Ποδήλατο

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.318
Συμφωνώ αλλά ο καθένας με τη τρέλατ.
Έχουν απίστευτη τρέλα αυτοί Αλεξ, είναι μια εμπειρία που προσωπικά τη έζησα μια φορά, είχα πάει με κάτι ζουρλούς στη λίμνη δόξα από Αθήνα.
Στη εκκίνηση έβλεπες ενθουσιασμό και στο τερματισμό ψόφια κορμιά που δεν μπορούσαν να σταθούν όρθιοι, ένας από αυτούς και εγω :roflmao:
Μα κι εγώ διαφωνώ επειδή έχω την τρέλα μου, σε άλλη κατεύθυνση όμως. :biggrin:

Για να το κάνω πιο συγκεκριμένο, γελάω με την τρέλα που έχει ως μοναδικό στόχο την ταλαιπωρία και την όποια ψυχολογική ευχαρίστηση προσφέρει αυτό. Καθαρός και αγνός μαζοχισμός. Εγώ είμαι σαδιστής για να ξέρεις. 😍

Reaction score
20.720
Εμένα με ευχαριστεί να κάνω και πολλά χιλιόμετρα, αλλά νομίζω οτι το όριο μου είναι τα 200 (165 έχω κάνει ως τώρα, ούτε καν 200), δηλαδή να βγαίνουν σε μισή μέρα. Διαδρομές που απαιτουν και πολύωρη νυχτερινή ποδηλασία, ύπνο με το ζόρι, και ξύπνημα την αλλη μέρα για συνέχεια, είναι μεγάλη ταλαιπωρία για μένα, δεν θα το έκανα.

Reaction score
4.587
Μπορεί να σας φαίνεται εντυπωσιακό, και να είναι στα μάτια των "κοινών" ποδηλατών, αλλά έχοντας γνωρίσει αρκετούς μπρεβετάδες τον τελευταίο καιρό σας λέω πως είναι μία μέτρια επίδοση. Δε γνωρίζω την ποιότητα του οδοστρώμματος αλλά η διαδρομή είναι πολύ εύκολη για μπρεβέ (συνήθως έχουν από 1000μ -1500μ υψομετρικά ανά 100χλμ) και είναι οριακά μέσα στο χρόνο (τα 600χλμ μπρεβέ έχουν όριο τις 40 ώρες).

Φανταστείτε λοιπόν τι σημαίνει μεγάλη επίδοση :p

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.593
Σώτο οι πρεβετάδες είναι στο θκότους κόσμο. Το ζούνε πραγματικά όλο αυτό, είναι συνήθως άνθρωποι της διπλανής πόρτας και κυρίως της ρουτίνας.
Πολλές φορές που συζητάω μαζί τους μου δίνουν τη εντύπωση πως άμα δεν κάνουν ένα από αυτά τα πρεβέτ θα οδηγηθούν στο ψυχιατρείο. Είναι μιάς μορφής εκτόνωση

Reaction score
4.587
Δε μιλάμε για "ένα από τα μπρεβέ". Ο στόχος είναι πάντα το super randonneur, το έπαθλο δηλαδή που παίρνεις αν ολοκληρώσεις 200, 300, 400 καιι 600 χλμ μπρεβέ την ίδια σεζόν! Είναι τρελοί και είναι περισσότεροι από όσους νομίζετε.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.593
Για την ηθελημένη ταλαιπώρια το έγραψα. :biggrin:
Δεν είναι ταλαιπωρία αυτό, τους δίνει ψυχική ηρεμία και δύναμη να συνεχίσουν τη καθημερινότητα.
Ταλαιπωρία είναι να ψάχνεις τα βελούδινα πρίμα απ'τα καλώδια :biggrin:

Reaction score
20.720
Ταλαιπωρία σήμερα, αλλά το φχαριστήθηκα κιόλας (με δύο μπύρες, καφέ και λίγο ρακόμελο)! Αλλάζω χθες πίσω ρότορα και τακάκια (όχι μαμάς, coolstop), αλλά δεν δίνω σημασία ότι έβρισκαν, και κολλούσε ο τροχός. Λέω θα φτιάξει μετά από μερικά χιλιόμετρα τριβής. Αμ δε...

Ξεκινώ σήμερα για ένα ωραίο γύρο, και από την αρχή ήταν λες και είχα ένα φορτίο πίσω αρκετά κιλά να τραβώ! Φυσικά ο δίσκος έβρισκε συνέχεια, και με την τριβή και τη θερμοκρασία είχε και διαστολή, οπότε ήταν χειρότερα από αυτό που υπολόγιζα! Είχα σκοπό να φτάσω Ασκύφου, Ίμπρο, πάνω προς Καλλικράτη (επίπονη διαδρομη μέχρι τα 1100μ) και επιστροφή από Αργυρούπολη.

Στην ανηφόρα όμως από Βρύσες τα πράγματα έγιναν αβάστακτα. Οπότε φτάνω μέχρι διασταύρωση για Αλίκαμπο, και λέω δεν πάω να κάτσω εκεί πάνω να πιω μια μπύρα, και να βρω και κανά κατσαβίδι να ρυθμίσω τα τακάκια; Όντως, πήγα, έκατσα, βρήκα κατσαβίδι, ρύθμισα τακάκια και δαγκάνα, και όλα ωραία. Αλλά βρήκα και παρέα, και με το μπλα μπλα και τις δύο μπύρες, πέρασε η ώρα. Οπότε για όλη την διαδρομή δεν υπήρχε χρόνος. Ανέβηκα μετά μέχρι το οροπέδιο της Κράπης, καφεδάκι, άλλη κουβέντα εκεί, ένα ρακόμελο στο τέλος, και πίσω, από Γεωργιούπολη τώρα.

Και επειδή όταν κάτι δεν πάει από την αρχή καλά, συνεχίζεται κι έτσι, στο ανέβασμα προς Βάμο λέω δεν παίρνω ένα στενάκι, να γλιτώσω κάτι στροφές (πρώτη φορά το πήρα), όντως το παίρνω, αλλά εκεί με περίμενε ένας σκύλος στην ανηφόρα, με παίρνει από πίσω, και μου ρίχνει και δύο τρεις ξώφαλτσες δαγκωματιές στη γάμπα (μικρό γδαρσιματάκι έγινε)! Τέλεια πήγε, πρώτη φορά με προλαβαίνει σκύλος! :gamer: :p :roflmao:

alikambos.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.593
Γ@μημενα σκλιά και γ@μημενα δισκόφρενα.
Ο Σώτος είναι κομάντο, δεν μασάει!! :thumbsup:

Reaction score
20.720
Επίσης γμν ηλιθιότητα μου, να μην σκεφτώ χθες το βράδυ να ρυθμίσω σωστά και την δαγκάνα! :headbang::geek:

Για να καταλάβεις Χρήστο, σε ελεύθερο γύρισμα της πίσω ρόδας, ούτε μισή στροφή δεν έκανε! Καταλαβαίνεις τι επιπρόσθετη αντίσταση έφερνε... o_O:o

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.593
Εγω πάλι δεν έχω να πω και πολλά για τη σημερινή προπόνηση, έβαλα το κεφάλι κάτω και έκανα τα θκάμ.
IMG_20220612_210621.jpg

Λόγο τριημέρου δεν είχε ντίπ κίνηση στους δρόμους και ήταν απλά μαγικά!

Κουμπωσα και σε mode χαλαρού παλμού
IMG_20220612_212002.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.593
Επίσης γμν ηλιθιότητα μου, να μην σκεφτώ χθες το βράδυ να ρυθμίσω σωστά και την δαγκάνα! :headbang::geek:

Για να καταλάβεις Χρήστο, σε ελεύθερο γύρισμα της πίσω ρόδας, ούτε μισή στροφή δεν έκανε! Καταλαβαίνεις τι επιπρόσθετη αντίσταση έφερνε... o_O:o
Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες!
Τι να πούνε και οι άλλοι που στις καταβάσεις στραβωνουν οι δίσκοι από τις θερμοκρασίες...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.818
Members
38.498
Νεότερο μέλος