SANYO ΠΙΚΑΠ-ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΆΛΩ ΤΟ ΠΛΑΤΌ

blackhill66

"Επαγγελματίας"
Reaction score
314
Ανέσυρα από τα σκοτάδια το παλιό μου πικάπ sanyo tp-625 για να ξαναπιάσει δουλειά αλλά όπως είναι αναμενόμενο ο ιμάντας έχει γίνει μαδημένο καλσόν ,τώρα έχει κολλήσει ο εγκέφαλος μου και δεν θυμάμαι πως διάολο βγάζω το πλατό μιας και μου το ζήτησε ένας τύπος από ένα μαγαζί για να του το πάω μπας και μου βρει ιμάντα αν ξέρει κανείς ,ευχαριστώ,, φώτο διαδικτύου

Attachments

Reaction score
29.653
Θα έχει φρακάρει από την πολυκαιρία . Θέλει συγχρονισμένη κίνηση με τα δύο χέρια.
Τώρα που το ξανασκέφτομαι , έχω δεί σε dual μία ασφάλεια σαν ατσαλόσυρμα , να μπαίνει μέσα σε εσοχή του spindle και να μην αφήνει το πλατό να βγεί . Για κοίτα μήπως έχει κάτι τέτοιο.

blackhill66

"Επαγγελματίας"
Reaction score
314
Θα έχει φρακάρει από την πολυκαιρία . Θέλει συγχρονισμένη κίνηση με τα δύο χέρια.
Τώρα που το ξανασκέφτομαι , έχω δεί σε dual μία ασφάλεια σαν ατσαλόσυρμα , να μπαίνει μέσα σε εσοχή του spindle και να μην αφήνει το πλατό να βγεί . Για κοίτα μήπως έχει κάτι τέτοιο.
το κοίταξα Γιάννη αλλά δεν είδα κάτι θα του ξαναριξω μια ματιά

ika

News
Reaction score
16.776
Εγώ θα ζέστενα με το σεσουάρ στο μέτριο, το πλατό στο spindle για 5-10-15 δευτερόλεπτα και θα δοκίμαζα με τα δύο χέρια να το τραβήξω.
Όχι πολύ ζέσταμα γιατί έχει πλαστικά μέρη από κάτω.

Last edited:

blackhill66

"Επαγγελματίας"
Reaction score
314
Εγώ θα ζέστενα με το σεσουάρ στο μέτριο, το πλατό στο spindle για 5-10-15 δευτερόλεπτα και θα δοκίμαζα με τα δύο χέρια να το τραβήξω.
Όχι πολύ ζέσταμα γιατί έχει πλαστικά μέρη από κάτω.
Θα το δοκιμασω ευχαριστω

Reaction score
457
Σύμφωνα με το user manual:
REMOVING THE PLATTER

Remove the rubber sheet and ring plate.
  • Pull the belt off the motor pulley.
  • Pull the platter straight up: it lif;ts off very easily.
Αυτό το "ring plate" μάλλον εμποδίζει, αλλά στο manual δεν σημειώνει ποιο είναι αυτό το ring plate, προσπάθησε να το εντοπίσεις και να το αφαιρέσεις. Λογικά αυτό το δαχτυλίδι θα "δένει" το πλατώ με το spindle.

Reaction score
29.653
Το ring plate , μάλλον είναι μαζί με το λάστιχο , δεν εμποδίζει πουθενά.
Απλώς έχει φρακάρει το πλατώ στο spindle.
Μην πάρεις ότι ιμάντα νάναι. Υπάρχουν κάποιοι τω πρωκτού , που είναι στραβοχυμένοι και ταλαντώνουν ή κάνουν διάφορα.
Ιμάντα μία φορά παίρνεις. Εχει μεγάλη διάρκεια ζωής , πάρε κάποιον σοβαρό.
Οσο τρβάς το πλατώ , δοκίμασε να χτυπήσεις ελαφρά με ένα κατσαβίδι , με την λαβή του δλδ το spindle.

Reaction score
457
Είναι πολύ πιθανό πράγματι να μην έχει σημασία το "ring plate", αν δε αφαιρείται μαζί με το λάστιχο αυτό είναι σίγουρο, επειδή όμως δεν έχω το πικάπ το σημείωσα αφού το δεικνύει το εγχειρίδιο χρήστη για να το παρατηρήσεις. Η προσπάθεια τραβήγματος προς τα πάνω του πλατώ καλό είναι να συνδυάζεται πριν και μετά περιστρέφοντας το πλατώ πότε προς τα δεξιά, πότε προς τα αριστερά, τέλος συμφωνώ επίσης να πάρεις ένα "καλό" ιμάντα.

blackhill66

"Επαγγελματίας"
Reaction score
314
Το ring plate , μάλλον είναι μαζί με το λάστιχο , δεν εμποδίζει πουθενά.
Απλώς έχει φρακάρει το πλατώ στο spindle.
Μην πάρεις ότι ιμάντα νάναι. Υπάρχουν κάποιοι τω πρωκτού , που είναι στραβοχυμένοι και ταλαντώνουν ή κάνουν διάφορα.
Ιμάντα μία φορά παίρνεις. Εχει μεγάλη διάρκεια ζωής , πάρε κάποιον σοβαρό.
Οσο τρβάς το πλατώ , δοκίμασε να χτυπήσεις ελαφρά με ένα κατσαβίδι , με την λαβή του δλδ το spindle.
θα ακολουθήσω τις συμβουλές σου Γιάννη σε ευχαριστώ και δράττομαι της ευκαιρίας να ρωτήσω αν αξίζει γενικά να το ξαναβάλω να δουλέψει και αν θα ειναι καλύτερο σε απόδοση απο το denon dp27f με το οποίο ακούω τους δίσκους μου τώρα https://www.skroutz.gr/s/397903/Denon-DP-29F-Πικάπ-με-Προενίσχυση-Ασημί.html

blackhill66

"Επαγγελματίας"
Reaction score
314
Μάλλον είναι καλύτερο το SANYO.
Αρκετά, έως πολύ καλύτερο.
χμμ την ψυλιαστηκα,, αυτουνου τωρα του σανυο εξον απο ιμαντα που θα του βαλω παιζει καποια στιγμη εαν μπορεσω και αναλογα την τιμη να του βανω καμμια καλυτερη κεφαλη ή να κάτσω στα αυγά μου

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm