Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
23.478
μονο το τριτο και το δευτερο μετα η φρικτη IDIOD ραδιο φονια :wink:
Το τρίτο παίζει κλασική και είναι καλές εγγραφές. Όταν δε , παίζουν λάιβ απο το στουντιο C π.χ. καμια φορά είναι απόλαυση. (όχι κοσέρβα). Το δεύερο καλό αλλά με αυτά τα ροκ που παίζει κλπ , τι να ακούσιες σούπα, κομπρσαρισμένα.

Είναι μόνο για ενεργά εκει χα χα χα χα ;) :D
Ειναι αντιριξιας ;) αλλα παραδεχεται οτι σαν το μαγνητοφωνο ανοιχτης ταινιας δεν υπαρχει τιποτα αλλο να πεζ καλυτερα🙂
Κάτσε να δούμε τι βρίσιμο θα φάμε μόλις μπεί. :)

Σήμερα Παρασκευή , κάπου θα γλεντάει, δεν θα μπεί. Να για αυτόν είναι η ζωή χα χα.

Last edited:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.666
ΝΑΙ για το δευτερο το παρατηρησα κι εγω αρχισαν σιγα σιγα να βαζουν μ@κιες;)
ΔΕΝ λεω ποιες ειναι αυτες γιατι θα μου κανουν επιθεση οι Αγριοι🙂

Reaction score
23.478
ΝΑΙ για το δευτερο το παρατηρησα κι εγω αρχισαν σιγα σιγα να βαζουν μ@κιες;)
ΔΕΝ λεω ποιες ειναι αυτες γιατι θα μου κανουν επιθεση οι Αγριοι🙂
Όταν βάζουν, Ελληνικά με καλές εγγραφές, καλά παίζει.

Κάτι ρόκ συνηθως πάντα σούπα.

Το Τρίτο παίζει και βινύλιο, πολλές φορές στην κλασική. Φαντάσου, να πάρουν πρέφα ότι ακούμε Ραδιοφωνο + βινύλιο (απο αυτό). :D Θα μας κρεμάσουν χα χα.

wnet

Nearfield
Reaction score
18.520
I'm gonna swing from the cantilever
From the cantilever
I'm gonna live like tomorrow doesn't exist
Like it doesn't exist
I'm gonna blow up the speakers in the night
Feel the woofers as they burn
I'm gonna swing from the cantilever
From the cantilever

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.666
την τουτο μρε αρχιτρανσμεταλοφρικουλα βρε δολοφονε της μουσικης :gamer: :):wink:
πρεπει να ανοιξουμε ενα νεο νημα και η ονομασια αυτου
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ να μαζευτειτε ολοι να λετε τον πονο σας
αλλο ηθελα να γραψω φοβαμαι ομως και δεν το γραφω;):gamer::errwhat:
το ποιημα :errwhat: ειναι δικο σου;;; :p καλο:D σουρεαλ η πελε μαυρα;)

Last edited:

Reaction score
29.775
Ωραίο η Ελληνική απόλαυσις.

Αυτο το είδς μιας και είμαστε σε Χαι Φαι σάιτ ? χα χα

++Οι εγγραφες γι' αυτόν το δίσκο έγιναν σ' ένα μονωμένο δωμάτιο,μ' ένα ηχοληπτικό σύστημα που ονομάζεται BLOOM LANE. Στο σύστημα αυτό, τα τραγούδια και η μουσική γράφονται μέσo ενός διπλού μικροφώνου ή δύο απλών, που συλλαμβάνουν τον ήχο, παίρνοντας τη θέση των ανθρώπινων αυτιών στην ταινία ενός stereo μαγνητοφώνου REVOX 700. Αυτή η ταινία είναι το MASTER ΤΑΡΕ, η μήτρα από την οποία έγινε αυτός ο δίσκος. Θεωρητικά, με αυτό το σύστημα, έχεις μια τόσο πιστή ηχητική εικόνα, όσο αν βρίσκεσαι στο χώρο της εγγραφής και ο ήχος σου γίνεται σαν του αυθεντικού ρεμπέτικου που ακούμε από τα 78άρια.++

Υ.Γ:
Τώρα να κάνεις τον χώρο σου να παίζει ιμέρσιβ δικάναλο, είναι όπως καταλάβαίνεις το αντίθετο του μόνιτορ ηχείου και ήχου. Στο ιμέρσιβ ακούς το δικό σου δωμάτιο (καλά ίσως αλλά όπως και να έχει το δικό σου) και με μόνιτορ pro ηχείο ακούς το δωμάτιο της ηχογράφησης.

Τα πετάει (ίσως) κάπως γλυκά ο wnet απο ότι είδα, αλλά δεν είμαι σίγουρος εαν ξέρει και τι πετάει. :D Λές να ξέρει ? χα χα
Aυτό λες ?

Reaction score
23.478
Aυτό λες ?

Δεν ξέρω , αυτοί τα λένε στο βίντεο (του 1984 είναι) που πόσταρε ο Κο Χρήστος. Χτύπα show more.

Εγω περίμενα εσυ να μας πείς :) Αλλά λίγο που κοίταξα, αυτό είναι μάλλον και το γραφουν λάθος

Reaction score
29.775
Η τεχνική του blumlein ήταν δύο μικρόφωνα καρδιοειδή (για την ακρίβεια figure 8) σε χιαστή 90 μοιρών τοποθέτηση .
Τα λέει το άρθρο.
Παλιό κόλπο ,αλλά πόλύ έξυπνα υλοποιημένο.
περιμενω εναγωνιως να μας πει ;)
Σιγά θα πάθεις τίποτα.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.674
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Έλα, εδώ είσαι. Πήγαινε σε όποια σελίδα θέλεις που έχει post τραγούδια από τον @PAULT ή τον @cosmarpan. Άντε, τι κάθεσαι; Πήγαινε! Άκου! Και μετά έλα να μας πεις για την εμπειρία σου...:sneaky:

Reaction score
23.478
Ε, αποδεδειγμένα πλέον, εσυ θες να μας τον πεθάνεις τον Κο Χρήστο. Τι να σου πω ? χα χα

Reaction score
23.478
την τουτο μρε αρχιτρανσμεταλοφρικουλα βρε δολοφονε της μουσικης :gamer: :):wink:
πρεπει να ανοιξουμε ενα νεο νημα και η ονομασια αυτου
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ να μαζευτειτε ολοι να λετε τον πονο σας
αλλο ηθελα να γραψω φοβαμαι ομως και δεν το γραφω;):gamer::errwhat:
το ποιημα :errwhat: ειναι δικο σου;;; :p καλο:D σουρεαλ η πελε μαυρα;)
Ο Βhutia (ποιός το πρωτοξεκίνησε δεν ξέρω) έχει κάνει σχολή και γίναν όλοι στιχουργοί. Wnet, N.K. oldy, και τόσα άλλα νέα ταλέντα. :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.161
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound