- Reaction score
- 97.318
Εσύ είσαι όμως κανονικός άνθρωπος.Πάω και εγώ όμως...
Εσύ είσαι όμως κανονικός άνθρωπος.Πάω και εγώ όμως...
Ο κρόκ πάντως που με γνώρισε λέει πως είμαι μεγάλο παλιοτόμαροΕσύ είσαι όμως κανονικός άνθρωπος.
Αποκλείεται! Σπάνια πέφτω έξω.Ο κρόκ πάντως που με γνώρισε λέει πως είμαι μεγάλο παλιοτόμαρο![]()
Ο κροκ καταρχήν αμφιβάλει για το ανθρώπινο της φύσης σου ναουμ.Ο κρόκ πάντως που με γνώρισε λέει πως είμαι μεγάλο παλιοτόμαρο![]()
Σε αγαπώΟ κροκ καταρχήν αμφιβάλει για το ανθρώπινο της φύσης σου ναουμ.
Κατά τα άλλα είσαι καλή ψυχή , μένει να διευκρινιστεί το είδος του έμβιου που κατοικεί αυτή
Πως τα λένε έτσι οι κερατάδες ρε Σάκη, είναι λες και πρόκειται να αγοράσει κανείς ιδιωτικό jet.
Δεν ξέρω τι είδος παλιμπαιδισμός είναι τούτος...105χαω , θεουλης , το γκρεμό βρήκε πάλι ο κιορατας , ούτε 5 λεπτά πετάλι δεν έκανε
Σωστό κι αυτό, εδώ με το thru και είδες τι έπαθα προχθές...Κυρίως Σώτο επειδή αλλάζουν θέση τα Quick release ή δεν τοποθετούνται σωστά και υπάρχει θέμα με τη ρύθμιση των φρένων.
Τεσπα ναι δεν είναι ιδιαίτερο θέμα.
Επίσης από m σε L υπάρχουν αλλαγές σε βραχίονα και λαιμό τιμονιού.
Το L έχει 175mm βραχίονα και 100mm λαιμό.
Το M έχει 172,5 βραχίονα και 90mm λαιμό τιμονιού.
Θέλουν προσοχή αυτά
Αναβάθμιση τέτοια δεν παίζει, γιατί είναι θέμα σκελετού, και πηρουνιού μπροστά, όχι μόνο τροχών (που τροχοι μπορεί να βγαίνουν και με αντάπτορες για το ενα ή το άλλο σύστημα).Ευχαριστώ πολύ. Να μην πάρω το large λες, καλύτερα οριακό προς τα κάτω παρά προς τα πάνω?
Είναι που μεμπερδεύει λίγο και το site της canyon, λέει στους πίνακες ότι το Medium είναι για ύψη από 174 - 182, αλλά όταν βάλεις στον calculator ύψος 183 με καβαλο 83 σου βγάζει medium.
Έχεις υπόψιν σου κάποιο άλλο ποδήλατο αντ΄σιτοιχων χαρακτηριστικών με thru axle? Επίσης, να αναβαθμίσω από quick release σε thru axle γίνεται? Συνεπάγεται αλλαγή τροχών?
Τώρα είδα και τα υπόλοιπα μηνύματα. Αυτό που γράφεις για τις διαφορές σε βραχίονα και λαιμό πώς επηρεάζουν την επιλογή μου?
Βάση του καβάλου είσαι στο 172,5mm βραχίονα και πολύ πιθανόν (ανάλογα το κορμό) να χρειαστείς 100mm λαιμό αντί 90mm που έρχεται ο M σκελετόςΤώρα είδα και τα υπόλοιπα μηνύματα. Αυτό που γράφεις για τις διαφορές σε βραχίονα και λαιμό πώς επηρεάζουν την επιλογή μου?