- Reaction score
 - 2.838

Κάτι θα ξέρει ο Κώστας έαρ μάλλονΜα ναι, το καλώδιο είναι βασικό. Τα βύσματα ίδια, έτσι είχα καταλάβει.
Άσε τα τζιτζίκια... Μου χαλάνε το noise floor!![]()
(Όντως τα τζιτζίκια πρέπει να χτυπάνε 130db εδώ που είμαι ).
Κάτι θα ξέρει ο Κώστας έαρ μάλλονΜα ναι, το καλώδιο είναι βασικό. Τα βύσματα ίδια, έτσι είχα καταλάβει.
Άσε τα τζιτζίκια... Μου χαλάνε το noise floor!![]()
Ναι, άλλα.Άλλα είναι από τα XLR που παίρνουμε για interconnects;
Τρίγωνο 2.5-2-2.5ποια είναι η απόσταση ακρόασης;
δοκίμασες να πάρεις μετρήσεις σε διπλανές θέσεις; έχω δει μεγααααάλες διαφορές στην καμπύλη απόκρισης συχνοτήτων με μετακινήσεις ακόμη και κατα 20-30 εκατοστά, και αναφέρομαι σε χαμηλές συχνότητες κάτω από 300 Hz χοντρικά
(κοιτάω την καμπύλη απόκρισης και αν είναι τελείως χάλια, δεν κάνω κλικ στο κουμπί για να μου στείλει το πλήρες GRADE report)

Καθόλου.Δεν είναι άσχημα τα πράματα
1/6 smoothing , τα αλλά μεθαύριοΑν βάλεις κλίμακα ανα 5db θα δεις καλύτερα….
Και μέτρα και κάθε ηχείο χωριστά, όχι μόνο L+R
Επίσης πρέπει να αναφέρεις το smoothing
)Δεν γίνονται αυτά με τα μικρά ηχεία χωρίς σαμπς. Θα έχει πολύ παραμόρφωση και καθόλου headroom.εγώ προσωπικά θα σήκωνα τα μπάσα από 100 και κάτω, για να βαράει, σύμφωνα με την καμπύλη Trained listeners του Dr. Toole. Ή θα κατέβαζα όλα τα υπόλοιπα χάνοντας headroom.
Δεν πάει έτσι εκεί το πράγμα. Εγω λέω να το αφήσει ως έχει, γιατί θα χαλάσει την on axis απόκριση και αυτό δεν αρέσει στον εγκέφαλό μας.βύθιση στους 1800-1900, αν δεν είναι από ακύρωση του χώρου. Πόσο group delay έχεις σε αυτές τις συχνότητες;
Εμ; Εγώ φταίω; Ας πάρει!Δεν γίνονται αυτά με τα μικρά ηχεία χωρίς σαμπς.
Μωρέ μια χαρά παίρνει πείραγμα κάτω από 100 .Δεν γίνονται αυτά με τα μικρά ηχεία χωρίς σαμπς. Θα έχει πολύ παραμόρφωση και καθόλου headroom.