Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;


Μηνύματα
2.488
Reaction score
5.512
Γκιοσα στην γαστρα με πατατες Στην ημιορεινη Κορινθια. Βοηθεια μας.
Στην Αργολίδα στη γάστρα με πατάτες λέγεται μπογάνα και δεν βάζουν μεγάλο ζώο. Η σωστή η γκιοσα γίνεται σουβλιστη σε ξυλοφουρνο κλειστό με το λίπος να στάζει κάτω και να μη βράζει μέσα του το κρέας.
 







costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
59.535
Reaction score
145.930
Άμα είσαι ακόμα κει, ζήτα να σου κάνει φιλέτο βλάχο.

Αν τυχόν δε πήρες σεβιτσε, πάρε επειγόντως.
 


Μηνύματα
779
Reaction score
2.750
Άμα είσαι ακόμα κει, ζήτα να σου κάνει φιλέτο βλάχο.

Αν τυχόν δε πήρες σεβιτσε, πάρε επειγόντως.
Έχω φύγει. Αλλά την ερχόμενη εβδομάδα πάλι εδώ θα είμαι. Θα το δοκιμάσω τότε
 

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
59.535
Reaction score
145.930
Το σεβιτσε και οι μαριναρισμενες γαρίδες, είναι μαστ κάθε φορά που πας.

Βλάχο μια φορά πέτυχα, δεν έχει συνήθως. Είναι σπάνιο ζώο.
 



bretsos

Μπάμιας
Μηνύματα
19.007
Reaction score
55.540


Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Μηνύματα
10.246
Reaction score
34.880
Να θυμίσω ότι παλιά τυλιχτό ήταν πάντα με καλαμάκι μέσα .
Για τους Αθηναίους .
Οι Σαλλονικείς έβαζαν μέσα την μάνα τους και τον πατέρα τους . :roflmao:
Είχε και με γύρο. Ο πρώτος μάλιστα γύρος, πριν καν το 1970, ήταν από κιμά και μέσα σε πολύ λίγα χρόνια απαγορεύτηκε γιατί γίνονταν "διάφορα".
10ετίες μετά, μες τα 90'ς, ξαναείδα τέτοιον σε ορισμένα "μπραντ-νέιμ" ψητοπωλεία, κυρίως τα γνωστά Μοναστηρακίου.
 


Μηνύματα
30.244
Reaction score
30.045
Είχε και με γύρο. Ο πρώτος μάλιστα γύρος, πριν καν το 1970, ήταν από κιμά και μέσα σε πολύ λίγα χρόνια απαγορεύτηκε γιατί γίνονταν "διάφορα".
10ετίες μετά, μες τα 90'ς, ξαναείδα τέτοιον σε ορισμένα "μπραντ-νέιμ" ψητοπωλεία, κυρίως τα γνωστά Μοναστηρακίου.
Το λεγόμενο Ντονέρ που απαγορεύθηκε ,, γιατί είχαν βρεί λέει μέσα μέχρι και σόλα από παπούτσι.
 



Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.654
Μηνύματα
3.058.573
Members
38.585
Νεότερο μέλος
SimosPan
Top