Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

wnet

Nearfield
Reaction score
18.528
Εδω προσκυνάμε. Άσε μην πάμε εκεί θα ξημερώσουμε να ποστάρουμε. Με πάτησες στην αγαπηνένη μου τώρα.
Αυτό το έχεις δεί ? Τραγγουδούσε μέχρι τέλους κιόλας. Πολλά @ρχιδια.
όλα καλά!!! μέχρι που το "ανέλαβε" η μωράκλα η Beth και το έκανε δικό της :p

Reaction score
23.522
Άλλη μεγάλη φωνή σε "λευκό" χα χα. Όταν την (πρωτο) ακούγαμε τότε νομίζαμε ότι ήταν μαύρη.

Reaction score
23.522
Η κακομοίρα η Joss δεν λέει τίποτε ? (ενταξει δεν ειναι Μπεθ)
Εγω την συμπαθω, δεν ξερω γιατί.

Last edited:

Reaction score
23.522
Αφιερωμένο στην δεξιοτεχνία.

Και Τάνια

Καινουργιο αλμπουμ Spectrum

solo

Shut up & Listen (Σκάσε και άκου) που θα έλεγε και ο @Decembered (Τάνια Γιαννούλη). ολίγον και απο αβάντ γκάρντ αλλά τι να κάνω ο έρμος, Κε Χρήστο , τέτοια παίζουν όλοι πια, μελωδία dead πέθανε, τα σετάπιαν τους φταίνε :D @christos77

rattle+twins.JPG

Last edited:

Reaction score
23.522
Επειδή είναι καρακουκλάρα :smoke:
Είναι και καλό παιδί, προσγεωμένο, δεν είναι καβαλημένη , προσπαθεί να είναι (και είναι) μουσικός πρώτα και όχι ντίβα τραγουδίστρια.

Δούλευε και δουλεύει (βοξθάει) ακόμη στην ταβέρνα νομίζω των γονιών της. Μην νομίζεις ότι είναι τόσο μεγάλη στάρ. Απλώς την παίρνανε για φασόν δουλειά , οι μεγάλοι δήθεν για να την βοηθήσουν και επειιδή είχε καλή φωνή. Αργησε πολυ να κάνει δίκσο νομίζω. Δεν ήταν στα μεσα και στα έξω. (κάτι σαν Μποφίλιου δηλαδή, πρίν της "επιτρέψουν" ;) :D ).

Last edited:

Reaction score
23.522
Το παραπάνω για να μάθει να σέβεται ο @wnet χα χα. (ε, και Χρήστο @christos77 τον αποστόμωσα χα χα... ετοιμάσου για μπαράζ πόστ με μεταλοτράνς τραγούδια για να εκδικηθεί χα χα)

@jag
Είπες τίποτε ? Άκου λίγο αυτά χα χα

Διόρθωση βλ΄πεω έχει κάνει πολλούς δίσκους πλέον. Εγω έχω μείνει πίσω. Την ξέρω απο την πολύ αρχή της καριέρας της. Busy bee.

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.297
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale