Ο θάνατος του δικάναλου σετάπ, και γιατί

Δημητρης 777

Spendorious
Μηνύματα
6.128
Reaction score
18.906
Πάντως ακόμα κι αν λέει ο ακατανόμαστος πως δεν τον νοιάζ' πως ακούει ο καθένας (και ισχύει από ένα σημείο κι έπειτα, οκ) όταν πέρα από θεωρίες μπαίνει σε λεπτομέρειες (βάλε πιο 'κει αυτό, κάνε τούτο κλπ) δείχνει ενδιαφέρον, κι ας μην το καταλαβαίνει.. ;)
Κατά τα άλλα συμφωνώ με γκουρού..
Ποιά θεωρία του audio και π@π@ριές, ανθρώπινη αλληλεπίδραση (έστω στο ελάχιστο) να υπάρχ΄ 8-)
 



Μηνύματα
12.465
Reaction score
14.626
Εάν θεωρήσουμε τον εαυτό μας μέλος μιας κοινότητας, απόλυτα φυσιολογικό δηλαδή τότε η πρόοδος αυτής δεν θα μας άφηνε αδιάφορους πιστεύω.
Εγώ ; Μέλος αυτής της κοινότητας ; Πλάκα μου κάνεις. 😃

Υ.Γ. : Πρόσεξε, στην ψυχολογία και φιλοσοφία είναι γνωστό, ερευνήσιμο και συχνό φαινόμενο η αυτοκαταστροφική τάση στον άνθρωπο και σε ατομικό επίπεδο αλλά και κοινωνικό. Έχει σχέση και με την πτώση της ηθικής του υπόστασης, με το να βλέπει τους άλλους ως εργαλείο αλλά και με την λογική απλώς της μετάδοσης γνώσης χωρίς να εξετάζει το νόημα αυτής.. Το ίδιο και στην τέχνη που μάλσιτα είναι και ρεύμα με σκοπό το σόκ κλπ τέτοια που προεέκυψαν με τον μεταμοντερνισμό. Αυτά με την σειρά του όλα οδηγούν στην λεγόμενη "ασχήμια" που βιώνει ο άνθρωπος γύρω του. Βέβαι αυτή η ασχήμια πρέπει να αποτυπωθεί στη τέχνη αλλά και στην ζωή. Δεν είναι σωστό να αποκρυφθεί. Δεν είανι σωστό γιταί αποτελεί ρεαλισμό. Το να την ωραιοποιήσεις δεν αποτελεί ρεαλιστική κίνηση και κάθε μη ρεαλιστικό είπαμε είναι ανήθικο και άσχημο. ¨Όποτε καταλήγουμε στο ότι μια ρεαλιστική και τίμια αποτύπωση του άσχημου αποτελεί κάτι όμορφο ... και μια μη ρεαλιστική αποτύπωση του όμορφου αποτελεέι κάτι άσχημο (κιτς) ανήθικό και έαν όχι τόσο βαρύ σίγουρα άχρηστο και ψευδοδίλημμα.

Βλέπεις τι ωραία που δένουν όλα, στην φιλοσοφία και κάνουν και λογική τώρα ; Βλέπεις τον συσχετισμό της ζωής (φιλοσοφική της έρευνα) με την τέχνη ;

Όσον αφορά τους Στωικούς, την υγεία, την καθημερινή ευεξία κλπ αποτελούν το πρώτο στάδιο και αναγκαία συνθήκη και καλύπτεται σε αυτό που έχω σε παρένθεση στην απάντηση μου στον Κώστα ότι "έχει, αλλά δεν θέλω να σταθώ σε αυτό τώρα και μέχρι ποιό βαθμό αυτή φτάνει". Ενα θες να μείνουμε τώρα σε αυτό τα παρέλειψα γιατί τα θεώρησα βασικά , πασίγνωστά και στάνταρντ συνθήκη και ότι όλοι ξέρουμε το καλό που κάνει η γνώση και η επιστήμη στην καλύτερευση της ζωής στον άνθρωπο. Προφανώς ούτε αυτό είναι δεδομένο με τους συζητητές μας, οπότε καλά κάνεις πιθανόν να το επισημαίνεις και να το υπενθυμίζεις. Εγώ τώρα όμως μιλάω μαζί σου ...για παραπέρα πράγματα. Σε άλλον θα μιλούσα με άλλη αφετηρία. Στον Ιαρ π..χ. πάλι μιλαώ απο άλλη οπτική όπως βλέπεις. Με τον Bhutia το ίδιο. Δε μπορώ να αντιμετωπίσω τον καθένα με τον ίδιο τρόπο και την ίδια λογική. Οι άνθρωποι *και εγώ) κολλάμε σε διαφορετικά πράγματα , ενω δεν κολλάμε σε άλλα ανάλογα με τις γνώσεις, προσωπικότητα, ψυχολογία και 1002 άλλα. Δεν υπάρχουν συνταγές και μπουσουλες ούτε ταμπέλες ούτε μια γνώση που τα περικελέιει όλα και δίνει λύσεις και εξηγήσεις σε όλα. Εξ ου και το ατελές της φύσης αλλά εδω μιλάμε για την ουσία π.χ. κατα Hegel. Όσον αφορά την γνώση δεν είναι ο μόνος τρόπος απόκτησης της η λεγόμενη επιστημονική "γνώση" αυτή έχει άλλο σκοπό και είναι ένα εργαλείο. Η μετάδοση και η γνώση αυτής της "γνώσης" και μόνο δεν φτάνει. Εξάλλου κάνενας έτσι όπως έχει αναπτυχθεί η τεχνολογία με την εξειδίκευση δεν μπορεί να πεί ότι την κατέχει σε κανέναν τομέα, ούτε καν τον δικό του που ασχολείται 40 χρόνια με ένα και μόνο θέμα. . Βασιζόμαστε στους ειδικούς.
 
Last edited:

Μηνύματα
12.465
Reaction score
14.626
Και εσυ το ίδιο "πουλάς" Transhumanism , απλά σε νέο πακέτο για αμόρφωτους.

Αφού εξασφαλίσουμε την ευεξία και την υγεία πάμε και για αλλαγή της ουσίας.

Αντιγραφή απο κάπου είναι αυτό. Κάτι μου θυμίζει σαν σχέδιο εκτέλεσης και όραμα για τον άνθρωπο, (μόνο που τώρα θα γίνει απο αυτόν) όσον αφορά την τελική του πορεία , εξέλιξη και κατάληξη.

Ο τελικός προορισμός του ανθρώπου είναι το ίδιο το abolition του. Στην φιλοσοφία ανήκουν και αυτά που "διαδίδεις" σαν "ιδέες" εδω μέσα (απο ότι έχω παρατηρήσει κάποιες απόψεις σου) και μάλιστα σαν δικές σου και μάλιστα απο το 1960 χιλιοειπωμένα, όσον αφορά τα θετικά τους και τα αρνητικά τους. Από τον Μάσκ τα ακούς ; Και αυτός όμως και εσύ δεν τα ξέρετε καλά. Αλλά εντάξει, σε αυτούς που απευθύνεσαι μάλλον είναι υπερ αρκετά.

Ιάρ ασχολήσου εκεί με την Ιατρική (πολυκάναλο δηλαδή) και άστα αυτά , δεν είναι για εσένα. Φάε καμιά μπριζόλα εκεί και ασχολήσου με 1002 τρόπους να την μαγειρέψεις. Θεσσαλονικιός είσαι στην τελική, δεν είσαι Αθηναίος για να ασχολείσαι με τέτοια πράγματα. Χαλαρά.

😃
 
Last edited:


wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
13.953
Reaction score
20.471
Για να μη θίγεται ο όποιος καγκουρας, να σου πω για τον φίλο μου τον γουιζι, που είχε και έχει μπιεντάμπλεγιου. Πότε νομίζεις μασησα τα λόγια μου για τα κωλοηχεία; Νεβερ. Κάψιμο.
Αλήθεια λέει. Έθιγε (και θίγει) τα ηχεία μου, σε κάθε ευκαιρία. Καλά κάνει. Το (ηχητικό) καλό μου θέλει. Δεν ωραιοποιεί τίποτα. Όταν βλέπει κάτι καλό, το λέει. Όταν βλέπει κάτι κακό, "κράζει". Για αυτό είμαστε φίλοι.
Και για τον γουιζι έδειξα ενδιαφέρον, και μετέδωσα όση γνώση μπορούσα, και έφτασε εκεί που έφτασε (δικό του κατόρθωμα όχι δικό μου), κι όποτε τον βλέπω του λέω πούλα πούλα και στήσε ιμερσιβ. Χάνεις χρόνια απόλαυσης.

Με νοιάζει τι ακούει; Χαχαχαχα, ουδεμία καρφίτσα δε μου κάηκε ποτέ. Αλλά θα του λέω πούλα πούλα μέχρι να ψοφησω.
Αλήθεια λέει. Επίσης, αλήθεια είναι ότι έχω παραδεχθεί κι έχω γράψει ότι, το επόμενο σύστημα που θα στήσω, θα είναι πολυκάναλο. Είδα, ενημερώθηκα, διάβασα, άκουσα, βίωσα. Το πολυκάναλο είναι μονόδρομος. Το τι κάνω τώρα είναι άλλο θέμα. Το τι θα κάνω στο μέλλον, το είπα πιο πάνω.
 


Μηνύματα
12.465
Reaction score
14.626
Όταν βλέπει κάτι κακό, "κράζει". Για αυτό είμαστε φίλοι.
Και έγω σε κράζω για το μέταλ , δείχνοντας τουλάχιστον αρχικά σημάδια ταύτισης με τέτοια λογική και συμεπριφορά, αλλά δεν με έχεις φίλο. Ή είμαι ; 😃 😃
 

Μηνύματα
4.462
Reaction score
7.734
¨Όποτε καταλήγουμε στο ότι μια ρεαλιστική και τίμια αποτύπωση του άσχημου αποτελεί κάτι όμορφο ... και μια μη ρεαλιστική αποτύπωση του όμορφου αποτελεέι κάτι άσχημο (κιτς) ανήθικό και έαν όχι τόσο βαρύ σίγουρα άχρηστο και ψευδοδίλημμα.
Πάνω σε αυτό για να το συνδέσουμε με το θέμα, τι θα προτιμούσες?
Ηχεία που δεν προσθέτουν ή αφαιρούν τίποτα? μια πολυκαναλη παραγωγή και αναπαραγωγή που απεικονίζει πιο ρεαλιστικά μια ορχήστρα σε μια αίθουσα ή μια δικάναλη? 😀
 

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
13.953
Reaction score
20.471
Και έγω σε κράζω για το μέταλ , δείχνοντας τουλάχιστον αρχικά σημάδια ταύτισης με τέτοια λογική και συμεπριφορά, αλλά δεν με έχεις φίλο. Ή είμαι ; 😃 😃
Δεν είμαστε φίλοι (παρόλο που υποσχέθηκες ότι δεν θα πεις ξανά κακή κουβέντα για το metal - μην με κάνεις να ψάξω το post σου!), επειδή εσύ (νομίζεις ότι) "κράζεις" κάτι υποκειμενικό - το γούστο μου στη μουσική. Ο @costas EAR επαινεί ή "κράζει" κάτι αντικειμενικό ή, με άλλα λόγια, μετρήσιμο.;)
 

Μηνύματα
12.465
Reaction score
14.626
Πάνω σε αυτό για να το συνδέσουμε με το θέμα, τι θα προτιμούσες?
Ηχεία που δεν προσθέτουν ή αφαιρούν τίποτα? μια πολυκαναλη παραγωγή και αναπαραγωγή που απεικονίζει πιο ρεαλιστικά μια ορχήστρα σε μια αίθουσα ή μια δικάναλη? 😀
¨Εχω απάντηση να σου τα συσχετίσω αλλά θέλει ανάλυση. Και δεν αποκαλύπτουμε και τα μυστικά μας. χα χα.

Να σου πω μόνο κάτι επιγραμματικά γαιτί φτάνει η κουλτούρα για σήμερα, φουσκώσαμε χα χα.

Η ερώτηση σου σωστή και θα συμφωνούσα αλλά δυο λόγοι με εμποδίζουν. Τον έναν δεν θα στον πω τώρα , ίσως κάποτε. Αλλά ο δεύτερος και μεγάλο λάθος στην ερώτηση σου είναι το "πιο ρεαλιστικά". Δεν υπάρχει πιο ρεαλιστικά. Στο απόλυτο υπάρχει μόνο ένα ρελαιστκά. Αλλά επειδή δεν θέλω να ξεφύγω , εαν όντως δεχτούμε ότι το ρελαιστικά έχει διαβαθμίσεις α) δεν νομίζω να είναι τόσο μεγάλες ώς πρός το απολύτα ρελιστικά και β) εάν όντως έχει μεγάλες, όπως θεωρείς εσυ , τότε ναι έχεις δίκιο, πιθανόν το πολυκαναλικό. Τηρουμένων πάντα των αναλογιών. Λέω πιθανόν γιατί δεν έχω εμπειρία απο αυτό.
 


Μηνύματα
12.465
Reaction score
14.626
Δεν είμαστε φίλοι (παρόλο που υποσχέθηκες ότι δεν θα πεις ξανά κακή κουβέντα για το metal - μην με κάνεις να ψάξω το post σου!), επειδή εσύ (νομίζεις ότι) "κράζεις" κάτι υποκειμενικό - το γούστο μου στη μουσική. Ο @costas EAR επαινεί ή "κράζει" κάτι αντικειμενικό ή, με άλλα λόγια, μετρήσιμο.;)
Και το γούστο σου (και καθενός) μετρήσιμο και παρματεροποιημένο είναι και θα μπορούσε να μετρηθεί. Απλώς δεν μπορούμε να το κάνουμε ακόμη με την σημερινή επιστήμη και τεχνολογία. Εάν και σε αρκετα μεγάλο βαθμό μπορούμε μέχρι και αυτό να το προβλέψουμε, ίδίως εαν πιστέψουμε την φιλοσφική θεώρηση του Ιαρ (περι του όλα μετρούνται κλπ). Το ότι κάτι είναι μετρησιμο δεν καθορίζει ε΄να είναι αντικειμενικό ή υποκειμενικό. Επίσης η υποκειμενικότητα έχει μέσα της αντικειμενικότητα και η αντικειμενικότητα εμπεριέχει υποκειμενικότητα.

Δεν αρνούμαι εγω σαν κότα κάτι που έχω πεί και όντως το έχω πει, δεν χρειάζεται να ψάχνεις πόστ. Και απο τότε δεν σε πειράξα ξανά. Αυτό τώρα δεν ήταν πείραγμα. ¨Ήταν απλώς αναφορά σε ένα χαρακτηριστικό σου, γνωστό σε όλους και διατυμπανισμένο απο εσένα τον ίδιο. Καα εγώ όταν εξάλλου μετέφερα οποιονδήποτε χαρακτηρισμό (πειραγμα) δεν ήταν η άποψη μου αλλά η άποψη ειδικών στην μουσική θεωρία και μουσικολογία όσον αφορά το είδος αλλά και κυρίως αφορούσε την εμμονή σου να περιορίζεσαι μόνο σε αυτό. Δεν ήταν δικές μου απόψεις καθώς εμένα το μέταλ μου αρέσει , που και αυτό στο είχα πει. Αλλά εσυ δεν μπορέσες να καταλάβεις πως είναι δυνατόν αυτα τα δύο φαινομενικά αντιφατικά μπορεί να συνδέονται στο πρόσωπο μου και δεν έρχονται σε αντίθεση. Ξέρεις γιατι δεν το (με) κατάλαβες ; Γιατί ο Ιαρ μάλλον εκτός απο τα γούστα σου και επιλογές σου στην επιλογή των μηχανηματων κλπ θέματα του audio σου έχει περάσει ασυνείδητα και την "φιλοσοφική" του θεώρηση που ανέλυσα παραπάνω. 😃 (ή τεσπά συμφωνείτε και σε αυτήν και άρα όπως λένε "εαν δεν ταιριάζατε δεν θα συμπεθεριάζατε" χα χα. Λάθος δάσκαλο έχεις διαλέξει.¨Αλλαξε. Απο εδω μέσα σου προτείνω τον Bhutia. εγω δεν είμαι διαθέσιμος κάνω κυρίως πλάκα. Δεν με ενδιαφέρει ο συνάνθρωπος μου, να πάει να πνιγεί χα χα.
 

Μηνύματα
4.462
Reaction score
7.734
¨Εχω απάντηση να σου τα συσχετίσω αλλά θέλει ανάλυση. Και δεν αποκαλύπτουμε και τα μυστικά μας. χα χα.

Να σου πω μόνο κάτι επιγραμματικά γαιτί φτάνει η κουλτούρα για σήμερα, φουσκώσαμε χα χα.

Η ερώτηση σου σωστή και θα συμφωνούσα αλλά δυο λόγοι με εμποδίζουν. Τον έναν δεν θα στον πω τώρα , ίσως κάποτε. Αλλά ο δεύτερος και μεγάλο λάθος στην ερώτηση σου είναι το "πιο ρεαλιστικά". Δεν υπάρχει πιο ρεαλιστικά. Στο απόλυτο υπάρχει μόνο ένα ρελαιστκά. Αλλά επειδή δεν θέλω να ξεφύγω , εαν όντως δεχτούμε ότι το ρελαιστικά έχει διαβαθμίσεις α) δεν νομίζω να είναι τόσο μεγάλες ώς πρός το απολύτα ρελιστικά και β) εάν όντως έχει μεγάλες, όπως θεωρείς εσυ , τότε ναι έχεις δίκιο, πιθανόν το πολυκαναλικό. Τηρουμένων πάντα των αναλογιών. Λέω πιθανόν γιατί δεν έχω εμπειρία απο αυτό.
Κάπου θα γκρεμίστηκε κάνας φουρνος😀
Ο πίνακας με τα ηλιοτροπια του βαν γκογκ θα χάσει κάτι απ τον ρεαλισμό του εάν τον δεις με κίτρινα γυαλιά, αν τον δεις τώρα με κόκκινα γυαλιά θα χάσει μεγαλύτερο μέρος απ τον ρεαλισμό.
Για αυτό τονίζουμε τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχουν τα ηχεία, ο χώρος κτλπ για να μείνουμε όσο πιο κοντά γίνεται στο πρωτότυπο.
Για αυτό και το πολυκαναλο είναι προτιμητεο :D
 

Μηνύματα
4.462
Reaction score
7.734
Δεν με ενδιαφέρει ο συνάνθρωπος μου, να πάει να πνιγεί χα χα.
Όχι μόνον ο συνανθρώπος θα πρέπει να μας νοιάζει αλλά και οι επόμενες γενιές.
Από αρχαιοτάτων χρόνων θεωρούνταν απάνθρωπη και εγκληματική η δήλωση ότι αδιαφορεί κάνεις εάν ο κόσμος γίνει μετά τον θάνατο του παρανάλωμα του πυρος
εμου θανοντος γαία μιχθητω πυρι.
😀
Για να σε ευχαριστήσω και λίγο, εάν με ρωτούσες τι αξία έχει το πολυκαναλο στην ζωή, θα σου απαντουσα ελάχιστη. :D
 

Μηνύματα
12.465
Reaction score
14.626
Κάπου θα γκρεμίστηκε κάνας φουρνος😀
Ο πίνακας με τα ηλιοτροπια του βαν γκογκ θα χάσει κάτι απ τον ρεαλισμό του εάν τον δεις με κίτρινα γυαλιά, αν τον δεις τώρα με κόκκινα γυαλιά θα χάσει μεγαλύτερο μέρος απ τον ρεαλισμό.
Για αυτό τονίζουμε τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχουν τα ηχεία, ο χώρος κτλπ για να μείνουμε όσο πιο κοντά γίνεται στο πρωτότυπο.
Για αυτό και το πολυκαναλο είναι προτιμητεο :D
Το θέμα και ζήτημα δεν είναι να κρίνεις τα ηλιοτρόπια μόνο με διαφορετικά γυαλιά. Το θέμα είναι να τον συγκρίνεις π.χ. με έναν Κίνκειτ που είναι μεν πιο "ρεαλιστικός" στην αποτύπωση του (της εικόνας της φύσης) αλλά επειδή είναι ψεύτικος, μη τίμιος και είναι φανερό ότι δεν αποτυπώνει την αλήθεια του δημιουργού του (ενώ ο Βαν γκογκ την αποτυπώνει) είναι .... μη ρεαλιστικός. Επίσης μην ξεχνάμε ότι ο Κινκειτ πέθανε πάμπλουτος και ο Βαν κογκ κυριολεκτικά στο δρόμο.

Ωραίότερο παραδειγμα να επιβεβαιώσουμε αυτό που ήθελες να σου επιβεβαιώσω απο το προηγούμενο πόστ μας καθώς η ζωγραφική προσφερεται καλύτερα σαν πιο εύκολο. Η μουσική είναι ακόμη πιο δύσκολο γιατί δεν μπορεί να έχει (και η υψηλη τέχνη όντως δεν έχει) καμιά διασύνδεση με το ρεαλιστικό αλλά να κινείται μόνο στην φαντασία. Η φαντάσια μη δεσμευμένη καθόλου απο την πραγματικότητα, την ασχήμια και τον χαρακτήρα του δημιουργού, και δεν έχει τις ρίζες της εκεί ... είναι το πιο ουδέτερο πράγμα. Αυτή θα σου ορίσει την πραγματική τέχνη αλλά και την ηθική στη ζωή. Αυτή θα σου μάθει να κρίνεις τι είναι όμορφο πραγματικά άσχετα με την ασχήμια που κυκλοφορέι γύρω σου και μέσα σου. Αυτό είναι και το μυστικό της υψηλής τέχνης που είναι δυνατόν να προκύπτει απο τον πιο ανήθικό χαρακτήρα. Αυτό (μέρος κιόλας, καθως έχει πιο πολύ ψωμί) διπαραγματεύεται και το Tar. Θα τα γράψω και αυτά εκεί, όταν μπορέσω.

Για εσένα είχα πάντα ελπίδες χα χα απο τα πρώτα πόστ σου ... μόνο και απο διαίσθηση, υποβοηθούμενη φυσικά απο γνώση ... μετά ¨χαθήκαμε" αλλά φταίς εσυ να ξέρεις και οι βλακειες σου χα χα και εμμονές με τις διαφορες στο audio κλπ δεν ξέρω τι βρίσκεις με μια τέτοια ανάλωση χα χα ....
Όχι μόνον ο συνανθρώπος θα πρέπει να μας νοιάζει αλλά και οι επόμενες γενιές.
Από αρχαιοτάτων χρόνων θεωρούνταν απάνθρωπη και εγκληματική η δήλωση ότι αδιαφορεί κάνεις εάν ο κόσμος γίνει μετά τον θάνατο του παρανάλωμα του πυρος
εμου θανοντος γαία μιχθητω πυρι.
😀
Για να σε ευχαριστήσω και λίγο, εάν με ρωτούσες τι αξία έχει το πολυκαναλο στην ζωή, θα σου απαντουσα ελάχιστη. :D
Νοιάζομαι για τον συνάνθρωπο μου. Αυτά που λέω είναι για τους του audio xa xa
 

Μηνύματα
4.462
Reaction score
7.734
Για εσένα είχα πάντα ελπίδες χα χα απο τα πρώτα πόστ σου ... μόνο και απο διαίσθηση, υποβοηθούμενη φυσικά απο γνώση ... μετά ¨χαθήκαμε" αλλά φταίς εσυ να ξέρεις και οι βλακειες σου χα χα και εμμονές με τις διαφορες στο audio κλπ δεν ξέρω τι βρίσκεις με μια τέτοια ανάλωση χα χα ....
Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχουν για μένα οι χαρακτήρες του οντιο απ το ίδιο το οντιο. :D
 




Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.590
Μηνύματα
2.866.689
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top