Hitachi HT-2 turntable...αξιζει τίποτα

Reaction score
3.533
Καλησπέρα σε όλους

Ο πεθερός μου έχει βαλθεί να αγοράσει MK2 αλλά με τα 300 βία 400 δεν τον βλέπω να περνει κάτι της προκοπής. Ωστόσο έχει ένα direct drive turntable το Hitachi HT-2 από τα 80s. Αξίζει να το συμμαζέψει να ακούει τους δίσκους του ή όχι; Θέλει σίγουρα νέο καλώδιο με γείωση, κεφαλή και ποδαράκια λαστιχένια τα οποία έχουν πολυμεριστει.

Σας ευχαριστώ
Κωνσταντίνος

Reaction score
1.107
Δεν ξέρω για το Hitachi HT-2 αλλά εγώ πήρα από ένα θείο μου ένα Hitachi HT-500, του έκανα ένα service,λυπανση κ του Κουβαρά κ μια Ortofon Black κ παίζει πολύ ωραία για τα χρήματα του.Ειναι με επιστροφή και το Hitachi HT-2 ??

• Like
Reactions: ika

Reaction score
3.533
Είναι με επιστροφή αλλά παίρνει συγκεκριμένη κεφαλοβελονα. Δεν νομίζω ότι έχουμε πολλές επιλογές.

wnet

Nearfield
Reaction score
18.399
το εντυπωσιακό είναι πως έχεις πεθερό που θέλει να πάρει ...mk2 !

άστον να χαρεί κι αυτός με τα απωθημένα του (που κουβαλάμε όλοι!) :p

Reaction score
3.533
το εντυπωσιακό είναι πως έχεις πεθερό που θέλει να πάρει ...mk2 !

άστον να χαρεί κι αυτός με τα απωθημένα του (που κουβαλάμε όλοι!) :p
Είναι πρώην πειρατής των FM. Βλέπει το δικό μου και θέλει και εκείνος αλλά δεν δίνει αρκετά για να πάρει κάτι καλό και αν θα πάρει κανένα χρέπι δεν λέει γιατί είναι χαμηλοσυνταξιούχος και θα θέλει άλλα τόσα για να το συνεφέρει.

Reaction score
895
Είναι πρώην πειρατής των FM. Βλέπει το δικό μου και θέλει και εκείνος αλλά δεν δίνει αρκετά για να πάρει κάτι καλό και αν θα πάρει κανένα χρέπι δεν λέει γιατί είναι χαμηλοσυνταξιούχος και θα θέλει άλλα τόσα για να το συνεφέρει.
Αυτός σου έδωσε ό,τι πολυτιμότερο είχε👫, εσύ δεν μπορείς να τον βοηθήσεις λίγο💰;

Reaction score
3.533
Αυτός σου έδωσε ό,τι πολυτιμότερο είχε👫, εσύ δεν μπορείς να τον βοηθήσεις λίγο💰;
Εγώ ήξερα ότι οι γαμπροί παίρνουν προίκα........ωρε που πάμε (Αυλωνίτης)

Reaction score
7.089
Καλησπέρα σε όλους

Ο πεθερός μου έχει βαλθεί να αγοράσει MK2 αλλά με τα 300 βία 400 δεν τον βλέπω να περνει κάτι της προκοπής. Ωστόσο έχει ένα direct drive turntable το Hitachi HT-2 από τα 80s. Αξίζει να το συμμαζέψει να ακούει τους δίσκους του ή όχι; Θέλει σίγουρα νέο καλώδιο με γείωση, κεφαλή και ποδαράκια λαστιχένια τα οποία έχουν πολυμεριστει.

Σας ευχαριστώ
Κωνσταντίνος
Αξίζει και με το παραπάνω....... βέβαια φοράει κεφαλή τύπου Τ4P, αλλά μπορείς να βρεις με λίγα χρήματα κάτι αξιόλογο (audio technica πχ). Με τα ποδαράκια δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι, μια επιφάνεια από χοντρό mdf με ελαστικά ποδαράκια και να το ακουμπήσει εκεί.

ika

News
Reaction score
16.759

Reaction score
895
Πάντως, προσωπικά δε νομίζω να επένδυα στο συγκεκριμένο.
Γνωρίζει ο πεθερός ότι υπάρχει και τριτος δρόμος: αγορά καινούργιου που δεν είναι, αλλά μοιάζει πολύ σε MK2 (Audio Technica ή Pioneer), στο επίπεδο τιμής που αντέχει;

Reaction score
3.533
Πάντως, προσωπικά δε νομίζω να επένδυα στο συγκεκριμένο.
Γνωρίζει ο πεθερός ότι υπάρχει και τριτος δρόμος: αγορά καινούργιου που δεν είναι, αλλά μοιάζει πολύ σε MK2 (Audio Technica ή Pioneer), στο επίπεδο τιμής που αντέχει;
You can teach an old dog new tricks. Αν δεν είναι ΜΚ2 δεν είναι καλό. Και το hitachi εγω του είπα να το συντηρήσει για να μην μπει σε έξοδα.

gid

Reaction score
10.154
Ο πεθερός έχει πιθανότατα ψυχολογικό δεσμό με το Hitachi οπότε καινούριο δεν παίζει.

Reaction score
3.533
Ο πεθερός έχει πιθανότατα ψυχολογικό δεσμό με το Hitachi οπότε καινούριο δεν παίζει.
Μπα ούτε καν. Απλά του είπα ότι είναι direct drive και αυτό και είναι μια εναλλακτική επιλογή για να μην δώσει παραπάνω χρήματα. Οπότε άρχισε να το καλοσκεφτεται.

gid

Reaction score
10.154
Μα είναι δυνατόν να μην έχει δέσιμο με δαύτο αν το έχει 35-40 χρόνια;

Τέσπα εσύ ξέρεις καλύτερα.

Reaction score
3.533
Το είχε πάρει την δεκαετία του 80 γιατί δεν μπορούσε ούτε τότε να πάρει mk2. Οπότε πυροσβεστική λύση ήταν.

gid

Reaction score
10.154
Το είχε πάρει την δεκαετία του 80 γιατί δεν μπορούσε ούτε τότε να πάρει mk2. Οπότε πυροσβεστική λύση ήταν.
Δεν έχει σημασία πόσο καλό ήταν και πόσο συμβιβάστηκε όταν το πήρε, αλλά τι βιώματα έχει μαζί του. Αν έχει κάνει χιλιάδες ακροάσεις δίσκων, και μάλιστα στη νεότητά του, είναι δυνατόν να μην έχει συναισθηματικό δεσμό μ' αυτό;

Αλλά όπως σου είπα εσύ δε μπορεί παρά να ξέρεις καλύτερα οπότε....

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster