Tesla



alexis

Reticular Activating System
Μηνύματα
19.766
Reaction score
33.614
Για την RDW και την Tesla είχα γράψει εδώ.

Από ότι φαίνεται, και μετά την χθεσινή ανακοίνωση της Tesla, η RDW δεσμεύεται να εξασφαλίσει άδεια εξαίρεσης του Supervised FSD για την Ολλανδία μέχρι τον Φεβρουάριο του 2026. Αν τα καταφέρει ανοίγει ο δρόμος και για την υπόλοιπη Ευρώπη, καθώς είναι η αρμόδια αρχή που θα καταθέσει την σχετική αίτηση στην ΕΕ.

Για να δούμε θα τα καταφέρει; Και αν ναι θα είναι γενικής χρήσης ή διετής δοκιμαστική χρήση; Ακόμη και το δεύτερο είναι θετική εξέλιξη.
 
Last edited:


Μηνύματα
516
Reaction score
170
Ευχάριστα τα νέα για την Ολλανδία, αλλά για την υπόλοιπη Ευρώπη η ανακοίνωση λέει εμμέσως πλην σαφώς ότι θα πρέπει να περιμένουμε καθυστερήσεις. Η Τέσλα αρνείται να κάνει το FSD σύμφωνο με τους σχετικούς νόμους, καθώς θεωρεί ότι θα το υποβαθμίσει κάτι τέτοιο και έτσι θα κυνηγήσει εξαιρέσεις κατά περίπτωση (τις οποίες υποθέτω δεν είναι καν δεδομένο ότι θα τις λάβει).

Tesla Europe said:
Some of these regulations are outdated and rules-based, which makes FSD illegal in its current form. Changing FSD to be compliant with these rules would make it unsafe and unusable in many cases. While we have changed FSD to be maximally compliant where it is logical and reasonable, we won't sacrifice the safety of a proven system or materially deteriorate customer usability. As a result, we are gathering evidence to get exemptions on a specific rule-by-rule basis. Unfortunately, the real world fleet-proven safety wins alone are considered insufficient.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.713
Μηνύματα
3.061.474
Members
38.602
Νεότερο μέλος
Panagiotis I.
Top