ΖΗΤΗΤΑΙ ζεύγος budget. 300 με 250 Max

Reaction score
7
Ζητηται ζεύγος ηχείων στην κατηγορία budget. Δεν θα επεκταθώ σε μεγάλες κατηγορίες. Δεν διαθέτω περισσότερα από 200 ευρώ αν το ηχείο αξίζει δεόντως μπορώ να ζητήσω από κάπου χρήματα και τα καλύψω το χάσμα.

Τα ηχεία θα matchαριστουν σε ενισχυτή μικρής ισχύς!!!!!!!!!! (25WPC)
Εσεις ξέρετε τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται, υποθέτω χρειάζεται υψηλή ευαισθησία. Βασικη προϋπόθεση είναι τα ηχεία να ναι σε καλή κατάσταση όπως είναι εύλογο.

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας καλή υγεία και καλή χρονιά!

Reaction score
7.143
Ποιός θα είναι ο ενισχυτής,γιατί απλά με την ισχύ δεν μπορούμε να καταλάβουμε. Σε τι χώρο θα είναι το σύστημα?
Kαι μόλις είδα ότι εχεις ανοίξει και άλλο θέμα που αναφέρεις και τον χώρο και τον ενισχυτή.

Reaction score
7
Ποιός θα είναι ο ενισχυτής,γιατί απλά με την ισχύ δεν μπορούμε να καταλάβουμε. Σε τι χώρο θα είναι το σύστημα?
Φυσικά να παρέχω την πληροφορία συγνώμη για την οποία αφέλεια.
Ο Ενισχυτής είναι ο Denon pma 250. Ο χώρος δεν είναι λιγότερα από 20 με 25 τ.μ.

Παρακαλώ να ζητήσετε οποία πληροφορία θα μπορούσατε να χρειάστειτε είστε ευπρόσδεκτοι, σας ευχαριστώ
Kαι μόλις είδα ότι εχεις ανοίξει και άλλο θέμα που αναφέρεις και τον χώρο και τον ενισχυτή.
Θα παίζω Rock, λίγο κλασσική αλλά κυρίως hip hop αλλα δεν με επειρεαζει έχω στην κατοχη μου ένα μικρό subwoofer. Ελπίζω να βοήθησα

Reaction score
7.143
Θα σου απαντήσω στο άλλο νήμα γιατί εδώ είναι αγγελία. Ελα εκεί να δεις την απαντησή μου και αν μπορεί η διαχείρηση αν αφήσει την αγγελία μόνο εδώ.

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.805
-
-
.....εγώ στα χρήματα που διαθέτετε αυτή την στιγμή , θα έπαιρνα αυτά γιατί τα έχω ζήσει . Να πάτε με τον ενισχυτή σας στο χώρο του καλού μας μέλους και να τα ακούσετε . Θα εκπλαγείτε ευχάριστα !
-
-

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.299
Members
38.539
Νεότερο μέλος
James.z.2007