώσεις, πάει πακέτο.έτσι πρέπει να δουλεύουν τα αρκουδίσια αλλά η κατανάλωση του κωσταυτιά είναι υπερβολική ακόμα και για θέρμανση - 100% υπάρχει λάθος/σφάλμα στην διαχείριση ενέργειας.
τα ξέρω αυτά αλλά είμαι σίγουρος οτι υπάρχει σοβαρό περιθώριο μείωσης. έπρεπε να είσαι κοντά στις 700 το μήνα χειμώνα.Μπα, μεγάλο σπίτι, μεγάλες καταναλώσεις, πάει πακέτο.
300τμ με 4 κλιματιστικά, μεγάλο στέρεο πολύ μεγάλης κατανάλωσης (πραγματικά πολύ) που δουλεύει πολλλλλύ, 3 ψυγειοκαταψυκτες, άπειρα φώτα και μέσα και έξω, ξεχωριστός πίνακας κήπου, κήπος τεράστιος, 2 ενυδρεία με μεγάλες αντλίες, τση πτανας το σιδηρούν.
Πάλι καλά να λες που έστω οριακά είναι κάτω από 1000kwh το μήνα.
Γιατι εκλεισες το enter?Δεν ξέρω τί έγινε αλλά τώρα βλέπω στο ebill το πρόγραμμα που υπέγραψα χθες:
View attachment 231388
αλλά όταν πατάω "myHomeOnline" δεν έχει κουμπί ενεργοποίησης:
View attachment 231389
Γιατί όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενα μηνύματα, δεν μπορείς να κάνεις το online σε κατάστημα και εκτός καταστήματος δεν προλαβαίνεις την προθεσμία της 2/12.Γιατι εκλεισες το enter?
Αφού το online ειναι καλύτερο.
Αυτό λογικά ισχύει αλλά μάλλον όχι για τα συγκεκριμένα προγράμματα. Το αναφέρει και η ΔΕΗ εδώ. Από τον Ιούλιο συγκεκριμένα λέει. Δεν μπορεί όμως από τη μία να λέει έτσι και από την άλλη στα προγράμματα myHome να μιλάει για σταθερή χρέωση και να λέει ψέματα. Οπότε προφανώς αυτό που λέει η Protergia ισχύει, αλλά όχι για τα συγκεκριμένα.Μόλις μίλησα με protergia.
όσοι είναι ΔΕΗ μέχρι 5 Αυγούστου δεν πλήρωναν προσαύξηση. Πλέον στους επόμενους λογαριασμούς θα υπάρχει και στη ΔΕΗ για όλο το 4μηνο
έγινε καταγγελία από τις υπόλοιπες εταιρίες
Μηπως τοτε μπορουσε να βαλει απλο Γ1 στο καταστημα, που δεν εχει συμβολαιο ορισμενου χρονου νομιζω και μετα να παει σπιτι και να το μετατρεψει σε online?Γιατί όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενα μηνύματα, δεν μπορείς να κάνεις το online σε κατάστημα και εκτός καταστήματος δεν προλαβαίνεις την προθεσμία της 2/12.