Οι τιμες (κυριως) των hi end συσκευων θα ανεβουν καθετα... Πολλες εταιρειες θα κλεισουν!

Reaction score
935
Ας ακούσουμε τότε...την καρδιά μας.Είναι και αυτή μια hi-end συσκευή.:sneaky:

Σε πιο πεζό χαρακτήρα τώρα,των φρονίμων τα παιδιά πρέπει να έχουν μεριμνήσει...Στην τωρινή μου διαμονή έχω εγκατεστημένες από παλαιότερα γεννήτριες με πρόνοια και για επάρκεια καυσίμων.Άμα γίνει η στραβή σε πλαίσιο χαμηλής κατανάλωσης είμαι εξοικειωμένος με την απόλαυση ακουστικών που αποδίδουν έως και 7.1 πρόγραμμα...Ας ανησυχούν όσοι θα έχουν immersive και θα περνούσαν τότε...σα να μην το έχουν.:sneaky:
Ποιά 7.1 ακουστικά;

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
και υπομονή....πολύ υπομονή :biggrin:

όχι ρέι...το ΠΑΣΟΚ :roflmao:

σχολή μαλακομαγνήτη...στο ΑΠΘ :laugh:

Ειναι ωραιο αυτο το γκομενακι παντως....εμενα με αρεσει....την κοβω και για παχιομ@υνα...ωραια δεν ειναι ρε Daharino η ειναι ιδεα μου?
Ματιαγμενοι ειστε εε??
Διπλο ματι φιλε απο κακοχεσμενη χοντρη σφυχτοκωλλα ...κακο πραμα σου λεω...

Last edited:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Η δικιά μου εμπειρία λέει ότι θα πεινάσουμε και θα φάμε τα μηχανήματα μας. Και καλά εμείς οι γέροι θα φάμε τα βινύλια που έχουμε και είναι οργανική ύλη και τρωγονται. Εσεις τι θα φάτε ? άυλα αρχεία :D
Τα USB καλωδια,τα streamersssss και το Gobuz.....κανουν μια σουπα μουρλια!!!!

Reaction score
4.985
Ας ακούσουμε τότε...την καρδιά μας.
Αυτη ειναι μια καλη συμβουλη!
Η μουσικη απτεται κυριως του θυμικου.

Οταν η ντιβα σιγοψιθυριζει μπροστα σου,
ο τρομπετιστας βγαζει τα πνευμονια του,
και ο ντραμερ βαραει πιο πισω ολοζωντανος,
ολοι ψηλαφητα ολογραμματα,
-αυτο ειναι το εφε που δημιουργουν οι SET-
ε, ανθρωπος εισαι λυγιζεις.

Τοτε αφηνεις τον Atkinson και την παραμορφωση,
μαζι με τα καμπανακια των Kraftwerk που δεν πιανουν 120 db..
για αλλους..

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.005
Αυτη ειναι μια καλη συμβουλη!
Η μουσικη απτεται κυριως του θυμικου.

Οταν η ντιβα σιγοψιθυριζει μπροστα σου,
ο τρομπετιστας βγαζει τα πνευμονια του,
και ο ντραμερ βαραει πιο πισω ολοζωντανος,
ολοι ψηλαφητα ολογραμματα,
-αυτο ειναι το εφε που δημιουργουν οι SET-
ε, ανθρωπος εισαι λυγιζεις.

Τοτε αφηνεις τον Atkinson και την παραμορφωση,
μαζι με τα καμπανακια των Kraftwerk που δεν πιανουν 120 db..
για αλλους..
Μαζί σου,έχω κρατημένο εφεδρεία στην αποθήκη κάποιο προσιτό SET , αλλά για όλους έρχεται κάποια στιγμή η ώρα της προσγείωσης.

Reaction score
23.177
Μαζί σου,έχω κρατημένο εφεδρεία στην αποθήκη κάποιο προσιτό SET , αλλά για όλους έρχεται κάποια στιγμή η ώρα της προσγείωσης.
Τι σετ να έχεις εσύ βρε , μαχαιροπίρουνα ? :D Εαν είχες κανένα καλό, δεν θα έλεγες αυτά που λες :D

Το άλλο που με ενδιαφέρει για το Νομπελιστα το επιβεβαίωσες (όσο το δυνατόν, δηλαδή) ? , με ενδιαφέρει ... τέτοια πράγματα με ενδιαφέρουν εμένα χα χα.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.005
Τι σετ να έχεις εσύ βρε , μαχαιροπίρουνα ? :D Εαν είχες κανένα καλό, δεν θα έλεγες αυτά που λες :D

Το άλλο που με ενδιαφέρει για το Νομπελιστα το επιβεβαίωσες (όσο το δυνατόν, δηλαδή) ? , με ενδιαφέρει ... τέτοια πράγματα με ενδιαφέρουν εμένα χα χα.
Μια φορά κι έναν καιρό διέθετα Cary CAD 805...Τότε σκεφτόμουν κυρίως με το ΄΄κατώτερο΄΄ κεφάλι.Μπορεί να σκέφτομαι ακόμα έτσι και με σταθερή συχνότητα,αλλά δεν επηρεάζει πλέον τις δράσεις μου στον ίδιο βαθμό.:sneaky:

Όσο για τον νομπελίστα, έχω θέσει την επιβεβαίωση ως προτεραιότητα για τη Δευτέρα (...Παρουσία) :lolsign:
Do your own homework !

Last edited:

Reaction score
23.177
Μια φορά κι έναν καιρό διέθετα Cary CAD 805...Τότε σκεφτόμουν κυρίως με το ΄΄κατώτερο΄΄ κεφάλι.Μπορεί να σκέφτομαι ακόμα έτσι και με σταθερή συχνότητα,αλλά δεν επηρεάζει πλέον τις δράσεις μου στον ίδιο βαθμό.:sneaky:

Όσο για τον νομπελίστα, έχω θέσει την επιβεβαίωση ως προτεραιότητα για τη Δευτέρα (...Παρουσία) :lolsign:
Do your own homework !
Ποιό, αυτόν με την 6SL7 και class A1 που δια μαγείας μεταπηδά σε class A2 :D

Γαιτί Δευτέρα παρουσία ? αυτό έπρπε να είναι άμεση προτεραιότητα. Δεν το βρίσκεις πολυ ενδιαφέρον ?

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.005
Ποιό, αυτόν με την 6SL7 και class A1 που δια μαγείας μεταπηδά σε class A2 :D

Γαιτί Δευτέρα παρουσία ? αυτό έπρεπε να είναι άμεση προτεραιότητα. Δεν το βρίσκεις πολυ ενδιαφέρον ?
Είχε 300Β οδηγήτρια για τη 211 και ρυθμιζόμενο βαθμό αρνητικής ανάδρασης όπως και μια πρασινωπή δίοδο στο κέντρο που προειδοποιούσε πότε έφτανε στα όρια ισχύος του...

Το πόσο ενδιαφέρον θα έβρισκα κάτι που προτάθηκε από άλλο μέρος κρίνεται στον ελεύθερο χρόνο...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis