ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ ΗΙ8 ANΑΛΟΓΙΚΗ

Reaction score
0
Καλη σας ημέρα,αναζητω βιντεοκάμερα οπου να μπορει να αναπαραγει αναλογικα κασετακια ,δυστυχως λογω απωλειας αγαπημενου προσωπου ,μονο σε αυτα τα κασετακια εχουμε υλικο .σας ευχαριστω θερμα κ ευχομαι να βρεθει γιατι προς το παρον δεν εχω βρει τιποτα.

Reaction score
5
Μπορείς νά πάς σέ έναν επαγγελματία καί νά σου μετατρέψει τίς κασέτες σέ ψηφιακή μορφή(dvd π.χ. η" σε usb stick).

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.303
Μπορείς νά πάς σέ έναν επαγγελματία καί νά σου μετατρέψει τίς κασέτες σέ ψηφιακή μορφή(dvd π.χ. η" σε usb stick).
αν είναι να μη την χρεώσει ένα νεφρό...ναι γιατί όχι.... :biggrin:

γιατί έχω ακούσει τρελές τιμές

Reaction score
1.284
Αν θυμάσε τον τύπο της κάμερας βρες την ίδια η παρόμοια, κοντινό μοντέλο

Reaction score
34
Αρα, ενα player hi8 χρειάζεσαι για το υλικό σου. Οχι κάμερα να κάνει λήψη. Εφόσον έχεις το υλικό σε αυτο το μέσο, player είναι η λύση, ώστε να το βλέπεις σε οθόνη ή tv.... Και με αναλογο πρόγραμμα ή καρτα σε υπολογιστή να κανεις μετέπειτα την οποια επεξεργασία σου αν εχεις αναλογο υπολογιστικό σύστημα. Με μια ματιά στο ebay σε trusted πωλητές μπορείς να βρεις player σε σχετικά καλες τιμές κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Reaction score
0
αν είναι να μη την χρεώσει ένα νεφρό...ναι γιατί όχι.... :biggrin:

γιατί έχω ακούσει τρελές τιμές
Kaλημερα ευχαριστώ για την απάντηση:)
Εχω ρωτησει ήδη απλά είναι πολλά τα κασετάκια γύρω στα 30 και απ τη στιγμη που δεν θυμάμαι καν το περιχομενο τους δέν ξερώ ποια να επιλεξω για να τα δωσω να μου τα περασουν σε dvd.
Αρα, ενα player hi8 χρειάζεσαι για το υλικό σου. Οχι κάμερα να κάνει λήψη. Εφόσον έχεις το υλικό σε αυτο το μέσο, player είναι η λύση, ώστε να το βλέπεις σε οθόνη ή tv.... Και με αναλογο πρόγραμμα ή καρτα σε υπολογιστή να κανεις μετέπειτα την οποια επεξεργασία σου αν εχεις αναλογο υπολογιστικό σύστημα. Με μια ματιά στο ebay σε trusted πωλητές μπορείς να βρεις player σε σχετικά καλες τιμές κατά την ταπεινή μου γνώμη.
Καλη σας ημέρα,βρήκα μία καμερα η οποια αναπαραγει μονο digital hi8 δυστυχως ομως δεν παιζει καθολου τα αναλογικα μου ,αγορασα ενα μετατροπεα https://www.clevermarket.gr/proiont...e.gr&__bpgid=MW9BVVMxczlmcEIsLnpxeWBNMVFCSw==

αλλα ουτε αυτο μου μεταφερει εικονα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.864
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef