Οι τιμες (κυριως) των hi end συσκευων θα ανεβουν καθετα... Πολλες εταιρειες θα κλεισουν!

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.251
...επροχτες εκανα μια πολυ ουσιωδη αλλαγη στο αναλογικο μου σεταπ...να πσαχνεις να βρεις διαφορες και να μη βρισκεις... 🐒
για αλλαγη ακιδας προκειτω και διαφορετικου τυπου

Reaction score
23.117
...επροχτες εκανα μια πολυ ουσιωδη αλλαγη στο αναλογικο μου σεταπ...να πσαχνεις να βρεις διαφορες και να μη βρισκεις... 🐒
για αλλαγη ακιδας προκειτω
Αφού είσαι κουφός. 😍

Άσε λίγο να περάσει ο καιρός. Θα την έστησες λάθος χα χα

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.576
Άστους να λένε Κε Χρήστο, ειρωνευόμενοι, δείχνουν το χαμηλό επίπεδο τους. Τσ τσ τσ βάρβαροι. :D
Τον Κυριο Ιωαννη τον αγαπαμε ειναι καλο παιδι ;)
Απο Μουσικη δεν ξερ προσπαθω να τον μορφωσω ειναι μετριος μαθητης κοντα μου ομως θα παρει κατι
Ειναι ομως καλος τεχνικος ηλεκτρονικος σιαχνει μονος του τα αρχαια σεταπια:hi::gamer:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.576
thva η Κορη μου πηγε Μεγαρο στην συναυλια που ογανωσε ο Λαμπρος Λιαβας οι λυρες της Ελλαδας απο Ποντο μεχρι Κρητη της αρεσε παρα πολυ ;)
Θα μπορουσα να παρω τον Ιωαννη σε τετοια συναυλια;; Με την καμμια απ λεει και ο ιδιος:errwhat:
Αμα θα ναρθω στην Αθηνα θα τον παρω απ το χερι να παμε Μεγαρο να πεζ μια συμφωνικη ορχηστρα και να του κανω μαθημα πως ακουμε τα ηχοχρωματα αυτης:gamer:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.251
χασατε dark tranquility χτες🐒
λεω γω που πετυχα εναν απο τη μπαντα τους χτες, ενω ακουω Modern English

Last edited:

Reaction score
23.117
χασατε dark tranquility χτες🐒
λεω γω που πετυχα εναν απο τη μπαντα τους χτες, ενω ακουω Modern English
Τι τους χάσαμε ? Φεύγω αύριο ευσπεσμένα για Ήπειρο να περάσω να πάρω τον Κο Χρήστο και να πάμε Βουκουρέστι που παίζουν μεθαύριο, να τους δούμε. :D

Υ.Γ : Να τέτοια ακούς και μετά θές να καταλάβεις και διαφορές απο κεφαλές. :D

mouseslept

Buckalis Επαγγελματίας
Reaction score
343
Έχουν και τέλεια υγρά ζουμερά μεστά κι αληθοφανή μεσαία, και φυσικά αραχνοΰφαντες μεταξένιες και απολαυστικές υψηλές συχνότητες, σε συνδυασμό με άπειρο βάθος στη μουσική σκηνή, εξαιρετικό εστιασμό των οργάνων, διάκριση μεταξύ τους, κι ότι άλλο μπορεί να κατεβάσει η κούτρα σου για τον ήχο.

Δηλαδή, οι κλας ντε, δεν έχουν κανένα ελάττωμα.

Οτιδήποτε παίζει διαφορετικά από τους κλας ντε, είναι επειδή έχει κάποιο πρόβλημα. 😎
Οτι και να κανεις, οσες τριοδες κι'αν εχει, οσο κι'αν κανει, push-pull ειναι... Δηλαδη σε συγκριση με ενα "καθαροαιμο" single ended (καθαροαιμο = Class A, 0 feedback, interstage) θα ειναι σαν να βαζεις κοντρα σε πιστα μια F1 με ενα ...φορτηγο!
Για χαμηλές, όσοι δεν έχουν πληθώρα σαμπ, ορθά ενσωματωμένων, ας μην μιλάν καλύτερα, διότι, ως γνωστόν, στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί. 🤣
Μαλλον ακριβως το αντιθετο... Οι κρεμασμενοι δεν θα επρεπε να συμπαρασυρεται στην κρεμαλα σας και τους μονοφθαλμους που τυφλωνετε εντελως.

Reaction score
23.117
Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.883
Οτι και να κανεις, οσες τριοδες κι'αν εχει, οσο κι'αν κανει, push-pull ειναι... Δηλαδη σε συγκριση με ενα "καθαροαιμο" single ended (καθαροαιμο = Class A, 0 feedback, interstage) θα ειναι σαν να βαζεις κοντρα σε πιστα μια F1 με ενα ...φορτηγο!

Μαλλον ακριβως το αντιθετο... Οι κρεμασμενοι δεν θα επρεπε να συμπαρασυρεται στην κρεμαλα σας και τους μονοφθαλμους που τυφλωνετε εντελως.
Μην αυθαδιάζεις. 😂😜

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.464
Αυτή που μου πρότεινες. Βλέπεις δεν ξεχνάω. χα χα. Προσοχή στους μεθυσμένους στην παραλιακή.
Να πας, φίλε μου, να πας! Μία χαρά θα περάσεις! Το κοριτσούδι παίζει ωραία μουσική.
Μην αυθαδιάζεις. 😂😜
Άστονα ρε, να γελάσουμε ακόμα λίγο!

Reaction score
7.038
Ξέρεις ότι ειδικά απευθυνόμενος σ'εσένα, δεν χρησιμοποιώ τη λέξη "καλωδιολάγνος" υποτιμητικά, αλλά σαν πείραγμα. Δεν ισχύει το ίδιο για όλους όμως...
Γνωρίζεις ότι έχω ακούσει αυτή τη κατηγορία της Mogami σε ξένο σύστημα, όπως και τα δικά σου. Να με συμπαθάς, αλλά εγώ δεν διέκρινα διαφορές.
Είχα κι εγώ "καλά" καλώδια, τα σύγκρινα με άλλα φτηνότερα καλώδια, δεν άκουσα διαφορές. Δεν ήθελα όμως να ακούσω διαφορές. Έτσι, ακολούθησα τη προτροπή της Bryston και εστίασα στις προδιαγραφές των καλωδίων. Διάλεξα καλώδια που έχουν όσο το δυνατόν καλύτερες προδιαγραφές για τον ρόλο που παίζει το κάθε καλώδιο στο σύστημα και ξεμπέρδεψα.
Απο την άλλη, πλέον - όπως γνωρίζεις - τα ηχεία μου παίζουν ενεργά. Δεν προέβην σε αυτή τη μετατροπή μόνο επειδή ήθελα να δοκιμάσω τα ενεργά χωρίς να αποχωριστώ τα ηχειάκια μου, φοβούμενος δηλαδή τα έτοιμα ενεργά ηχεία. Άκουσα εκείνα τα κόκκινα ηχεία του Έλληνα κατασκευαστή στην έκθεση πριν δύο χρόνια, ενώ βλέπω μεγάλους κατασκευαστές να παρέχουν τη δυνατότητα χρήσης των ηχείων τους σαν ενεργά ( PMC, B&W, BRYSTON ). Πρέπει να ακούσεις ένα ηχείο πως παίζει ενεργά σε σχέση με τη παθητική λειτουργία του για να καταλάβεις που πραγματικά παίζεται το παιχνίδι ( και δεν παίζεται στα καλώδια, προφανώς ). Και όταν ένα ηχείο οδηγείται ενεργά, προφανώς και έχει ο χρήστης του τη δυνατότητα να φέρει κοντά στα ηχεία τον αντίστοιχο τελικό, άρα τα καλώδια μικραίνουν σημαντικά ( και το όσο το δυνατόν μικρότερο μήκος των καλωδίων ηχείων, είναι κάτι που όλοι οι κατασκευαστές δέχονται σαν προϋπόθεση για την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία του συστήματος ).

Επομένως φίλε μου, πέραν του ότι αντικειμενικά δεν άκουσα καμία διαφορά συγκρίνοντας καλώδια ίδιου μήκους, πλέον δεν έχω και την ανάγκη να πειραματιστώ με δαύτα. Χρησιμοποιώ 1.25 μέτρο καλωδίου ανά ηχείο, κατά πολύ μικρότερο απο ότι χρησιμοποιεί ο μέσος όρος των ακροατών, ενώ το κάθε κανάλι του τελικού μου ασκεί ωμή βία απευθείας στο μεγάφωνο που οδηγεί. Δεν μπορείς να φανταστείς τί σημαίνει ως προς τα δυναμικά του συστήματος αυτό το τελευταίο. Αν πας στον Μητσιώνη και του ζητήσεις να σου βάλει τα μεγάλα ηχεία της Bryston να παίξουν ενεργά και παθητικά, τότε θα καταλάβεις. Και τότε θα καταλάβεις κι εσύ πόσο μάταιο είναι να ασχολείται κάποιος με καλώδια.
Σημειωτέον ότι ως κάτοχοι Bryston, ήδη έχουμε αρκετά μεγάλες ικανότητες οδήγησης και ελέγχου των ηχείων ( κάτι που λίγοι...γκουρού με παθητικά συστήματα διαθέτουν ), αλλά αν ακούσεις τη διαφορά μεταξύ ενεργού και παθητικού, θα πάθεις πλάκα. Εκτώς αν νομίζεις ότι είναι βλάκες εκεί τη Bryston που φτιάχνουν ηχεία με εξωτερικά κροσόβερ και δίνουν τη δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει ανάμεσα σε ενεργά και παθητικά ( βέβαια, το προρυθμισμένο DSP κροσόβερ της Bryston κοστίζει γύρω στα 5000$, μόνο το κροσόβερ, χωρίς τα ηχεία ), ενώ το ηχείο πρακτικά είναι ένα κουφάρι με μεγάφωνα και καλώδια.

Υ.Γ. Πέραν της πλάκας, ξέρεις την άποψή μου. Χωρίς να θέλω να σου κάνω υποδείξεις, έχεις μονομπλόκ ενισχυτές και τους κρατάς φυλακισμένους στο ρακ. Δανείσου στη τελική ένα σετ μακρύτερων (xlr) interconnects και κοντύτερων καλωδίων ηχείων απο τον αντιπρόσωπο της Audio Note και κάνε δοκιμές. Άσε δε που θα παίρνουν και περισσότερο αέρα τα θηρία σου.
Άλλαξα ρακ ρε συ τώρα. Και αέρα παραπαίρνουν και ακούγεται και τέλεια ( το ρακ). ;)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508