Τι upgrades μπορω να κανω εδω;

Reaction score
76
καλησπερα,
σημερα γυρισα απο την τραπεζα με το δανειο για την ανακαινιση του σπιτιου, το ακριβο συστημα ηχου πρεπει να περιμενει αρκετα χρονια ακομα.:(

αυτη τη στιγμη εχω στο σπιτι αυτο

και το ειχα αγορασει για τα εξαιρετικα σχολια που ειχε παρει εξαιρετικες βαθμολογιες
The D-M41DAB is impressive proof that great pound-for-pound hi-fi sound need not always mean several separate components

το παραπανω που εχω απο τον εαυτο μου ειναι οτι μεχρι σημερα το συστημα δεν το χαρηκα και δεν εκανα ουτε τα στοιχειωδη. το πλακουτσωσα σε ενα προχειρο ραφι με τα ηχεια κολημμενα.

Ηθελα να ρωτησω μιας και υπαρχει πενια χρηματων εαν θα ειχε νοημα
1. να βαλω τα ηχεια σε καποιες βασεις (ποιες;) και να τα εχω σε καποια αποσταση.
2. να δω το θεμα της αντικαταστασης των ηχειων σε καποια καλυτερα. Εχω την αισθηση οτι το dac και ενισχυτης δεν ειναι τελειως μαπα.
3. να βαλω καποιο streamer επανω που να βγαζει digital out και να το ριξω πανω στο digital input.

ευχαριστω πολυ
Αλεξανδρος

Reaction score
518
Αλέξανδρε,

Το σετακι αυτό είναι πολύ μπατζετ. Δεν αξίζει να πειράξεις ούτε βίδα. ένα καλύτερο στήσιμο σίγουρα βοηθάει σε ισοπλευρο τρίγωνο με κάποιες βάσεις (βρες τις πιο φθηνές έχει με 50-60 το ζεύγος) και όσο κοντά μπορείς να σαι.

Κάτι άλλο δεν αξίζει φίλε να κανείς. Φαντάσου ο ενισχυτής είναι 30watt στα 6οhm πολυ αδυναμος να οδηγησει οποιοδηποτε ηχειο. Ντακ και να αλλαξεις δεν θα ακουσεις διαφορα γτ ενισχυτης και ηχεια ειναι της σειρας.

αυτά.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.199
καλησπέρα Αλέξανδρε...

πίσω ο ενισχυτής έχει μια έξοδο sub out απ όσο βλέπω.....χρησιμοποίησε την ;)
και ναι...βάλε τα ηχεία σε βάσεις να κοιτάνε την θέση ακρόασης σε ισόπλευρο

τίποτα παραπάνω

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.874
Αυτό πήγα να γράψω..
Και θα έχει ο φίλος αρκετά καλύτερο αποτέλεσμα και μόνο από το στήσιμο.
Βασούλες πάρε όποιες σταθερές και φτηνές βρείς φτάνει να είναι στο ύψος που κάθεσαι και ακούς.
Τώρα ποιό sub για να είναι ΄΄κοντά'' με τα ηχεία δεν ξέρω..

Reaction score
76
Αυτό πήγα να γράψω..
Και θα έχει ο φίλος αρκετά καλύτερο αποτέλεσμα και μόνο από το στήσιμο.
Βασούλες πάρε όποιες σταθερές και φτηνές βρείς φτάνει να είναι στο ύψος που κάθεσαι και ακούς.
Τώρα ποιό sub για να είναι ΄΄κοντά'' με τα ηχεία δεν ξέρω..

Ευχαριστω πολυ ολους σας. Απλα εβλεπα στην αγορα οτι το συστημα αυτο το προτεινουν με διαφορετικα ηχεια τυπου ζευγαρι 300-600 ευρω τα οποια θα μπορουσαν να μου μεινουν.

Που πουλανε τετοιες βασεις που προτεινετε;

Reaction score
12.539
Ευχαριστω πολυ ολους σας. Απλα εβλεπα στην αγορα οτι το συστημα αυτο το προτεινουν με διαφορετικα ηχεια τυπου ζευγαρι 300-600 ευρω τα οποια θα μπορουσαν να μου μεινουν.

Με 600 ευρώ παίρνεις ενεργά περιοπής. :D

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.038
Αν θες προτάσεις για ηχεία κλπ. θα πρέπει να θέσεις ένα budget.

Στο αρχικό σου μήνυμα λες ότι λεφτά δεν παίζουν λόγω δανεισμού/ανακαίνισης, οπότε μένεις με το υπάρχον συστηματάκι.
Όμως μετά στο ίδιο μήνυμα ρωτάς αν θα μπορούσες να αναβαθμίσεις τα ηχεία (βεβαίως, αλλά με τι λεφτά) ή/και να προσθέσεις κάποιον streamer.

Τώρα ρωτάς αν με 300-600€ παίρνεις κάτι αξιοπρεπές σε ηχεία. Αυτά είναι επιπλέον του sub που πρότεινε ο @daharis666 ή όχι;

Γι'αυτό λέω, βάλ'τα κάτω, δες ποιό είναι το μάξιμουμ ποσό που μπορείς να διαθέσεις και μετά έλα να πάρεις τις αντίστοιχες προτάσεις.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.874

Σε όλα τα καταστήματα ήχου και όχι μόνο θα βρείτε, αλλά καλύτερα να ψάχνετε και αγγελίες.
Προσοχή στις διαστάσεις μόνο..

Reaction score
76
Αλέξανδρε,

Το σετακι αυτό είναι πολύ μπατζετ. Δεν αξίζει να πειράξεις ούτε βίδα. ένα καλύτερο στήσιμο σίγουρα βοηθάει σε ισοπλευρο τρίγωνο με κάποιες βάσεις (βρες τις πιο φθηνές έχει με 50-60 το ζεύγος) και όσο κοντά μπορείς να σαι.

Κάτι άλλο δεν αξίζει φίλε να κανείς. Φαντάσου ο ενισχυτής είναι 30watt στα 6οhm πολυ αδυναμος να οδηγησει οποιοδηποτε ηχειο. Ντακ και να αλλαξεις δεν θα ακουσεις διαφορα γτ ενισχυτης και ηχεια ειναι της σειρας.

αυτά.
ειχα σκεφτει για q acoustics 3020i που πολλοι εμποροι τα πουλανε μαζι με το συγκεκριμενο μηχανημα. Θα δω για βασεςις. Αυτο που ειναι περιεργο εινανι οτι ακομα και με αθλια τοποθετηση που τα εχω τωρα ακουω κλασσικη μουσικη με cd και η ποιοτητα του ηχου με ξετρελαιννει . Απορω εαν εχω κακα αυτια η απλα πρεπει να κατσω να απολαμβανω τη μουσικη και απλα να σωπασω

Reaction score
518
για να πεις ότι είναι κάτι κακό ή καλό πρέπει να ακούσεις και αλλά συστήματά να πάρεις μια γεύση. από όσα μου λες καταλαβαίνω ότι δεν έχεις μεγάλη εμπειρία. Το ίδιο συμβαίνει και με τις γυναίκες χαχα....εάν πας με μια σε όλη σου την ζωή δεν ξέρεις :p

Εάν με ρωτάς λοιπόν τι είναι καλύτερο θα σου πω ότι το καλό είναι να μην ξέρεις...γτ μετά η τσέπη θα τα πληρώσει. Όποτε κάτσε εκεί απόλαυσε το γιατί το βαρέλι δεν έχει πάτο και η ζωή είναι τόσο μικρή.

Αργότερα εάν μαζέψεις ένα Χ ποσό και τα έχεις για πέταμα και θες ντε και καλά να το αλλάξεις εδώ θα είμαστε να σου πούμε που να τα πετάξεις και έτσι πιθανόν να μην πάνε χαράμι σε σχέση από μια τυφλή αγορά.

Reaction score
76
για να πεις ότι είναι κάτι κακό ή καλό πρέπει να ακούσεις και αλλά συστήματά να πάρεις μια γεύση. από όσα μου λες καταλαβαίνω ότι δεν έχεις μεγάλη εμπειρία. Το ίδιο συμβαίνει και με τις γυναίκες χαχα....εάν πας με μια σε όλη σου την ζωή δεν ξέρεις :p

Εάν με ρωτάς λοιπόν τι είναι καλύτερο θα σου πω ότι το καλό είναι να μην ξέρεις...γτ μετά η τσέπη θα τα πληρώσει. Όποτε κάτσε εκεί απόλαυσε το γιατί το βαρέλι δεν έχει πάτο και η ζωή είναι τόσο μικρή.

Αργότερα εάν μαζέψεις ένα Χ ποσό και τα έχεις για πέταμα και θες ντε και καλά να το αλλάξεις εδώ θα είμαστε να σου πούμε που να τα πετάξεις και έτσι πιθανόν να μην πάνε χαράμι σε σχέση από μια τυφλή αγορά.
αυοτ σκεφτομουνα και εγω... να κατσω να το απολαυσω και απλα να βαλω λιγο πιο συμπαθητικα ηχεια και να μεινω εκει μεχρι ννα μεγαλωσουνν τα παιδια. Πανντως στη κλασσικη οι πολυ υψηλες γυναικειες φωνες ειναι απολαυση

Reaction score
935
αυοτ σκεφτομουνα και εγω... να κατσω να το απολαυσω και απλα να βαλω λιγο πιο συμπαθητικα ηχεια και να μεινω εκει μεχρι ννα μεγαλωσουνν τα παιδια. Πανντως στη κλασσικη οι πολυ υψηλες γυναικειες φωνες ειναι απολαυση
Μείνε στην ικανοποίηση σου και μην το πολυψάχνεις. Αν αρχίσεις να το ψάχνεις, θα πρέπει να εκταμιεύσεις ένα αρκετά μεγάλο για τα οικονομικά σου - όπως διαφαίνονται από την παρουσίασή σου - ποσό.

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
καλησπερα,
σημερα γυρισα απο την τραπεζα με το δανειο για την ανακαινιση του σπιτιου, το ακριβο συστημα ηχου πρεπει να περιμενει αρκετα χρονια ακομα.:(

αυτη τη στιγμη εχω στο σπιτι αυτο

και το ειχα αγορασει για τα εξαιρετικα σχολια που ειχε παρει εξαιρετικες βαθμολογιες
The D-M41DAB is impressive proof that great pound-for-pound hi-fi sound need not always mean several separate components

το παραπανω που εχω απο τον εαυτο μου ειναι οτι μεχρι σημερα το συστημα δεν το χαρηκα και δεν εκανα ουτε τα στοιχειωδη. το πλακουτσωσα σε ενα προχειρο ραφι με τα ηχεια κολημμενα.

Ηθελα να ρωτησω μιας και υπαρχει πενια χρηματων εαν θα ειχε νοημα
1. να βαλω τα ηχεια σε καποιες βασεις (ποιες;) και να τα εχω σε καποια αποσταση.
2. να δω το θεμα της αντικαταστασης των ηχειων σε καποια καλυτερα. Εχω την αισθηση οτι το dac και ενισχυτης δεν ειναι τελειως μαπα.
3. να βαλω καποιο streamer επανω που να βγαζει digital out και να το ριξω πανω στο digital input.

ευχαριστω πολυ
Αλεξανδρος
Τι budget εχεις ;

Reaction score
518
δεν αξίζει να βάλεις κανένα ηχείο σε αυτό το σεταπ. άμα έχεις κανένα 500αρικο ξαναμιλάμε.

gid

Reaction score
10.078
Ό,τι σου είπε ο Νταχάρης στο #3

Θα δεις σημαντική διαφορά. Και το σαμπ θα το χρησιμοποιήσεις και με το (πολύ) καλύτερο σύστημα που θα στήσεις μεθαύριο.

Reaction score
7.069
Πούλησε το........θα πιάσει 150 ευρώ (το πολύ) ,άρα 650. Αγόρασε ενα dac με ρυθμιζόμενη ένταση,ενα ζευγάρι ενεργά κα ενα xiomi box s. Θα πάρεις ήχο έτη φωτός καλύτερο.Πηγές το box και απο usb όποιος υπολογιστής είναι εκεί κοντά.

Reaction score
7.069
Kαι αν δεν θέλεις ενεργά για κάποιον λόγο (αισθητικό, λειτουργικό ίσως και ηχητικό)..... ένα dac στα 150, έναν δικαναλο στα 250 και ένα ζευγάρι ηχεία βάσης στα 250...... και φυσικά πάντα οι επιλογές μεταχειρισμένων στα ίδια χρήματα. Ότι και να κάνεις θα πάρεις σημαντικά καλύτερο ήχο και δυνατότητες.

Reaction score
518
και αυτό γίνεται.

Απλά να πάρεις ένα ηχείο ευαίσθητο και εύκολο σε ωμικες αντιστάσεις.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.750
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88