Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

wnet

Nearfield
Reaction score
18.501
Ο Αλεξέι Ρομανόφ, ζει στο Ζελένοντολσκ της Ρωσίας. Ξεκίνησε να μαθαίνει πιάνο με το να ακούει τις νότες και τα ακόρντα. Αφού έμαθε τα βασικά, ο δεκαπεντάχρονος εξασκείτο καθημερινά και τον βοήθησαν και οι φίλοι του. Μόλις τα μουσικά σχολεία ή οι καθηγητές μάθαιναν ότι δεν έχει δάχτυλα, αρνούνταν να τον διδάξουν, λέγοντας ότι είναι αδύνατο. Μετά την εμφάνιση του βίντεο στο YouTube αυτό άλλαξε. Έγινε δεκτός στο 7ο μουσικό σχολείο του Καζάν, όπου θα συνεχίσει την εκπαίδευσή του και κάποια μέρα εύχεται να συνεχίσει τις σπουδές του στο εξωτερικό.

Reaction score
23.452
Άστον να λέει Κε Χρήστο, εγω όχι μόνο τα ακούω όλα, αλλά και τα αποθηκεύω όταν δεν τα έχω υπόψιν μου.

Reaction score
23.452
Νεο αίμα , στα πνευστά (σοπράνο σαξόφωνο) Κε Χρήστο. Το ένα άλμποuμ το έκανε με χρήματα απο το Γερμανικό κράτος. Ελλάδα ηχογραφεί με τον Δημήτρη Κλώνη (Sierra studio, με το ωραίο ψηλό ταβάνι και άσε να ψάχνουν γιατί δεν είναι καλές οι ηχογραφήσεις οι άλλο χα χα).

Τα βίντεο απο studio στην Γερμανία. Εντάξει μην είσαι πολυ αυστηρός μαζί της, νέα Γερμανό -παιδευμένη χα χα. Καλοί συνεργάτες (οι Έλληνες), νέα παιδιά όλα.

Καιμούργιος δίσκος : Time. Σπούδασε και film scoring, συμμετέχει σε ταινία ΕλληνοΓερμανική που θα βγεί του χρόνου.

Reaction score
23.452
Walkabouts, να μια μπάντα με καλές εγγραφές, το ίδιο και οι Pixies. Τα έκανε ο Albini μάλλον σε αναλογικες κονσόλες για αυτό. :D

Θέλετε να ακούσετε καλή εγγραφή ρόκ (πολύ σπάνιο), για να δοκιμάσετε πραγματικά το σύστημα σας, που δεν έκανε ο Albini αλλά είναι ότι καλύτερο να το έχετε σαν ρέφερενς στα αυτιά σας ? Αυτό (για τους φίλους της ρόκ):

Εδω λοιπόν καταλαβαίνει πραγματικά κάποιος τι παίζει ο καθένας στην μπάντα. Αυτά για το βινύλιο .... για τα cd ή ενδεχόμενα remasters δεν ξέρω, τι σκ@τά μπορεί να έχουν κάνει χα χα (φαντάζομαι ανάλογα και ποτέ βγήκε το cd, γιατί μέχρι και το 2005 αυτοί χρησιμοποιούσαν ακόμα και DAT χα χα Μπορεί δηλαδή ενα νέοτερο reissue να είναι καλύτερο, όσον αφορά μεταξύ των cd εννοώ βέβαια.). Δεν ξέρω, εγω έχω το βινύλιο το αρχικό.

Αυτά, μόνο εδω στο καλύτερο νήμα του Κου Χρήστου τα μαθαίνετε (πρώτη αποκλειιστικότητα). :D

Last edited:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.116
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead