Γυρίζοντας σελίδα...immersive.

Reaction score
5.614
4) KEF LS60
Μήπως τελικά για τα KEF LS60 είσαι;

Σε νιώθω προβληματισμένο
- με τον χώρο σου ότι είναι οικιακός και όχι dedicated
- με την τοποθέτηση καναλιών οροφής
- με το συνολικό κόστος των ηχείων
- με το κόστος ενός Trinnov

Ταυτόχρονα θέλεις κάτι απαραιτήτως ενεργό και ποιοτικό έως κορυφαίο.

Προβολέα δεν βλέπω, μια τηλεόραση μόνο.

Θέτεις χρονοδιάγραμμα υλοποίησης πολυκάναλου στο απώτερο μέλλον, τόσο απώτερο. που σε συνδυασμό και με όλα τα παραπάνω, μου έρχεται η σκέψη ότι μήπως τελικά είσαι ιδανικός αγοραστής των Kef.

Απ’ ό,τι άφησες να εννοηθεί υπάρχει ενδεχόμενο να αποκτήσεις dedicated χώρο κάποια στιγμή.

Μήπως να πάρεις τα Kef να τα χαρείς, έστω ως μεταβατικό στάδιο, και βλέπεις στο μέλλον για πολυκάναλο;

Θα πουληθούν εύκολα τα KEF όταν χρειαστεί.

Reaction score
23.033
@thva εμεις που ακουμε πανκ μια χαρα ηχεια εχουμε πες τον γκουρου μας:p:biggrin:
Εντάξει αυτό που λέει ο Bhutia αφορά στον εντοπισμό των προβλημάτων του χώρου, απο ότι καταλαβαίνω. (που πάλι δεν είμαι σίγουρος εάν είναι σωστό ή μάλλον τι θα σημάνει για τα τραγούδια που ακούμε με καλό ή πολυ καλό DR στον χώρο αλλά θεωρητικά όπως το συλλαμβάνω στο μυαλό μου μάλλον έχει δίκιο).

Προσωπικά εγώ τα λυπάμαι τα γούφερ να τα ακούω να παραμορφώνουν με τόσο compessed περιεχόμενο, ιδίως mp3 mp4 που το σύστημα μου τα ξεβρακώνει. Σε μερικά μουγκρίζουν κιόλας , τα λυπάμαι άσε που με ενοχλεί. 😀

Αλλά και εγώ το βρήκα χρήσιμο , όταν ¨κουρδισα" εμπειρικά τον χώρο με το αυτί. 😀

Last edited:

Reaction score
23.033
Σε νιώθω προβληματισμένο
Αλήθεια είναι αλλά για αυτό ζητάει τις συμβουλές και τις απόψεις σας. 😀

θα τον κάνετε εσείς γατόνι εδώ , αλλιώς τι κάνετε και σας πληρώνουμε κιόλας ; 😀

Εσείς εμπειρία έχετε ο Κος Ιωάννης πανέξυπνος κια συνθετικό μυαλό μου φαίνεται, ελπίδα και προυποθέσεις για καλό αποτέλεσμα υπάρχει.

Ε, θα βοθήοουν και λίγο τα χαπάκια (που θα πάρουμε όλοι, όχι μόνο ο Κος Ιωάννης). 😀

Reaction score
9.818
Προσωπικά εγώ τα λυπάμαι τα γούφερ να τα ακούω να παραμορφώνουν με τόσο compessed περιεχόμενο, ιδίως mp3 mp4 που το σύστημα μου τα ξεβρακώνει. Σε μερικά μουγκρίζουν κιόλας , τα λυπάμαι άσε που με ενοχλεί. 😀
Garbage in... Garbage out. Οι περιττές ψηφίο αναλογικές μετατροπές μας φταίνε μετα :p

Reaction score
23.033
Garbage in... Garbage out. Οι περιττές ψηφίο αναλογικές μετατροπές μας φταίνε μετα :p
Ένα καινούργιο "δίδυμο" δημιουργείται στο site λάνγκζαμ λάνγκζαμ ...και μου αρέσει πολύ. 😍

Οι τριβές, διαφορές απόψεων, η τόλμη για ερωτήσεις, αναρωτήσεις, διάλογο και απαντήσεις ... οδηγούν σε καλές συνθέσεις απόψεων στο τέλος. 😀

Υ.Γ : Στην επιστήμη αλλά και φιλοσοφία άλλο το absolute άλλο το objective. Επίσης άλλο η αναγκαιότητα και άλλο η πιθανότητα στην συνεννόηση με γλώσσες (μια εκ των οποίων μπορεί να θεωρηθεί και όντως έιναι η μουσική και η αποκωδικοποίηση της). Επίσης άλλο και η σιγουριά που είναι ιδιότητα του ανθρώπου ενώ στις προτάσεις και ιδέες που εκφράζει ο άνθρωπος η λέξη αυτή δεν έχει εφαρμογή ή κάποιο νόημα, πάρα μόνο μιλάμε για την αναγκαιότητά τους.

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.983
...

Αλλά και εγώ το βρήκα χρήσιμο , όταν ¨κουρδισα" εμπειρικά τον χώρο με το αυτί. 😀
Πού ξέρεις, μπορεί να ευθύνεται η ποιότητα... οδήγησης από τους τελικούς. :sneaky:

Σε κάποια μουσικά ιδιώματα η συμπίεση κατά την παραγωγή μπορεί ν'αποτελεί στοιχείο καλλιτεχνικής έκφρασης.

Reaction score
23.033
Πού ξέρεις, μπορεί να ευθύνεται η ποιότητα... οδήγησης από τους τελικούς. :sneaky:
Αυτά που λέω πάντα είναι με 400 watt Mosfet ενώ τα ηχεία μου χρειάζονταιi μινιμουμ 10-15. (απο τα ψευτικά τα δικά σας τα μουσαντένια των τρανσιστορ κιόλας χα χα)

Για λάμπες δεν μιλάω και για να είμαι δίκαιος και εναρμονισμένος με τις αναγκες και τις απιτήσεις του κοινού του site, για να μην προκαλούνται αμφισβητήσεις σαν και αυτή που εξέφρασες αλλά κυρίως και δεν λέω τα μυστικά τους σε ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν. Τις αγαπάω πολύ για να το κανω αυτό χα χα.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.983
Αυτά που λέω πάντα είναι με 400 watt Mosfet ενώ τα ηχεία μου χρειάζονταιi μινιμουμ 10-15. (απο τα ψευτικά τα δικά σας τα μουσαντένια των τρανσιστορ κιόλας χα χα)

Για λάμπες δεν μιλάω και για να είμαι δίκαιος και εναρμονισμένος με τις αναγκες και τις απιτήσεις του κοινού του site, για να μην προκαλούνται αμφισβητήσεις σαν και αυτή που εξέφρασες αλλά κυρίως και δεν λέω τα μυστικά τους σε ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν. Τις αγαπάω πολύ για να το κανω αυτό χα χα.
Ωφέλιμο να τα έχουμε τετρακόσια και ας μην αφορούσαν σε Watt ισχύος. :wink:

Reaction score
23.033
Ωφέλιμο να τα έχουμε τετρακόσια και ας μην αφορούσαν σε Watt ισχύος. :wink:
380 για την ακρίβεια. 😀
Σε κάποια μουσικά ιδιώματα η συμπίεση κατά την παραγωγή μπορεί ν'αποτελεί στοιχείο καλλιτεχνικής έκφρασης.
Ε, τι άλλο θα μας πείς τώρα για να δικαιολογήσεις αυτά τα αβαντγκάρντ ηλεκτρονικά που ακούς χα χα.

Reaction score
23.033
Εποικοδομητική η ειλικρίνεια ... και ας μην αφορούσε σε Watt ισχύος. :sneaky:
Κοίτα τώρα μην κανεις deflect. Το θέμα μας είσαι εσύ και ο Ν.Κ. τώρα... όχι εγώ και εσύ. 😀

Υ.Γ : Βατ rms καθαρόαιμα είναι.

Reaction score
23.033
το θεμα μας τωρα ειναι η....τριτη οκταβα :p :D
Α, εντάξει, δεν ξέρω εγώ απο αυτά, εγώ ακούω ενιαία την μουσική και κρίνω, όχι ανα οκτάβες. 😀
Αυτά είναι για σας τους γνώστες. :)

Πάντως η αρτιότητα του όλον εμπεριέχει την αρτιότητα των μερών του last time i checked. 😀 άσε που είναι ο πιο ολοκληρωμένος, σίγουρος και ευκολότερος δρόμος να πα΄ρει κανείς όσον αφορά την μουσική τουλάχιστον, σίγουρα. Και κάτι DNA εδώ που τα λέμε , αλλά ας μην το κάνουμε θέμα. Είναι θέμα αιτίου και αιτιατού σε σχέση και με τον χρόνο. 😀

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.663
Αν πας για 420 πιστεύω ότι τα 8361 υπερτερούν γιατί συμπεριλαμβάνουν DSP στο πακέτο. Η διαφορά στην τιμή είναι νομίζω 400ευρώ.
Η ύπαρξη dsp (υποχρεωτικά) στην πορεία του σήματος του ηχείου, δεν είναι απαραίτητα προσόν, μπορεί να είναι και μειονέκτημα, όπως ωραία το έθεσε κι ο μπουτχιας.

Σαφώς τέτοιες μετρήσεις δεν βγαίνουν χωρίς dsp. Και αθώο DSP δεν υπάρχει, δεν γίνεται. Το έγραψε κοσμίως ο μπουτχιας.

Η ενσωμάτωση του dsp στην αρχιτεκτονική του ηχείου, σημαίνει 4 πράγματα:

1. Δε χρειάζεται (και πρέπει να αποφευχθεί δια ροπάλου) οποιαδήποτε περαιτέρω διόρθωση, από κανενός είδους software, πχ dirac.

2. Χρειάζεται οπωσδήποτε ψηφιακό σήμα στην είσοδο, και οι av processors με ψηφιακές εξόδους για ιμερσιβ σεταπ, είναι εξόχως ακριβοί.

3. Αποτελεί ιδανική επιλογή για 2-καναλο σεταπ, με ψηφιακό σήμα από οποιαδήποτε στερεοφωνική πηγή με AES EBU εξόδους.

4. Με χρήση μιας κάρτας με πολλαπλές ψηφιακές εξόδους, πχ μέτρικ, μπορεί να αποτελέσει ιδανική επιλογή για 5-καναλο σεταπ (SACD).

Στις λύσεις 3+4 θα χρειαστεί να εμπλακεί το δικό του software (glm) και θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν τα δικά του ομοσταυλα σαμπ, με ψηφιακές εισόδους κατά προτίμηση, ώστε σε συνδυασμό με το ομοσταυλο software να γίνει σωστή ενσωμάτωση και διόρθωση.

Δηλαδή, για ιμερσιβ σεταπ, είναι οικονομοτεχνικά κλάσεις προτιμότερο να μην διαθέτει ψηφιακή είσοδο (και DSP) ο δορυφόρος, ώστε να χρησιμοποιηθεί ένας βατού κοστολογιου (έως τρινοβ 16-αρης) av processor με αναλογικές εξόδους, και να χρησιμοποιηθεί το δικό του dsp για room eq και bass management και τα συναφή.

Φυσικά, αν στοχεύεις στην κορυφή, πας σε τρινοβ με ψηφιακές εξόδους (32 κανάλια) και παίρνεις όλα τα δορυφορίδια και σαμπ με ψηφιακή είσοδο, και θα τα σενιάρει ο τρινοβ άψογα.

Η δική μου σκέψη, περί τυχόν αλλαγής των 310 με 8361, όπως έχω ξαναπεί, προφανώς συνοδεύεται (υποχρεωτικά) από μεγαλύτερο μοντέλο τρινοβ. Δεν γίνεται αλλιώς.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.663
Η μορφή της ψηφιακής εισόδου σε δορυφόρο που θα ήθελα χωρίς άγχος, για ιμερσιβ σεταπ χτισμένο με δικούς μου όρους, είναι αυτή των Νιούμαν 310 και 420, τα οποία στις εκδόσεις με ψηφιακές εισόδους, έχουν απλώς μια ψηφιακή είσοδο (ένα Ντακ) και όχι dsp.

Η DSP ενσωμάτωση σε δορυφόρους, υπό την έννοια του άφθονου eq (προφανώς speaker correction) ώστε να δίνει άψογα μετρητικά στοιχεία, μπορεί να κρύβει φαντάσματα κάτω απ'το χαλί, όπως υποψιάζεται κι ο μπουτχιας, και να αφήνει ακουστά ψεγάδια, πράγμα που δεν είναι θεωρία συνωμοσίας στη χρήση DSP.

Τέτοιες λύσεις με ενσωματωμένη DSP διόρθωση (speaker eq correction) έχουν βγάλει όλες αυτές οι μεγάλες κι έμπειρες φίρμες, και η τζενελεκ, και η Νιούμαν, και η Άνταμ, κεφ, κλπ κλπ κλπ.

Ως ένα σημείο, αυτή βεβαίως είναι η αναμενόμενη εξέλιξη των πραγμάτων. Αλλά από ένα σημείο και μετά, ιδίως με συνδυασμούς προϊόντων εκτός του οικοσυστήματος, μπορεί να είναι και μειονέκτημα, με ακουστές συνέπειες.

Στην αντιπέρα όχθη, βρίσκεται μια προτιμότερη προσέγγιση, απεριόριστων δυνατοτήτων.
Αυτή είναι ξεχωριστοί δρόμοι (μεγάφωνα σκέτα στην καμπίνα τους) με ενσωματωμένη ενισχυτική πλάτη που να διαθέτει ενσωματωμένο dac υψηλής δειγματοληψίας, και ένας κεντρικός av processor που θα υλοποιήσει συνολικά, όλες τις απαραίτητες διεργασίες, από κρος για κάθε δρόμο, μέχρι room eq, ενσωμάτωση σαμπ, bass management και decoding των διαθέσιμων φορμά ήχου.

Τέτοιες προσεγγίσεις, μπορούν είτε να χτιστούν πάνω σε ένα τρινοβ, είτε έχουν χτιστεί από κάποιο team μηχανικών πάνω σε ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα μιας φίρμας, όπως τα kii και Grimm, έως beolab και Genelec.

Πολλές φίρμες δίνουν έτοιμο ένα τέτοιο οικοσύστημα που τελικά προσφέρει ένα πλήρες σεταπ. Εκεί δε χωράνε προϊόντα άλλης φίρμας, κι αν σου αρκούν οι δυνατότητες που παρέχουν, είσαι οκ, αλλά προς ώρας δεν ξέρω να υπάρχει τίποτα σοβαρό σε immersive, πλην των λύσεων τύπου ηχόμπαρας έως Sonos, που οκ, δεν παίζουν μπάλα σε επίπεδο σοβαρού av.

Εν ολίγοις, Τζένελεκ και glm, με εξελιγμένο object oriented οικοσύστημα για φουλ ιμερσιβ σεταπ αξιώσεων, δεν υπάρχει διαθέσιμο, ούτε από την Νιούμαν, ούτε από την kii, την kef, την duch κλπ κλπ κλπ.

Άρα, τρινοβ και ξερό ψωμί.

Reaction score
6.235
Δεν ξέρω κατά πόσον κυνηγάμε την ουρά μας από ένα σημείο και μετά. Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να προτιμήσω τα 8361 από τα 420 λόγω του dsp. Από την στιγμή που η πολική απόκριση είναι ομοιογενής και ο χώρος φροντισμένος η μόνη διόρθωση που θα γίνει από το dirac η τον trinnov θα είναι το πολύ μέχρι τα 500 hz. Τα φίλτρα που βάζουν από εκεί και πάνω στο dsp έτσι κι αλλιώς έχουν πολύ μικρό q και έχουν ήδη δώσει flat απόκριση στο πλάτος. Εκτός από το ad - da δεν βλέπω κάποιο σοβαρό πρόβλημα σε αυτές τις κατηγορίες τιμής. Το ίδιο έχω παρατηρήσει και με τους fusion, ότι δηλαδή είναι πολύ διάφανο το ad - da. Σε χαμηλές κατηγορίες τιμής είναι πολύ πιο σοβαρό το πρόβλημα του dsp. Δεν μπορώ δηλαδή να πιστέψω ότι η genelec σε ηχείο των 5 χιλιάδων ευρώ έχει καγκουρεψει το dsp και ότι αυτό θα ακούγεται...

Reaction score
2.288
Μάλλον είναι νωρίς. Θα υπάρξουν όπως βλέπω και έχω ξαναπεί εξελίξεις στο θέμα software που ενδεχομένως θα καθορίσει τις επιλογές μου. Η γαλλική, κορυφαία μεν αλλά πανάκριβη δε, λύση,είναι εξαιρετικά δύσκολο να υλοποιηθεί.
Συνηθως σε ποστ με αντικειμενο μοναδες τετοιου κοστους δεν σχολιαζω μια που ειναι πολυ εξω απο τα νερα μου αλλα θελω να κανω μια παρατηρηση.

Δεδομενου οτι τα υποψηφια ηχεια ειναι κοστους 2-4Κ το ενα, το συνολικο κοστος ενος immersive setup 9, 11 η 13ων τετοιων ηχειων + σαμπ, θα ειναι σε τετοιο επιπεδο που θα επιβαλεται η χρηση κορυφαιας λυσης σε AV Pro δηλαδη ειτε Trinnov ειτε Storm ωστε ο επεξεργαστης να ειναι ανταξιος του υπολοιπου συστηματος.

Αναρωτιεμαι μηπως θα ηταν καλυτερα αντι για σταδιακη αγορα ακριβων ηχειων και στο τελος ακομα και μετα απο μεγαλη αναμονη, αγορα υποδεεστερου AV Pro λογω κοστους, να αγοραζοταν κατευθειαν μια 5αδα Αdam A77H (1250€/τεμ) με οποιον AV Pro χωραει στο σημερινο διαθεσιμο budget (πχ Anthem) ωστε να επιτευχθει απο την πρωτη κιολας στιγμη ενα αξιοπρεπεστατο πολυκαναλο setup που θα το χαιρεται ο ιδιοκτητης του απο την πρωτη μερα και το οποιο με σχετικα χαμηλο κοστος θα μπορει να αναβαθμιστει πολυ συντομα σε immesrive?

Προσωπικα πιστευω οτι τα καινουρια αυτα Adam θα ειναι πολυ δυνατοι παιχτες στην κατηγορια 1000-2000€ ανα τεμαχιο αν κρινω απο τις μεχρι τωρα αναφορες και review.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.983
Μήπως τελικά για τα KEF LS60 είσαι;

Σε νιώθω προβληματισμένο
- με τον χώρο σου ότι είναι οικιακός και όχι dedicated
- με την τοποθέτηση καναλιών οροφής
- με το συνολικό κόστος των ηχείων
- με το κόστος ενός Trinnov

Ταυτόχρονα θέλεις κάτι απαραιτήτως ενεργό και ποιοτικό έως κορυφαίο.

Προβολέα δεν βλέπω, μια τηλεόραση μόνο.

Θέτεις χρονοδιάγραμμα υλοποίησης πολυκάναλου στο απώτερο μέλλον, τόσο απώτερο. που σε συνδυασμό και με όλα τα παραπάνω, μου έρχεται η σκέψη ότι μήπως τελικά είσαι ιδανικός αγοραστής των Kef.

Απ’ ό,τι άφησες να εννοηθεί υπάρχει ενδεχόμενο να αποκτήσεις dedicated χώρο κάποια στιγμή.

Μήπως να πάρεις τα Kef να τα χαρείς, έστω ως μεταβατικό στάδιο, και βλέπεις στο μέλλον για πολυκάναλο;

Θα πουληθούν εύκολα τα KEF όταν χρειαστεί.
Μπορεί να ήταν και για...Sonos ;aνευ ξεφορτώματος των B&W, αλλά η ΄΄πυξίδα΄΄ των επιλογών μπερδεύεται όποτε συγχέεται το τι θέλουμε με το τι θα χρειαζόμασταν χωρίς πολλές διατυπώσεις... :wink:
KEF LS60 για δικαναλικό setup και με το δικό του επεξεργαστή να ελέγχει οποιοδήποτε εισερχόμενο σήμα θα ήταν σοβαρή πρόταση... Αλλά δεν θέλει δικαναλικό.
Αναρωτιεμαι μηπως θα ηταν καλυτερα αντι για σταδιακη αγορα ακριβων ηχειων και στο τελος ακομα και μετα απο μεγαλη αναμονη, αγορα υποδεεστερου AV Pro λογω κοστους, να αγοραζοταν κατευθειαν μια 5αδα Αdam A77H (1250€/τεμ) με οποιον AV Pro χωραει στο σημερινο διαθεσιμο budget (πχ Anthem) ωστε να επιτευχθει απο την πρωτη κιολας στιγμη ενα αξιοπρεπεστατο πολυκαναλο setup που θα το χαιρεται ο ιδιοκτητης του απο την πρωτη μερα και το οποιο με σχετικα χαμηλο κοστος θα μπορει να αναβαθμιστει πολυ συντομα σε immesrive?

Προσωπικα πιστευω οτι τα καινουρια αυτα Adam θα ειναι πολυ δυνατοι παιχτες στην κατηγορια 1000-2000€ ανα τεμαχιο αν κρινω απο τις μεχρι τωρα αναφορες και review.
Εδώ τώρα υπεισέρχεται εκτός του DSP στους δορυφόρους και ο παράγοντας γούστου , δηλαδή άμα θα έδειχναν ωραία σ'ένα σαλόνι όλα μαύρα και οριζοντιωμένα...
Δεν ξέρω κατά πόσον κυνηγάμε την ουρά μας από ένα σημείο και μετά. Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να προτιμήσω τα 8361 από τα 420 λόγω του dsp. Από την στιγμή που η πολική απόκριση είναι ομοιογενής και ο χώρος φροντισμένος η μόνη διόρθωση που θα γίνει από το dirac η τον trinnov θα είναι το πολύ μέχρι τα 500 hz. Τα φίλτρα που βάζουν από εκεί και πάνω στο dsp έτσι κι αλλιώς έχουν πολύ μικρό q και έχουν ήδη δώσει flat απόκριση στο πλάτος. Εκτός από το ad - da δεν βλέπω κάποιο σοβαρό πρόβλημα σε αυτές τις κατηγορίες τιμής. Το ίδιο έχω παρατηρήσει και με τους fusion, ότι δηλαδή είναι πολύ διάφανο το ad - da. Σε χαμηλές κατηγορίες τιμής είναι πολύ πιο σοβαρό το πρόβλημα του dsp. Δεν μπορώ δηλαδή να πιστέψω ότι η genelec σε ηχείο των 5 χιλιάδων ευρώ έχει καγκουρεψει το dsp και ότι αυτό θα ακούγεται...
Κύριος λόγος είναι ότι πρόκειται για χρήστη που είχε μεγάλα main ηχεία με συγκεκριμένο χαρακτήρα και ΄΄βασάνισε΄΄ κατόπιν μέχρις εσχάτων όπως φάνηκε στο σχετικό νήμα την ενσωμάτωση sub στο δικό του setup. Αφήνει εντύπωση ατόμου που χρειάζεται να είναι ενήμερος και για την πιο αμελητέα παράμετρο άμα είναι να καταθέσει διόλου ευκαταφρόνητα χρηματικά ποσά.

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.663
Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να προτιμήσω τα 8361 από τα 420 λόγω του dsp.
Λάθος λόγος να τα προτιμήσεις.

DSP υπάρχει κι από αλλού (dirac, trinov, κλπ), άλλα δεν υπάρχουν.

Δηλαδή οκ, να τα προτιμήσεις, δε λέω, αλλά για τους σωστούς λόγους, που είναι η ομοαξονικη αρχιτεκτονική και το μικρότερο μέγεθος καμπίνας, πιο βολικό για σπίτι.

Εκτός από το ad - da δεν βλέπω κάποιο σοβαρό πρόβλημα σε αυτές τις κατηγορίες τιμής.
Ούτε μεις.
Αλλά αυτό, το βλέπουμε.

έχω παρατηρήσει και με τους fusion, ότι δηλαδή είναι πολύ διάφανο το ad - da.
Οι fusion είναι σαφώς ανώτερης ποιότητας ενισχυτικές πλάτες από ότι χρησιμοποιείται στην συντριπτική πλειοψηφία των ενεργών ηχείων ανεξάρτητου τιμής.

Για να σου δώσω ένα παράδειγμα, εσύ για το σαμπ σου πήρες φουσιον με ψηφιακή είσοδο στα 800 ευρώ (και παραπάνω) ενώ τα μεγάλα τζενελεκ και Νιούμαν σαμπ που έχω, έχουν μέσα μια μικρή πλακέτα ice για κάθε μεγάφωνο, τάξης τιμής των 60€.

Δεν λέω ότι δεν είναι "διάφανες" οι μετατροπές. Χροιές δε βάζουν, χαρακτήρα δεν έχουν.

Λέω ότι υπάρχουν. Πιο διάφανο από το να μην υπάρχουν, δεν υπάρχει.
Όταν τα σκας χοντρά, γιατί να κάνεις υποχωρήσεις;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.818
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos