Οι τιμες (κυριως) των hi end συσκευων θα ανεβουν καθετα... Πολλες εταιρειες θα κλεισουν!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.007
Γιατι δεν θα εχουμε να πληρωσουμε το ρευμα :drinks: για να ακουσουμε hi end......
Ας ακούσουμε τότε...την καρδιά μας.Είναι και αυτή μια hi-end συσκευή.:sneaky:

Σε πιο πεζό χαρακτήρα τώρα,των φρονίμων τα παιδιά πρέπει να έχουν μεριμνήσει...Στην τωρινή μου διαμονή έχω εγκατεστημένες από παλαιότερα γεννήτριες με πρόνοια και για επάρκεια καυσίμων.Άμα γίνει η στραβή σε πλαίσιο χαμηλής κατανάλωσης είμαι εξοικειωμένος με την απόλαυση ακουστικών που αποδίδουν έως και 7.1 πρόγραμμα...Ας ανησυχούν όσοι θα έχουν immersive και θα περνούσαν τότε...σα να μην το έχουν.:sneaky:

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.804
Οι τιμές (κυρίως) των hi end συσκευών θα πέσουν κάθετα...
΄Ολες οι εταιρείες end ....θα κλείσουν !
Αν έχεις ραδιοφωνάκι με μπαταρίες .....θα είσαι τρισευτυχισμένος .

Déjà vu , ........Ένας Προφήτης... Μα τι Προφήτης !

-
1652330421093.png

......ας μην πούμε τίποτα για την photo .
-
To ......Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα ; ξεχάστε το .

Τι άλλο γράψατε ; ....α κατι για λάδια .

Το ξανθό γένος θα σας σώσει!! ,........θα σας χαντακώσει

Last edited:

Reaction score
3.529
Έχω μια απορία αν ακριβύνουν τα υλικά αυτά θα ακούγονται καλύτερα τα high end; 🤪 Δώστε class d στον λαό να δει το φως του γιατί από τις λάμπυες δεν βλέπω φως.

Ndis

Titika
Reaction score
4.823
Που είσαι Μικέ να γράψεις κι εσύ να πέσουν τα ίντερνετ !

Είστε πάντως παλιοχαρακτηρες όλοι , να μην αφήνετε το κόσμο να χαρεί τα μαγικά λαμπατα βατ..

Reaction score
12.543
Έχω μια απορία αν ακριβύνουν τα υλικά αυτά θα ακούγονται καλύτερα τα high end; 🤪 Δώστε class d στον λαό να δει το φως του γιατί από τις λάμπυες δεν βλέπω φως.
Είναι σαν να λες σε καλωδιολάγνο να βάλει Mogami...

Reaction score
935
Φαντάζεστε ενόψει μέτρων περιορισμού της κατανάλωσης να απαγορευθούν από την ΕΕ οι κατασκευές εισαγωγές και πωλήσεις νέων συσκευών με λυχνίες στα στάδια τελικής ενίσχυσης; Τότε θα πάρουν φωτιά οι τιμές των μεταχειρισμένων

Reaction score
23.184
Φαντάζεστε ενόψει μέτρων περιορισμού της κατανάλωσης να απαγορευθούν από την ΕΕ οι κατασκευές εισαγωγές και πωλήσεις νέων συσκευών με λυχνίες στα στάδια τελικής ενίσχυσης; Τότε θα πάρουν φωτιά οι τιμές των μεταχειρισμένων
Αυτό το είχαν προτείνει οι Γερμανοί (απο την οικολογική τους συνείδηση και απο την καλή τους την ψυχή :D- κάτι σαν το Phoebus Cartel ενα πράγμα.) πρίν πολλά χρόνια αλλά δεν πέρασε.

Last edited:

Reaction score
29.549
Είναι σαν να λες σε καλωδιολάγνο να βάλει Mogami...
Γιατί τι έουν τα mogami?
Υπάρχουν εταιρίες που τα χρησιμοποιούν. Μέσα στα ηχεία τους!
Και μέσα σε μηχανήματα επίσης.
Κάπου το είχα δεί ,internal cabling by mogami.
Αυτό το είχαν προτείνει οι Γερμανοί (απο την οικολογική τους συνείδηση και απο την καλή τους την ψυχή :D- κάτι σαν το Phoebus Cartel ενα πράγμα.) πρίν πολλά χρόνια αλλά δεν πέρασε.
Εν μέρει πέρασε.
Πράσινη ενέργεια κι έτσι.
Ασχετα βέβαια αν οι γερμανοί το προώθησαν για άλλους λόγους.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.007
Από τον τίτλο λειπει:
Το ξανθό γένος θα σας σώσει!!
Ας περιμένουμε οπωσδήποτε από...φυσικές ξανθιές να μας σώσουν...
Είναι κάτι που δεν καταλαβαίνουμε ;;; :lolsign:
Που είσαι Μικέ να γράψεις κι εσύ να πέσουν τα ίντερνετ !
Είστε πάντως παλιοχαρακτηρες όλοι , να μην αφήνετε το κόσμο να χαρεί τα μαγικά λαμπατα βατ..
O Mike συνιστά ασύμμετρη απειλή...κυβερνοπολέμου.

...καθώς και τα μαγικά μπρούτζινα πικαπ...
Γιατί τι έουν τα mogami?
Ποιας μάρκας εσωτερική καλωδίωση έχουν τα Sansui και οι ηχειακές υλοποιήσεις Ψωράλ αντίστοιχα;
(ήρεμα ρωτάω...)

Reaction score
3.529
We praise Mogami and Neutrik. Best of the best!!!
Μου φαίνεται όλο αυτό το θέμα ότι είναι δάκτυλος των class d σε ένα διαγαλαξιακό πόλεμο ενάντια στην λάμπα. Power consumption efficiency will rule the world.

Reaction score
23.184
΄΄Καλή΄΄ παραμόρφωση θα ήταν άμα του...καίγονταν οι τελικές λυχνίες.
Εννοείς εσύ βέβαια τη δεύτερη αρμονική,αλλά έχουν γίνει τέτοια αφιερώματα στους Wavac που περαιτέρω εξηγήσεις θα ήταν πλεονασμός.

Απορώ προς τι τόση...απαισιοδοξία.Εδώ υπάρχουν μέχρι και nuvistor λυχνίες που αντέχουν τον ηλεκτρομαγνητικό παλμό πυρηνικών εκρήξεων... :lol:
Τώρα που λές αυτό, ξέρεις εγω δεν ασχολούμαι με μάρκες τόσο πολύ, αλλά επειδή χαζεύω αυτόν το συμπαθητικό αεροναυπηγό, turned acoustician, mixing engineer και αυτός κάποια "συνεργασία" έχει με την Hedd audio και είδα κάποιες συνεντεύξεις του ιδρυτή της (αλλά και της Adam ?) klaus Heinz και αυτός που λες έχει διδακτορικό στην NMR φασματοσκοπία (καμιά σχέση βέβαια η φυσική αυτή χα χα με αυτή την φυσική που κάνει) αλλά όπως και να έχει εντυπωσιακό .... μπαίνω στο about του Hedd site και υπονοεί (ή δεν καταλαβαίνω και με απολυτη σιγουριά) ότι είναι ο γιός του Νομπελίστα φυσικού Ernst Ruska. !!!!! o_O wow .... ψάρωμα μεγάλο χα χα. (εξηγούνται και οι σπουδές του αυτές, πριν κολλήσει το μικρόβιο του audio βέβαια).

Για επιβεβαίωσε εαν μπορείς εσυ που ξέρεις ή μπορεί να μάθεις σίγουρα (είναι και ενεργά προ χα χα).

Reaction score
29.549
Ας περιμένουμε οπωσδήποτε από...φυσικές ξανθιές να μας σώσουν...
Είναι κάτι που δεν καταλαβαίνουμε ;;; :lolsign:

O Mike συνιστά ασύμμετρη απειλή...κυβερνοπολέμου.

...καθώς και τα μαγικά μπρούτζινα πικαπ...

Ποιας μάρκας εσωτερική καλωδίωση έχουν τα Sansui και οι ηχειακές υλοποιήσεις Ψωράλ αντίστοιχα;
(ήρεμα ρωτάω...)
Η SANSUI φορούσε KAWASAKI , η Ψωράλ δεν γνωρίζω.
Πιθανώς το ίδιο.
Τα έτοιμα ηχεία Ψωράλ που έχω γράφουν στο καλώδιο Ψωράλ.

Reaction score
12.543
Γιατί τι έουν τα mogami?
Δεν είπα ότι έχουν κάτι κακό τα Mogami, άλλωστε πλέον έχω γεμίσει το σύστημά μου με αυτά. Αλλά το να προσπαθεί κάποιος να καταρρίψει τον μύθο των Class D, είναι σαν να προσπαθεί να πείσει καλωδιολάγνο να χρησιμοποιήσει στο σύστημά του Mogami και όχι κάποιο...εξωτικό χαλιεντοκαλώδιο. Αυτό λέω.

Reaction score
23.184
Γιατί τι έουν τα mogami?

Εν μέρει πέρασε.
Πράσινη ενέργεια κι έτσι.
Ασχετα βέβαια αν οι γερμανοί το προώθησαν για άλλους λόγους.
Πέρασε , πώς πέρασε, αφου ακόμη υπάρχουν εταιρίες που παράγουν λαμπάτους κανονικότατα. Καλά όσον αφορά τις λάμπες λόγω θεμάτων υγείας και μόλυνσης αυτές πάντα παράγονταν Ρω΄σια και Κίνα. Βέβαια τώρα η GE ανοίγει ξανά το εργοστάσιο της στην Αμερική για να παράξει τιτς πιο συχνά χρησιμοποιούμενες λυχνίες προενισχυσης. Άντε να ζωντανέψει και αυτή η παραγωγή , αποπαγκοσμιοποίηση.

Last edited:

Reaction score
29.549
Ε καλά , υπάρχουν και εταιρίες που παράγουν κανονικότατα CLASS AB ενισχυτές.
Δεν πέρασε το όλα CLASS D.
Οι λυχνίες είναι το πρόβλημα?
Και οι Ιάπωνες κατασκεύαζαν λυχνίες , δεν γνωρίζω αν το κάνουν ακόμα βέβαια.
Πάντως λυχνίες παράγονται ακόμα κανονικά. Πόσες new old stock να υπάρχουν πιά ?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514