Γιατί το πικάπ μου αρέσει πιο πολύ από τις υπόλοιπες πηγές μου?

mouseslept

Buckalis Επαγγελματίας
Μηνύματα
425
Reaction score
343
Πείτε μου τωρα ότι τα τελευταία κομμάτια ενός δίσκου βινυλιου παίζουν καλύτερα από το σιντι να πηδηχτω από το παράθυρο.
Τα φιλάκια μου σε όλους τους αποφοίτους σχολής Έκο Φλατερινγκ με μεταπτυχιακό στο Cabel Signal Prozessing
Φιλε μου αν το πικαπ που ακουσες επαιζε χειροτερα στα τελευταια αυλακια, τοτε εντελως σιγουρα ηταν κακορυθμισμενο και συνεπως επαιζε χαλια παντου (και περισσοτερο στα τελευταια αυλακια)....

Ουτε το σφαλμα αναγνωσης χειροτερευει στα τελευταια αυλακια, ουτε το σημα ειναι πιο συμπιεσμενο (μηχανικα οχι απωλεστικα - δεν υπαρχει απωλεστικη συμπιεση σε πικαπ).
 


Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Μηνύματα
27.245
Reaction score
78.922
Aλώστε στο λεει και ρητα "Includes fees and loyalties with other compatible media"! Q.E.D!
Βρε παιδί μου, ξεστραβώσου.
Αυτό που γράφεις ανήκει στα downloads, είναι το 7. Δες το καλά.

Τα SACD είναι multilayered, ένας δίσκος, περιέχει και το δικαναλο dsd, και το πολυκαναλο dsd και το CD layer. Δεν έχω κανένα sacd που να εχει και ξεχωριστό CD, και εχω πάρα πολλά. Ίσως να υπάρχει.
Αυτό που περιγράφεις συμβαίνει στα pure audio BluRay, όπου συχνά υπάρχουν δυο δίσκοι, ενα BR και ενα SACD, ή και ένα CD.

Και μετά κάνεις και την αυθαιρεσία να πεις πως σε κάποια περίπτωση που θα υπάρχουν και τα δυο, θα προσμετρηθεί η μονάδα πώλησης στα CD. Που δεν γράφεται πουθενά στο report αυτό, το βγάζεις απο το μυαλό σου. Προφανως και κανεις λαθος, και εδώ, τα ελάχιστα SACD που πωλούνται δεν μετράνε ως CD, μετράνε ως SACD.

Δεν παίζεσαι, είναι αδύνατο να βγει άκρη μαζί σου. Δεν εχεις καμία διάθεση σοβαρής συζήτησης.

Αυτά να τα βλέπουν οι διάφοροι likeάδες σου. Αλλά δεν παίρνουν θέση στις ανακρίβειες σου, πετάνε αετό σφυρίζοντας αδιάφορα, αρκεί να υπάρχει κάποιος που επιτίθεται σε όσους αντιπαθούν. Καλά τα λέει ο Νταχάρης.
 

P

PMC

Guest
γιατί λέει πούλησε το πικάπ του λέει και τους δίσκους του γιατί τον άκουσε λέει μια φορά να λέει ότι το πικάπ είναι ότι πιο άθλιο έχει ακούσει :headbang:
Το πικαπ καλά έκανα και το πούλησα γιατί δεν ήταν σωστό ηχητικά και δεν ταίριαζε με το υπόλοιπο σύστημα.
Τους δίσκους καλά έκανα και τους πούλησα γιατί ήταν παλιοί και κακό παιγμενοι Με αρκετές γρατζουνιές γιαυτο και είχαν τιμη χώμα. Και τα δυο ήταν δικές μου επιλογές .
Ο Δημήτρης φυσικά με επηρέαζε παρά πολύ εκείνο τον καιρό . Ήταν δίπλα μου στο στήσιμο του συστήματος μου και τον θεωρούσα φιλο μου. Μιλάγαμε πολλές ώρες ακόμα και για άσχετα ζητήματα . Η αποστροφή του στα πικαπ ήταν γνωστή και δεν έχανε ευκαιρία που να μην τα κατηγορησει.
Λοιπόν , για να καταλάβει και ο κόσμος που διαβάζει , δεν πούλησα το πικαπ και τους δίσκους εξαιτίας του Δημήτρη αλλά με είχε κάνει να έχω υιοθετήσει μια άποψη για το πικαπ που τελικά είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα .



παλαιότερα τον είχε ξανα κατηγορήσει για το ρουμ τριτμεντ που είχε βάλει (λες κ τον υποχρέωσε κανένας) ότι ήταν κακό ενώ στην αρχή ήταν ενθουσιασμένος και έλεγε ότι ήταν καλό :biggrin:

Ηταν μια συζήτηση σχετικά με το κατά ποσό η προτάσεις για ρουμ τριμεντ είναι σωστές η όχι και αν έχουν το αποτέλεσμα που υποτίθεται τους έδιναν οι γκουρού του σάιτ….
Ειχα εκφράσει την άποψη μου η οποία ήταν η εξής………Αν θες να ασχοληθείς με το ρουμ τριμεντ θα πρέπει να βάλεις πολλές μονάδες και να καλύψεις σχεδόν όλο τον χώρο ακροασης. Με λίγες όπως εγώ μη περιμένεις πολλά πράγματα. Αυτές οι απόψεις ήταν προσωπικές και σκοπό είχαν να προετοιμάσουν κάποια μέλη να μη περιμένουν θαύματα από λίγες μονάδες….
Να σας θυμίσω για όσους δεν το θυμούνται ότι είμαι από αυτούς που έχουν πραγματοποιήσει ολες τις προϋποθέσεις και αυτά που πρέπει να κάνει κάποιος για να έχει όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα μέσα σε ένα συνηθισμένο οικιακό σαλόνι Με τους περιορισμούς Που φυσικά υπάρχουν ….Ειχα κάνει λοιπόν μετρήσεις με και χωρίς τις μπασοπαγιδες που έχω στην πλάτη πίσω από τον καναπέ και οι μετρήσεις έδειξαν ότι δεν υπήρχε Σημαντική διαφορά που να δικαιολογεί το κόστος ή την εικαστική παρέμβαση μέσα σε ένα σαλόνι. Παρόλαυτά δεν τα έχω βγάλει γιατί ακόμα και το ελάχιστο που τελικά πήρα , σίγουρα βοηθάει στο τελικό αποτέλεσμα …..όμως δεν αξίζει σε καμία περίπτωση να διατυμπανίζετε τόσο έντονα πόσο χρήσιμο είναι να τοποθετεί κάποιος μέσα στο σπίτι του τόσες μονάδες .




σε άλλη φάση τον κατηγόρησε για τα σαμπς που είχε π
Κατα την Την διάρκεια της προσπάθειας που κάναμε με τον μανωλη Καστρουνη να ρυθμίσουμε τον τριννοβ να παίξει καλά είχε λάβει μέρος ο αρχήκαλήμπρατορασ της τριννοβ Γαλλίας Ο όποιος αφού είδε τις μετρήσεις μας στο σαλόνι μας είχε πει ότι τα Sub δεν χρειάζονται για το συγκεκριμένο χώρο.
Έχουν γίνει πολλές Συζητήσεις σχετικά με αυτό το θέμα και υπάρχουν άτομα που υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει κανένα ηχείο σε κανένα χώρο που να είναι καλύτερα χωρίς sub . Εγώ εκείνη τη στιγμή βρέθηκα μπροστά σε ένα αποτέλεσμα το οποίο ήταν αντίθετο από αυτό που διαβάζαμε από ανθρώπους που εμπιστευόμασταν τυφλά μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ο καλύτερος Καλίμπρατορασ της τριννοβ μόλις μου είχε πει ότι δε χρειάζομαι καθόλου τα σαμπ σ’ αυτό το χώρο και ότι θα είχα καλύτερο αποτέλεσμα χωρίς να λειτουργούν . Τουλάχιστον αυτό είχα καταλάβει.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μετανιώσει για την απόκτηση τους και το αποτέλεσμα με sub είναι εντυπωσιακό .
Εμενα μου αρέσει και ας είναι υπερβολή .



άλλη φορά για τον τριννοφ που είχε πάρει
Αυτο είναι ένα θέμα που δεν ήθελα να αναφέρω αλλά αναγκάζομαι , δυστυχώς.
Με τον Κώστα και τον Δημήτρη τον καιρό εκείνο που έστηνα το σύστημα μου ειχα παρά πολλά προσωπικά μυνηματα. Τους είχα για πολύ φίλους μου. Τους ένιωθα κολλητούς μου και από αυτο που θα σας Διηγηθώ πραγματικά ένιωσα ότι με έπιασαν κορόιδο και ότι όλο αυτό το φιλικό που υπήρχε αναμεσά μας ήτανε για να μπορέσουν να με πείσουν να αγοράσω τον ενισχυτή ( τριννοβ ) από τον φίλο τους στον τέρμα το γκάζι.

Ο Μηχαλης ( δεν είχαμε καμία φιλική επαφή ποτέ με τον Μηχαλη) ήταν η Εποχή που ήθελε να αναβαθμίσει τον τριννοβ αλτιτιουτ 16 στο μεγαλύτερο μοντέλο. Ταυτόχρονα ο Κώστας και ο Δημήτρης προσπαθούσαν να μου πουν και να με πείσουν ότι για τα ηχεία που έχω και τους ενισχυτές που έχω η επιλογή του τρινοβ είναι μονόδρομος κάτι το οποίο το πέτυχαν. Μέχρι εκεί όλα καλά δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα και όλα φαινόταν να είναι σωστά. Το άσχημο στην υπόθεση είναι ότι ο Κώστας ο Δημήτρης και ο Μιχάλης είχαν αγοράσει τους συγκεκριμένους προενισχυτές προς 10.500 € έκαστος μαζί με το μικρόφωνο, ένα μικρόφωνο , όλα καινούργια.

Εγώ πλήρωσα τον μεταχειρισμένο προενισχυτή του Μιχάλη 12 χιλιάρικα μετρητά.( χωρίς μικρόφωνο ) Αυτό εμένα μου φάνηκε εκμετάλλευση για κάποιους άλλους μπορεί να μην είναι …..δυστυχώς εγώ το παρεξήγησα και από τότε έχω έναν εκνευρισμό Για το συγκεκριμένο θέμα που μου βγαίνει άσχημα σε κάποιες περιπτώσεις .

Όλα αυτά και κυρίως η κακία που ένιωσα με έχουν κάνει να μη θέλω να συμμετάσχω στο avsite και να απέχω .

….και το ότι τώρα ξανά προσπάθησα να αντιδράσω στα παράλογα μηνύματα που διαβάζω εναντίον των πικάπ να ξαναγράψω με έχουν κάνει να το μετανιώσω και πάλι.








--------------------------------------------------------------------------

 

P

PMC

Guest
δεν έγραψα πουθενά ότι ανήκεις σε κάποιο παρεάκι
αναφέρθηκα στο γιατί δεν σχολιάζεις την ταμπακιέρα....τον χυδαίο υβριστικό τρόπο που χρησιμοποιούν όλοι αυτοί που υπερασπίζεσαι.... αντικειμενικά πάντα
Πες μου σε παρακαλώ , ο χυδαίος και υβριστικός είμαι εγώ ?
είχα ρεπό αυτές τις μέρες ….δεν μετράει


για το παρεάκι δεν ακούω κουβέντα όμως «αντικειμενικέ»
το παρεάκι είμαι εγώ και ποιος άλλος ?
265FC4AA-873C-4A95-8494-D2B7E199E73F.jpeg



Μήπως εννοείς το Λέανδρο όποιος έχει προκληθεί από το πρωί χυδαία ……και μπράβο στον άνθρωπο που δεν έχει αντιδράσει και δεν έχει μπλέξει πάλι με άσχημες καταστάσεις?
 
Last edited by a moderator:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Μηνύματα
37.638
Reaction score
77.059
Πες μου σε παρακαλώ , ο χυδαίος και υβριστικός είμαι εγώ ?


το παρεάκι είμαι εγώ και ποιος άλλος ?
αναφέρομαι στον Μπουκάλη...που σαπορτάρεις ως θύμα...ενω από την στιγμή που ξεκίνησε να γράφει αυτές τις μέρες θα έπρεπε να είχε μαζέψει τρις ισόβια μπαν για το λεξιλόγιο και την συμπεριφορά του(τα οποία και χαρίστηκαν)..και τα οποία προσπερνάς και δεν δείχνεις να σε ενοχλουν καθόλου.....


στα υπόλοιπα θα σου απαντήσω σε λίγο
 

P

PMC

Guest
5BCB2427-A211-4A5C-A389-489AA9B8016A.jpeg
11018187-CF26-4316-BF27-F17E0962B254.jpeg



Εσυ έπρεπε να το πάρεις πίσω αυτή την μ@λ@κια που έγραψες αλλά δυστυχώς δεν έχω την δύναμη να καταφέρω τίποτα εναντίον σου ……έχεις την εύνοια της διοικήσεως . Να σε χαίρονται.


καλο σας βράδυ .
Γιαννης.
 

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Μηνύματα
27.245
Reaction score
78.922
Να με συγχωρείς Τζιο, αλλά κακώς μας εμπλέκεις στην αγοραπωλησία που ειχες με τον Μιχάλη.
  • Πρώτον, η τιμή που τον πήρες ήταν κανονική για μεταχειρισμένο. Δεν νομίζω να πωλούνται φτηνότερα.
  • Δεύτερον, εμείς δεν καθορίσαμε την τιμή, και δεν μας πέφτει και κανένας λόγος. Μεγάλα παιδιά είστε.
  • Τρίτον, εμείς κάναμε power buy 4 τεμάχια, απο πωλητή φίλο μας. Απο που κι ως που θα επωφεληθείς εσύ απο αυτήν την έκπτωση;
  • Αν ήθελες, μπορούσες να τον πάρεις καινούργιο, δεν στο απαγόρευσε κανείς. Ή μεταχειρισμένο απο αλλού, προφανώς ακριβότερα. Οπότε;
  • Κατά την γνώμη μου ευνοηθήκατε και οι δυο την συγκεκριμένη στιγμή. Αλλά δεν με αφορά.
  • Η συμβουλές μου (και του Εαρ) είχαν να κάνουν μόνο με το τι θεωρούμε καλύτερη επιλογή, και σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να ισχυριστείς πως είχαν να κάνουν μόνο με τον Τρίνοβ, ή πως σταμάτησαν μετά.
Συνεχίσαμε την συζήτηση με 49 συνολικά σελίδες pm για πολλές επιλογές σου, οι περισσότερες απο αυτές για ενάμιση χρόνο μετα την αγορά του Τρίνοβ. Δείχνει αυτο πρόθεση να σε κοροϊδέψουμε ή να βοηθήσουμε;
 

P

PMC

Guest
αναφέρομαι στον Μπουκάλη...που σαπορτάρεις ως θύμα...ενω από την στιγμή που ξεκίνησε να γράφει αυτές τις μέρες θα έπρεπε να είχε μαζέψει τρις ισόβια μπαν για το λεξιλόγιο και την συμπεριφορά του(τα οποία και χαρίστηκαν)..και τα οποία προσπερνάς και δεν δείχνεις να σε ενοχλουν καθόλου.....


στα υπόλοιπα θα σου απαντήσω σε λίγο
Σε όλους αυτούς που του κάνουν μπουλινγκ , τι έπρεπε να έχεις κάνει ?
Πως μπορείς και τα βλέπεις τόσο μονόπλευρα?
 

Μηνύματα
7.234
Reaction score
11.774
Σε όλους αυτούς που του κάνουν μπουλινγκ , τι έπρεπε να έχεις κάνει ?
Πως μπορείς και τα βλέπεις τόσο μονόπλευρα?
Bullying από ποιας άποψης?
 

Μηνύματα
3.764
Reaction score
6.732
Έλα παιδιά ψυχραιμία. Πιο πίσω υπάρχει γραμμένο ότι στα τελευταία τραγούδια του δίσκου το πικάπ παίζει χειρότερα😁😁
Μάλλον εκεί ξεκινάει και πιάνει χειρόφρενο. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση..🤣🤣🤣🤣
Τι τρινόβ. Τι σαμπ. Ποιος Λέανδρος !!
Μιλάμε ότι έχει περάσει σε άλλη διάσταση αυτή που πάει στα clouds!!
Α ρε Τζιο!!
Χαχαχαχαχαχαχαχα
 


daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Μηνύματα
37.638
Reaction score
77.059
View attachment 252099 View attachment 252100


Εσυ έπρεπε να το πάρεις πίσω αυτή την μ@λ@κια που έγραψες


καλο σας βράδυ .
Γιαννης.
ίσα ίσα...δεν το είχα προσέξει...ήμουν με κινητό
και σου έγραψα

screenshot-www.avsite.gr-2022.05.22-23_39_56.png

View attachment 252099 View attachment 252100

αλλά δυστυχώς δεν έχω την δύναμη να καταφέρω τίποτα εναντίον σου ……έχεις την εύνοια της διοικήσεως . Να σε χαίρονται.
η γνωστη αυτοθυματοποίηση-τζιοβανέζικα..κάθε χρόνο κάνετε αντάμωμα εδώ μέσα με τα ίδια και τα ίδια...οι αμόλυντοι

ε ναι αυτό φταίει πάντα

10 χρόνια στο avsite έχω τσιμπήσει καμιά 15 γουόρνινγκς και 2-3 μπανακια....έχω μεγάλη εύνοια
 

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Μηνύματα
37.638
Reaction score
77.059
Σε όλους αυτούς που του κάνουν μπουλινγκ , τι έπρεπε να έχεις κάνει ?
Πως μπορείς και τα βλέπεις τόσο μονόπλευρα?
μονόπλευρα?
έχεις διαβάσει τι έχει ξεστομίσει χωρίς να προκληθεί από κανέναν?
ήδη είναι παράνομος μόνο και μόνο που γράφει εδώ μέσα....για πολλαπλούς λογαριασμούς
αυτό δεν το μετράμε? εδώ γιατί δεν λες ότι είναι ευνοημένος από την διοίκηση?

πριν καθε μήνυμα θα έπρεπε να γράφει ΄΄ευχαριστώ το γλυκύτατο avsite που μου επιτρέπει την συμμετοχή΄΄
 

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Μηνύματα
27.245
Reaction score
78.922
Αν θες να ασχοληθείς με το ρουμ τριμεντ θα πρέπει να βάλεις πολλές μονάδες και να καλύψεις σχεδόν όλο τον χώρο ακροασης. Με λίγες όπως εγώ μη περιμένεις πολλά πράγματα. Αυτές οι απόψεις ήταν προσωπικές και σκοπό είχαν να προετοιμάσουν κάποια μέλη να μη περιμένουν θαύματα από λίγες μονάδες….
Αυτά που λες δεν είναι λάθος, συμφωνώ, και τα έχουμε γράψει πολλάκις. Ο χώρος σου είναι πολυ μεγάλος, και χρειάζεται πολλά κομμάτια. Όμως οι μετρήσεις σου έδειξαν μετρήσιμη και σημαντική βελτίωση. Τις έχω, εχουν ανέβει και τις εκτιμάς λάθος. Δεν άκουσα πως παίζει μετά τα treatments, αλλά μπορώ να φανταστώ.

Παραπάνω δεν ξέρω αν θα έβαζα εγω στην θέση σου, το αισθητικό αποτέλεσμα είναι μια χαρα ως έχει.
Ο χώρος ως οικογενειακό σαλόνι εχει περιορισμούς, γνωστό αυτό. Δεν ειναι dedicated.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μετανιώσει για την απόκτηση τους και το αποτέλεσμα με sub είναι εντυπωσιακό .
Εμενα μου αρέσει και ας είναι υπερβολή .
Τα εχεις ξαναγράψει. Να μην τα ψάχνω, αλλά οταν τα πήρες ελεγες πως ακόμα και τα μεγάλα ηχεία που εχεις ευνοήθηκαν απο τα σαμπ ως αποτέλεσμα.
Με μια λεπτομέρεια: το ενα απο τα δυο, το αριστερό, εχει μεγάλη ακύρωση στην πρώτη οκταβα λόγω θέσης, οπότε ουσιαστικα εχεις ενα. Δύσκολο να μπει αλλού, το ξέρω, αλλά έτσι εχουν τα πράγματα.
Και τέλος, δεν έπρεπε να πάρεις ported.
Ακόμα και έτσι όμως είσαι ικανοποιημένος απο το τι ακούς με τα σαμπς.

Συνολικά κρίνω πως η συμπεριφορά σου απέναντι μου είναι απαράδεκτη και αχάριστη.
Αυτά.
Το πικαπ καλά έκανα και το πούλησα γιατί δεν ήταν σωστό ηχητικά και δεν ταίριαζε με το υπόλοιπο σύστημα.
Οπότε αυτο που έγραψες νωρίτερα ηταν ανακρίβεια. Σωστά;
Η αποστροφή του στα πικαπ ήταν γνωστή και δεν έχανε ευκαιρία που να μην τα κατηγορησει.
Ναι, εντάξει, αλλά εχω πικαπ και δεν το πουλάω. Και το ξέρεις. Οπότε;
 

Μηνύματα
4.461
Reaction score
7.732
Έλα παιδιά ψυχραιμία. Πιο πίσω υπάρχει γραμμένο ότι στα τελευταία τραγούδια του δίσκου το πικάπ παίζει χειρότερα😁😁
Μάλλον εκεί ξεκινάει και πιάνει χειρόφρενο. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση..🤣🤣🤣🤣
Τι τρινόβ. Τι σαμπ. Ποιος Λέανδρος !!
Μιλάμε ότι έχει περάσει σε άλλη διάσταση αυτή που πάει στα clouds!!
Α ρε Τζιο!!
Χαχαχαχαχαχαχαχα
Υπάρχει εξυπνε γραμμένο διότι άτομα που ασχολούνται επαγγελματικα με το ρεμαστερινγκ και την κοπή βινυλιων προσπάθησαν κομμάτια που είναι πλούσια σε μπάσο να τα επανατοποθετησουν σε οποιοδήποτε άλλο μέρος πέρα από τα τελευταία αυλάκια του δίσκου.
Άμα είσαι άσχετος με το αντικείμενο καλύτερα να μασας
Συνολικά κρίνω πως η συμπεριφορά σου απέναντι μου είναι απαράδεκτη και αχάριστη.
Αυτά.
Συμφωνώ, σε βοήθησε Τζιοβάνι αφιλοκερδώς.
 
Last edited:

Μηνύματα
4.461
Reaction score
7.732
Πάντως για να ξεκαθαρίσω την θέση μου, αν και δεν ενδιαφέρει κανέναν :biggrin:
Εγω θέλω να γράφουν όλοι και ο Λέανδρος και ο Τζιοβάνι και ολοι και ας με κράζουν👍
Σε κάποια σημεία σύμφωνω με τον Τζιο σχετικά με τον Μοντερειτορ και για κάποιους που καβαλησαν το καλάμι
 


mouseslept

Buckalis Επαγγελματίας
Μηνύματα
425
Reaction score
343
View attachment 252099 View attachment 252100


Εσυ έπρεπε να το πάρεις πίσω αυτή την μ@λ@κια που έγραψες αλλά δυστυχώς δεν έχω την δύναμη να καταφέρω τίποτα εναντίον σου ……έχεις την εύνοια της διοικήσεως . Να σε χαίρονται.


καλο σας βράδυ .
Γιαννης.
εδώ συμφωνώ κ εγώ
κάμερα σε μένα....
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!
 

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Μηνύματα
37.638
Reaction score
77.059
View attachment 252098


Μήπως εννοείς το Λέανδρο όποιος έχει προκληθεί από το πρωί χυδαία ……και μπράβο στον άνθρωπο που δεν έχει αντιδράσει και δεν έχει μπλέξει πάλι με άσχημες καταστάσεις?
ο οποίος Λέανδρος μπορεί να μην γράφει...αλλά με την πρώτη ευκαιρία κάνει αισθητή την παρουσία του κερνώντας ειρωνεία με γελάκια
αλλά ούτε αυτό μετρά ως αιτία για κάποια αντίδραση κατ εσένα
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.314
Μηνύματα
2.858.223
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top