Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
23.478
Με τον Γιώργο έχετε ποτέ "διασαυρωθεί" πουθενά Κε Χρήστο. ? Έχει και γαμώ την προσωπική συλλογή παλιών λαικών οργάνων.

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.666
οχι ο Ζωρζ ειναι πολυ καλος τον εχω ακουσει ζωντανα αρκετες φορες

Reaction score
23.478
οχι ο Ζωρζ ειναι πολυ καλος τον εχω ακουσει ζωντανα αρκετες φορες
Μιλάμε ιστορικός. Δεν μπορείς να φανταστείς τι αρχείο έχει. Όποτε θές να συζητήσεις πως ήταν πραγματικά οι στίχοι και οι αυθεντικές εκτελέσεις περνάς απο τον Τζώρτζη μια βόλτα να το συζητήσεις.

Τα διιανθίζει λίγο παραπάνω αλλά ... ΟΚ χαλάλι του χα χα.

Reaction score
23.478
ΟΧΙ ΟΧΙ ξενερωτους τι να τους κανουμε :wink:
Ωραίο η Ελληνική απόλαυσις.

Αυτο το είδς μιας και είμαστε σε Χαι Φαι σάιτ ? χα χα

++Οι εγγραφες γι' αυτόν το δίσκο έγιναν σ' ένα μονωμένο δωμάτιο,μ' ένα ηχοληπτικό σύστημα που ονομάζεται BLOOM LANE. Στο σύστημα αυτό, τα τραγούδια και η μουσική γράφονται μέσo ενός διπλού μικροφώνου ή δύο απλών, που συλλαμβάνουν τον ήχο, παίρνοντας τη θέση των ανθρώπινων αυτιών στην ταινία ενός stereo μαγνητοφώνου REVOX 700. Αυτή η ταινία είναι το MASTER ΤΑΡΕ, η μήτρα από την οποία έγινε αυτός ο δίσκος. Θεωρητικά, με αυτό το σύστημα, έχεις μια τόσο πιστή ηχητική εικόνα, όσο αν βρίσκεσαι στο χώρο της εγγραφής και ο ήχος σου γίνεται σαν του αυθεντικού ρεμπέτικου που ακούμε από τα 78άρια.++

Υ.Γ:
Τώρα να κάνεις τον χώρο σου να παίζει ιμέρσιβ δικάναλο, είναι όπως καταλάβαίνεις το αντίθετο του μόνιτορ ηχείου και ήχου. Στο ιμέρσιβ ακούς το δικό σου δωμάτιο (καλά ίσως αλλά όπως και να έχει το δικό σου) και με μόνιτορ pro ηχείο ακούς το δωμάτιο της ηχογράφησης.

Τα πετάει (ίσως) κάπως γλυκά ο wnet απο ότι είδα, αλλά δεν είμαι σίγουρος εαν ξέρει και τι πετάει. :D Λές να ξέρει ? χα χα

Last edited:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.666
++Οι εγγραφες γι' αυτόν το δίσκο έγιναν σ' ένα μονωμένο δωμάτιο,μ' ένα ηχοληπτικό σύστημα που ονομάζεται BLOOM LANE. Στο σύστημα αυτό, τα τραγούδια και η μουσική γράφονται μέσo ενός διπλού μικροφώνου ή δύο απλών, που συλλαμβάνουν τον ήχο, παίρνοντας τη θέση των ανθρώπινων αυτιών στην ταινία ενός stereo μαγνητοφώνου REVOX 700. Αυτή η ταινία είναι το MASTER ΤΑΡΕ, η μήτρα από την οποία έγινε αυτός ο δίσκος. Θεωρητικά, με αυτό το σύστημα, έχεις μια τόσο πιστή ηχητική εικόνα, όσο αν βρίσκεσαι στο χώρο της εγγραφής και ο ήχος σου γίνεται σαν του αυθεντικού ρεμπέτικου που ακούμε από τα 78άρια.++
Με εστειλες μρε THVA δεν περιμενα να γνωριζεις τοσο βαθεια το θεμα:hi::drinks::party:

Reaction score
23.478
Α, να μην ξεχάσω. Όλοι οι σταθμοι έχεις δίκιο (κάπου είπες) είναι σκατά και κομπρέστ αλλά όχι τόσο η ERA 3 .

Ας ανοίξω να ακούσω , παίζει τώρα :

Με εστειλες μρε THVA δεν περιμενα να γνωριζεις τοσο βαθεια το θεμα:hi::drinks::party:
Κάτω το γράφει, σε αυτό που μου πόσταρες Κε Χρήστο. Πάτα εκεί που λέει show more στην κύρια περιγραφή.

Τα παιδιά παίζουν αυθεντικά.

Reaction score
23.478
μονο το τριτο και το δευτερο μετα η φρικτη IDIOD ραδιο φονια :wink:
Ναι

ΥΓ: Αυτά για το REVOX τα ξέρει ο τεχνικός σύμβουλος του νήματος ο Κος Μάρκου (κάπου πήρε το μάτι κάτι ωραίες αναλύσεις που έκανε, κάπου αλλού). :)

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.666
Ειναι αντιριξιας ;) αλλα παραδεχεται οτι σαν το μαγνητοφωνο ανοιχτης ταινιας δεν υπαρχει τιποτα αλλο να πεζ καλυτερα🙂

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.165
Members
38.539
Νεότερο μέλος
johngala