bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 53.593
Εκκίνηση όλα αυτά τα πρεβέτ έχουν από τη Ελευσίνα, η χάραξη βγαίνει από παράπλευρους δρόμους και μαζεύονται περισσότερα χλμ.
Εκκίνηση όλα αυτά τα πρεβέτ έχουν από τη Ελευσίνα, η χάραξη βγαίνει από παράπλευρους δρόμους και μαζεύονται περισσότερα χλμ.
Μα κι εγώ διαφωνώ επειδή έχω την τρέλα μου, σε άλλη κατεύθυνση όμως.Συμφωνώ αλλά ο καθένας με τη τρέλατ.
Έχουν απίστευτη τρέλα αυτοί Αλεξ, είναι μια εμπειρία που προσωπικά τη έζησα μια φορά, είχα πάει με κάτι ζουρλούς στη λίμνη δόξα από Αθήνα.
Στη εκκίνηση έβλεπες ενθουσιασμό και στο τερματισμό ψόφια κορμιά που δεν μπορούσαν να σταθούν όρθιοι, ένας από αυτούς και εγω![]()
Για την ηθελημένη ταλαιπώρια το έγραψα.Αν πας από τον αυτοκινητόδρομο, όχι γυρω γύρω την Πελοπόννησο (Πάτρα, Πύργος, Καλαμάτα)...
Και με το αυτοκίνητο να το έκανε πάλι θα κορόιδευα.Όποιος ψάχνει πραγματική και αυθεντική τρέλα πάνω σε ποδήλατο μπορεί να ακολουθήσει τον Γιάννη View attachment 254657 View attachment 254659
Δεν είναι ταλαιπωρία αυτό, τους δίνει ψυχική ηρεμία και δύναμη να συνεχίσουν τη καθημερινότητα.Για την ηθελημένη ταλαιπώρια το έγραψα.![]()
Βγήκε να κάνει λίγο ποδήλατο εδώ ο φίλοςView attachment 254650
Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες!Επίσης γμν ηλιθιότητα μου, να μην σκεφτώ χθες το βράδυ να ρυθμίσω σωστά και την δαγκάνα!
Για να καταλάβεις Χρήστο, σε ελεύθερο γύρισμα της πίσω ρόδας, ούτε μισή στροφή δεν έκανε! Καταλαβαίνεις τι επιπρόσθετη αντίσταση έφερνε...![]()