- Reaction score
- 37.090

μας αυτωσατε τωρα κυριεσποκ !
Εδώ είμαστε!Απόψε έχει ποικιλία αλλαντικών (σαλάμι, prosciutto, carpachio, λούντζα και χοιρομέρι) και τυριών (brie, κατσικίσιο, τυρί με cranberries και κάποια άλλα που δεν θυμάμαι τώρα), συνοδεία κρασιού και θέαση της νέας ταινίας Matrix.
Και με τι θα χορτάσεις ? Δείξ'τα όλα
Μέχρι πριν 10+ χρόνια έφτιαχνα κάθε πρωτοχρονιά μια πολύ ωραία συνταγή της συγχωρεμένης Εύης Βουτσινά. Πολύ νόστιμο μα λίγο μανουρατζίδικη, γίνεται και βαρύ το κρέας με δαύτα, άσε που αν μείνει για την άλλη μέρα τα δαμάσκηνα δεν τρώγονται. Αν έχω χρόνο και διάθεση φτιάχνω εορταστική τηγανιά με πιπεριές, καρότα κρεμμύδια, μανιτάρια και προσθέτω ανανά και ξινόμηλα, νωπά όμως τα φρούτα να το γλυκαίνουν ελάχιστα, έτσι για τη νοστιμάδα. Χαχα, αυτή είναι σαφώς πιο μανουρατζίδικη, όπως την κάνω εγώ τουλάχιστον.Αυτά τα δαμάσκηνα στο χοιρινό ρε πστ μου , έχουν καταντήσει επιδημία.
Χάθηκε ένα απλό χοιρινό χωρίς Δαμάσκηνα και λοιπές γλυκιές αηδίες?
Εγω το κάνω χωρίς φυσικά , με αλμυρά και μόνο συνοδευτικά και γίνεται μιά χαρά.
Αηντε και πάλι καλή χρονιά.
Αν προλάβω θα ανεβάσω φωτός.
Καλό ακούγεται. Με λάχανο φτιάχνουμε, αν είναι τουρσί ακόμα καλύτερα, υπάρχει και μια ιδιαίτερη και απλή συνταγή της Βουτσινά κι αυτή, θα δοκιμάσω να προσθέσω και πράσα.
Χάλασες κι εσύ?????
Ήρεμα με τις φωτογραφίες εσύ, δε θα μας φρακάρεις τον server.Θα αναρτήσω αύριο
και γιατι έχω μια υποψία ότι θα ανεβάσει κοτόπουλοΉρεμα με τις φωτογραφίες εσύ, δε θα μας φρακάρεις τον server.